STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4410 Dátum: 12 márc 11, 04:01:39 » |
|
Épp ezért akartam egy ksi tartalék perecet. De álmos vagyok, inkább hazamegyek. Az erdei állatok vérét majd mossa fel valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4411 Dátum: 12 márc 11, 10:08:15 » |
|
Kell is a nevelés az férfinak Am az én családom már jórészt kipusztult a fórumról már csak pár eltávolodott családtag maradt itt számomra. Igaz Aemy? I am here! pamparamm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 11:08:43 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4412 Dátum: 12 márc 11, 10:16:58 » |
|
Szia! Te is régen jártál már erre.^^ Azért 4 szavas szabály még mindig van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4413 Dátum: 12 márc 11, 10:53:10 » |
|
Tyű, olvasom itt a bált, és bárcsak maradhattam volna. Riku-neere pedig szerettem volna szavazni, csak nem tudtam. Egyébként ki volt az, aki rám szavazott? Annak adnék egy cuppanósat!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4414 Dátum: 12 márc 11, 11:08:08 » |
|
olyanrég hogy nem tudtam eldönteni 3 vagy 4 . xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4415 Dátum: 12 márc 11, 11:20:59 » |
|
Csak 295 oldal? Azt hittem lesz ez 320-330 is xD Tényleg Kennyékkel mi van, megölted őket, STM? És nekem nem is hagytál egy kicsi mókát sem? Szép dolog ám ez.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4416 Dátum: 12 márc 11, 11:38:14 » |
|
De em tudja valaki, hogy ki szavazott rám? Kíváncsi lennék rá.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4417 Dátum: 12 márc 11, 11:47:30 » |
|
Jóreggelt, ugye mindenki másnapos? Áhh kész csalódások vagytok, nem termeltetek 2 oldalnál többet nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4418 Dátum: 12 márc 11, 11:56:09 » |
|
olyanrég hogy nem tudtam eldönteni 3 vagy 4 . xD
Oh *_* édes leányom... nem hittem volna hogy egyszer még újra eljő a nap, hogy itt ezen virtuális formádban ismét látni foglak xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4419 Dátum: 12 márc 11, 12:39:20 » |
|
Riku-neere pedig szerettem volna szavazni, csak nem tudtam. Túl feltűnő lett volna, ha mindenki a szíve szerint cselekszik és rám szavaz. Sonka: Én nem vagyok másnapos, még fáradt sem, viszont már most hiányzik Kallen, vissza akarom puszilni.:3
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4420 Dátum: 12 márc 11, 12:48:23 » |
|
Itt vagyok, visszapuszilhatsz. :3 Ja és legközelebb ne aludj be olyan hamar, mert nehéz vagy. >.<
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4421 Dátum: 12 márc 11, 13:12:22 » |
|
Mik történhettek az éjszaka folyamán.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4422 Dátum: 12 márc 11, 13:16:27 » |
|
Ne magadból indulj ki. Kallenem majd igyekszem, remélem azért nem voltam annyira a terhedre. *puszi*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4423 Dátum: 12 márc 11, 13:18:42 » |
|
Én hazateleportáltam Rikant, mert bealudt mellettem a széken. A többieket meg nemtudom. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4424 Dátum: 12 márc 11, 13:20:57 » |
|
Miért, én nem csináltam semmi rosszat, csak aludtam. Nekem nincs férjem. Szóóval ez bukta. De kész romantikát varázsoltok ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|