Esztii
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 12 márc 10, 21:08:05 » |
|
Gyorsan én is átsietek az arénába egy üveg pezsg?vel, amit majd valakivel elfogyaszthatok.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 12 márc 10, 21:08:12 » |
|
Naaaa kezdjünk is neki.
Round 1! Fight! - WROAAAAARR! - Éhes vagy tökmag? Gyere egyél meg! - WROAAAARARRARARAAR! - White Dragon Spirit!!!!
*Chron felugrik, hirtelen fehér szárnyaknak tűnő fény jelenik meg a hátánál, majd egy határozott jobbhoroggal próbálkozik be a sárkánynál*
- WROAAAAAAR
*A sárkány meg se moccant, szinte csikizésnek számított neki ez az ütés.*
- Francba. Hozzád több kell mi? Utállak, és utálom a színedet is! WHITE DRAGON FLAASH!
*Hirtelen minden fényes lesz, az egész aréna fényben pompázik, nem látni semmit... Vajon mi lesz a vége?...*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:12:43 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 12 márc 10, 21:08:49 » |
|
Apa mit keres ott? Pedig azt hittem, azt terjeszed róla, hogy angyal.... És anyát is ott hagyta volna..? De inkább tényleg lelépek, ez a páholy.... khm...kicsit 'intimebben' tűnik az átlagosnál..o.0"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:11:48 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 12 márc 10, 21:10:21 » |
|
*Ritli kér a szolgáktól egy kis popcornt és még bort, hogy jobban élvezhesse a meccset.* Hajrá sárkány! Milyen izgalmas!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 12 márc 10, 21:10:51 » |
|
Hajrá Chron, hajrá Chro.. vagyis.. jó kis sárkány, khm.. te fogsz nyernii.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 12 márc 10, 21:11:32 » |
|
Mi a helyzet lányom? Hol vagyok én, miről beszélsz egyébként?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 12 márc 10, 21:11:48 » |
|
A férjem meghallván Mini szavait kétségbeesetten felkiált és a szívéhez kap.
* Elérte a hatást amit szeretett volna Muhahaha* Hajrá ChroN...! Vagy a sárkánynak szurkoljak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:12:50 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 12 márc 10, 21:12:24 » |
|
Nyugi asszony, csak számon kérte rajtam a hagymás bab hatását. Én is várom, de hát nem jön... Biztos vagy benne, hogy az bab volt? Lehet, hogy az estére való tekiktettel, Anya a tudtod nélkül kicserélte valami másra. Neee! heo! nem bántsd! Sabaku, biztos, jól láttad? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 12 márc 10, 21:13:25 » |
|
*ott sincs, mégis a komornyik ehette meg a meglepisütit, nem tudja hol van, majd talán még idetalál.. vagy nem*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 12 márc 10, 21:14:58 » |
|
Öhm, az nem én vagyok. Én az asszony mellet állok vidáman. De lehet, hogy Riku unta el magát.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 12 márc 10, 21:15:51 » |
|
Hmm STM... akkor edd meg a komornyikot.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4286 Dátum: 12 márc 10, 21:17:21 » |
|
*A fény kezd eloszlani, majd látjuk ahogy Chron éppen koncentrál, a sárkány pedig még a vakítás hatása alatt áll. DE Chron kezében meglátunk egy, a bálteremből elvett sütit, amit éppen elmajszol. NINCS ITT AZ IDŐ KAJÁLÁSRA* - Na most hogy ettem, FELPÖRÖGTEM! *A sárkány tűzcsóvával próbálja megperzselni hősünk haját, amit már egyszer alapból felgyújtott az egyik gyertya.* - NORMÁLIS VAGY? ÉS HA MEGINT FELGYULLAD? AZ MÁR NEM A ZSELÉ HANEM A HAJAM! *Chron befejezte a meditálást, és egy érdekes harci állást vesz föl. Vajon mi ez?* - Na most figyelj te gyík! *Chron hirtelen felugrik, és két karját ellentétes irányba nyújtja ki és ordít valamit, de nem hallom hogy mit...* - WHITE DRAGON NO YOUKUGEKIIII!!!!! *Chron két kezéből igazi lángcsóvaként csap ki a varázserő, mely elkapja szeretett sárkányunkat. A sárkány elveszti egyensúlyát, és eldől* - MOST MEGVAGY! *Chron odaugrik, ad neki mégegy jobbegyenest, és a sárkány a földön fekve maradt. de Chron még nyomja lefele, hogy nehogy véletlenül felkeljen. És 3-2-1! Igen, hölgyeim és uraim. Ez aztán egy jó meccs volt.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:18:46 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 12 márc 10, 21:20:51 » |
|
Mondom én, hogy nem jól látta. heo vegyetek a gyereknek szemüveget. Eszti~ Ha nem égő, hogy a tanároddal piálsz, akkor megoszthatod velem azt a pezsgőt. Ennyi lett volna a harc? BUNDA!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 12 márc 10, 21:24:45 » |
|
Gratulálok ChroN, a démonkirálynő elfogadja győzelmed ez alkalommal. A White Dragon no Youkugeki kifejezetten tetszett. De ettől még elég gyengének tűnsz. Mindegy, mint Lady Sevanna pártfogoltja (mivel győzedelmeskedtél), a családunk szövetségese vagy. Szóval nem fogunk bántani, annak ellenére se, hogy gman tanítványa vagy. Még. És most engedjétek be az arénába a többi vadállatot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 12 márc 10, 21:25:38 » |
|
Nem néztem,meg de 'apám' az heo.. Hiei csak nagyfater, meg sensei Akkor ezért kellet pár lila sárkány is.. őket megölheted, Chron!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|