Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4380 Dátum: 12 márc 10, 23:13:27 » |
|
Anya, nem táncolsz velem? Na erre Riku beír elém. De megbocsájtok neki mert rám szavazott. (Amúgy.. remélem nem fogsz rám megharagudni ha elmondom hogy én nem rád szavaztam . Arra se emlékeztem, hogy a fiúk közül kik raktak be képet xd ) Dehogynem. *-* Juhhé! :3 *tánci haniival* Hiei, ha nem rám szavazott a jányom, akkor se tagadom ki természetesen az én kis sonkagoblinkámat. Amúgy hanii írtam, hogy részt veszek. De mellékes, jobban örülök, hogy ti nyertetek. :3 Szerk: jóvan nem vártad meg anyád és elhagytad, hogy mással táncolj.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4381 Dátum: 12 márc 10, 23:14:39 » |
|
Hani ezért valszeg kifogunk tagadni. Megbocsáthatatlan és türhetetlen, hogy nem anyádra szavaztál. Ezért szoba fogság lesz. Én nem leszek bálkirály egyáltalán azt se tudom minek szavaztatok rám. Ha nem Rita a királynő nem érdekel az egész marhaság. Nekem csak ő számít Én mondjuk találomra ráböktem egy hsz-ra, és az írójára szavaztam. Pont te voltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4382 Dátum: 12 márc 10, 23:15:11 » |
|
Az erő velem van;) Nincsenek véletlenekxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4383 Dátum: 12 márc 10, 23:17:18 » |
|
*Átpártol anyához, hogy vele is táncoljon.* Bocsi, annyi hsz-t futottam végig szerintem elkerülte a figyelmem, vagy megártott a rövid távú memóriámnak.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4384 Dátum: 12 márc 10, 23:25:24 » |
|
Aes majdnem elpusztította a világot véletlenül ugyanis telóról nézett fel és véletlenül nem a következő oldalra ment rá hanem a téma törlésre gombra ami alatta van. Szerencsére nem okézta le reflexből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 23:27:26 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4385 Dátum: 12 márc 10, 23:28:25 » |
|
Azt iszunk amit csak szeretnél Kallen. *Önt két pohár puncsot, majd helyet foglalnak egy asztalnál.* És táncolhatunk is, ha van kedved. Sonka ha nem szavazok rád, akkor nem indítom be abban a másik 3 emberben az ösztönt, hogy szavazzon, szóval csak miattam nyertél, és még csak nem is szavazol rám? Pff...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4386 Dátum: 12 márc 10, 23:28:39 » |
|
Csizi is álmosan körbenéz a teremben, majd némi késéssel, de követi hitves feleségét a hálószobájukba, ahol ágyba bújván átöleli szerelmét, és édes álomba szenderül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4387 Dátum: 12 márc 10, 23:30:54 » |
|
Nem akarok büntetést, de az "édi" és te nem voltatok egy mondatban. Ritli~ osztozunk a táncpartneren? Nekem sincs kivel. Az öregek nyugovóra térnek... Jó éjt Tousan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4388 Dátum: 12 márc 10, 23:33:36 » |
|
Csizi is álmosan körbenéz a teremben, majd némi késéssel, de követi hitves feleségét a hálószobájukba, ahol ágyba bújván átöleli szerelmét, és édes álomba szenderül... Nem nyomja a hatalmas láb a fejed helyén Szavannát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4389 Dátum: 12 márc 10, 23:43:53 » |
|
Többet ne használd az édit és engem egy mondatban A-chan.
Az két külön mondat volt. (tia megelőzött ) Én nem leszek bálkirály egyáltalán azt se tudom minek szavaztatok rám. Ha nem Rita a királynő nem érdekel az egész marhaság. Nekem csak ő számít Arigatou Hiei-sama. Én úgyis a királynőd vagyok, csak nem a bál, hanem a démon. De akár nincstelenek is lehetnénk, csak legyek veled, az bőven elég nekem. Persze tia osztozhatunk haniin, elvégre te vagy az ünnepelt. Milyen a kelpie amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4390 Dátum: 12 márc 10, 23:46:22 » |
|
Rendben.^^ *elveszi a poharat és iszogat, közben a holdat figyeli az ablakon keresztül*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4391 Dátum: 12 márc 10, 23:54:20 » |
|
*Mivel nem akarja itt hagyni Kallent helyben bealszik, és ha egy medve cicafiú elalszik akkor nagyon-nagyon nehezen sem lehet felkelteni, ha ő nem akarja, de azért alvó medve cicafiúval lehet táncolni, szóval most kapható egy ingyen táncpartner, csak Kallentől kell elrabolni. * (Aka. jó éjt mindenkinek, aki még bálozik annak meg jó bálozást. Különösen szép álmokat kívánok Kallenemnek. )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4392 Dátum: 12 márc 10, 23:59:11 » |
|
Jó éjt Snorlex!
Amúgy elment valaki megnézni a színi előadást? Csóri szolgák ott nyomják közönség nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4393 Dátum: 12 márc 11, 00:05:41 » |
|
Mire elosztanánk, eltűnik. Tökéletes! Imádom! Még aludni is vele fogok. :3 Anya lehet, hogy kicsit morcos lesz a víztócsákért a házban, de majd megbékül. :3 Az előadásról meg is feledkeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4394 Dátum: 12 márc 11, 00:13:16 » |
|
Lehet ám, hogy táncolni máskor fogunk, mert már nekem is csukódik a szemem. Úgy meg nem lehet táncolni, hogy alszol. *hazateleportálja drága vőlegényét, befekteti az ágyába és ad neki jóéjtpuszi.* Jó éjt, Drágám. Én is elmegyek aludni, jó éjszakát és jó bulizást az afterpartyzóknak! ^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|