hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4290 Dátum: 12 márc 10, 21:27:01 » |
|
Gratulálok Chron, akkor most sárkánypörköltet belőle.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4291 Dátum: 12 márc 10, 21:27:23 » |
|
Hát... Maradt meg bel?le... egy kicsi... De azt megihatjuk közösen
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4292 Dátum: 12 márc 10, 21:27:33 » |
|
És most engedjétek be az arénába a többi vadállatot! Az alagsorban még ott vannak az erdei állatkák, de lehet őket azért durva lenne kiengedni, mit gondolsz Ritlike?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4293 Dátum: 12 márc 10, 21:31:02 » |
|
Áhh ellenük nem lenne szegény Chronnak esélye. És még az aréna felét is letarolnák mire Sabakuval és STM-mel visszaterelnénk őket a helyükre. Nem dupla!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:35:47 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4294 Dátum: 12 márc 10, 21:35:22 » |
|
De tönkretennék Lady Sevanna birtokát... Bár ha neki nem gond, felőlem csinálhatjuk. Móka~
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4295 Dátum: 12 márc 10, 21:37:43 » |
|
Ennyi lett volna a harc? Ez szerintem is rövid volt. Még el sem helyezkedtem rendesen a székemben. Na mindegy. Lesz még valami szórakoztató műsor az este folyamán?^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:39:03 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4296 Dátum: 12 márc 10, 21:38:31 » |
|
Jól bírod a piát hallod-e. Milyen úrihölgy vagy te? Benyakalni majdnem egy üveg pezsgőt magadtól. Lehet, nem lesz veled olyan könnyű dolgom, mint először hittem. Ha mindenki elismerte a tisztességes győzelmet, akkor nekem is muszáj lesz. Valaki nagyon trollbálban érzi magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4297 Dátum: 12 márc 10, 21:38:44 » |
|
Pedig meg volt a 4 szó /: OKé, tőlem is mehet.Muhahahaha.... *kiengedi kennyéket, akik első percben fel sem fogják a dolgot*
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4299 Dátum: 12 márc 10, 21:41:39 » |
|
Miféle szörnyű igazságot? Majd Sabaku tesz róla, hogy a vadállatok ne szabaduljanak ki az arénából. Ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4300 Dátum: 12 márc 10, 21:42:10 » |
|
Szörnyű igazság? Ha arról van szó, hogy megtudta, hogy valaki titokban rózsaszín papucsot hord.. azt mindenki tudta xD Tia: szerinted?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4301 Dátum: 12 márc 10, 21:42:38 » |
|
Pont azért kértelek fel, hogy taníts, mert nem vagyok úrihölgy. Még. senki nem koccintott velem, úgyhogy koccintottam magammal. xD
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4302 Dátum: 12 márc 10, 21:42:49 » |
|
A férjednek már itt volt az ideje hogy megtudja. HAZUDTÁL neki, és még ezt hívod szerelemnek. Teee....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4303 Dátum: 12 márc 10, 21:49:29 » |
|
De legalább feltalálod magad, ami nem baj. Azért máskor legyél kicsit türelmesebb, ne hajtsd fel rögtön az egész üveggel. Anya, ugye testvéreimmel nem leszünk elvált szülők gyermekei? Sabaku~ nagyon remélem... (csak nem magadból indultál ki a rózsaszín papuccsal )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4304 Dátum: 12 márc 10, 21:50:55 » |
|
A férjednek már itt volt az ideje hogy megtudja. HAZUDTÁL neki, és még ezt hívod szerelemnek. Teee.... Én mindvégig tudtam, hogy Seva nem lady. Ő Maxilady. Csak nem akart ezzel felvágni, ezért szimplán lady-nek mutatkozoztt be. Úgyhogy !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|