M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4425 Dátum: 12 márc 11, 14:41:31 » |
|
Nekem nincs férjem, mivel 11 éves vagyok...miért nem vagyok 27 éves?!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4426 Dátum: 12 márc 11, 14:53:35 » |
|
Akkor csak ki vagy éhezve, hogy ilyenekre gondolsz. Szóval rólad mintázták a "NOW, KISS!" memét? Húgi majd eljön a te időd is, addig meg megvédünk Onee-channal mindenkitől, Anyáék kérésére.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4427 Dátum: 12 márc 11, 14:57:22 » |
|
A világ még előttem áll - mondaná ezt a bölcs M. Bogi. De hát én nem vagyok bölcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4428 Dátum: 12 márc 11, 15:11:03 » |
|
Az nem az "Élet még előttem áll?" Folytatás: "És nem látok tőle semmit.." Áá, én sose gondolok rosszra Rikuka.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4429 Dátum: 12 márc 11, 16:48:14 » |
|
Persze Sonkácska, persze. Majd el is hiszem. Mi ez a nagy csend? Olyan magányosnak érzem magam, hogy nincs itt szinte élet se.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4430 Dátum: 12 márc 11, 16:53:41 » |
|
Riku-nee, biztosan mindenki másnapos a bál miatt. Habár én tegnap este és ma délelőtt óta vagy 5 privát üzenettel biztosan lebombáztalak, de ezek közül csak egyre válaszoltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4431 Dátum: 12 márc 11, 16:54:13 » |
|
Húgi majd eljön a te időd is, addig meg megvédünk Onee-channal mindenkitől, Anyáék kérésére. Mikor is kértünk ilyesmit? Nem börtönzöm be egy gyermekemet sem! Nyugodtan ismerkedhet, de az esküvő az még legyen odébb. Viszont, ha már gyermekeimnél tartok... Riku, mikor veszed el kiszemelted? Többé ne hozz szégyent reánk azzal, hogy megszeged a legalapvetőbb udvariassági formákat is! Mi az hogy neki kellett hazavinnie? Az a minimum, hogy te kíséred haza, hogy lesz így meg az első csók? Csalódtam benned fiam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4432 Dátum: 12 márc 11, 17:09:50 » |
|
33 oldal??!! ömm történt velem valami amíg nem voltam? cikkis kép, fogkrémes karám, ilyenek..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4433 Dátum: 12 márc 11, 17:10:36 » |
|
Tudtommal senki sem merészkedett a lakhelyed vagy a te közeledbe.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4434 Dátum: 12 márc 11, 17:11:02 » |
|
Flexee, csak egy tök jó bál. *-* Amin sajnos nem maradhattam sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4435 Dátum: 12 márc 11, 17:11:42 » |
|
heo, ahogy Minagit ismerem ő simán képes bebörtönözni gyerekeit. Mi ez a nagy csend? Olyan magányosnak érzem magam, hogy nincs itt szinte élet se. Látod, már megint én öltem meg a témát. Szia Flexi.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4436 Dátum: 12 márc 11, 17:13:08 » |
|
Flex: Ha jól láttam, a másnapos Kenny belehányt a folyódba. De szvsz inkább ő, mint a sárkányok xD
Egyébként meg a hugom tuti meg tudja védeni magát is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4437 Dátum: 12 márc 11, 17:14:15 » |
|
Azt hittem minden szülő ugyan olyan, és a nagy tesóknak kell vigyázni a legkisebbre. No hát akkor mindegy. Majd, elveszem, ha el jön az ideje. És csak nem tudtam, hogy ő mikor szeretne elmenni, és inkább nem hagytam ott magára, plusz, nem kértem, hogy hozzon haza, szimplán csak szeret és megtette ezt értem. Öten írtatok be elém, haladunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4438 Dátum: 12 márc 11, 17:17:24 » |
|
heo, ahogy Minagit ismerem ő simán képes bebörtönözni gyerekeit. Ezt sosem tenné meg... Rosszul hitted. Nekem úgy rémlik, hogy teljesen ki voltál ütve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4439 Dátum: 12 márc 11, 17:18:40 » |
|
ouhh a patakom.. *szaglászik* gehh ilyenekre gondoltam. de legalább nem a karámomba hánytak -.- bál? azon úgy sem vettem volna részt egyetlen ilyesmire megyek el, az a trollbarlang, de trollbált sem kedvelem annyira mondjuk meglepett a legutóbbi bál szép verseny talán 2. lettem nem tom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|