Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4260 Dátum: 12 márc 10, 20:55:22 » |
|
Tia, ha már így mondod, köszönöm szépen szíves felajánlásod. Amúgy ne aggódj, csináltam neked Sachert a múltkori egyeszségünk értelmében. Fogyaszd egészséggel! Egyébként úgy fest, ChroN eltűnt. Kicsit többet ivott volna a kelleténél?
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4261 Dátum: 12 márc 10, 20:55:26 » |
|
* Eddig táncolt heo-val* (jól bírjuk) * Kissé fáradt bokával leül egy székre, leveszi cipelőjét, észre veszi hogy a házigazda Dani mellett foglalt helyet. Megörül és gonosz hátsó szándékkal oda súg valamit a fülébe* hanii, köszönöm hogy így szurkolsz nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4262 Dátum: 12 márc 10, 20:56:17 » |
|
Szerintem fél.... bár.... ha Ace az avija, talán nem ez a helyzet
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4263 Dátum: 12 márc 10, 20:57:15 » |
|
Kiderült, hogy a férjem drogozik úgyhogy kicsit kiakadtam. Nem ő ette meg. Viszont megvan a gyógymód! Megint eldobtam egy banánhéjat és megint elesett és magához tért szerencsére. Gyorsan be is pateroltam a szállására. Ezek a gazdagok sose tudják mit csináljanak jómódukban. Hála az égnek... Ha tovább folytatja akkor megöltem volna. És kezdődhet a tor! Saba-channak nem kell férjet rajzolni, ott van neki Putir-kun. Megehetem? *_* Meg is van sütve, 1862-es, az jó évjárat, és nem tűnik túl hasznos munkaerőnek. Ki hiányolná? Ráádásul lehet, hogy tele van a trükkös süti hatóanyagával. *_*
Csak nyugodtan STM-chan, de vigyázz szerintem kicsit rágós. ChroN csak megijedt a sárkánytól.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4264 Dátum: 12 márc 10, 20:57:33 » |
|
Yay, mindjárt itt a haarc. *.* Első sorból szeretném nézni. Jók ezek a zenék, igazi báli hangulatom van tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4265 Dátum: 12 márc 10, 20:58:17 » |
|
Ritli-nagyi ette volna meg a trükkös sütit? Hol van innen Putir?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4266 Dátum: 12 márc 10, 20:58:25 » |
|
Ettől a kis aranyos jószágtól nem lehet félni. Hiszen olyan aranyos. Ezért gondoltam, hogy esetleg.. gondjai támadtak.
|
|
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4267 Dátum: 12 márc 10, 21:00:04 » |
|
Lehet megrészegült a szépségedtől Lille-san és azért tűnt el, hogy szívjon egy kis friss levegőt. Mert ha ennyire zavarban van tőled, nem tud harcolni. :3 Amúgy tényleg cuki a sárkány. De gáz, hogy nem bánthatja majd a harc során súlyosan mert akkor örökre megutálod.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4268 Dátum: 12 márc 10, 21:00:48 » |
|
STM, Greed-sama átvedlett Falánkká? Sacher! *-* Érzem, ki fogok pukkadni a sok kajától. x) Legalább nem kell aggódnom a sárkányért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4269 Dátum: 12 márc 10, 21:01:08 » |
|
*Chron hirtelen feltűnik a harci ruházatában (most csak ennyire sikerült kiszíneznem. Végezni akartam vele, csak nem volt elég időm )* Na hol van az a sárkány? Bááákker meggyulladt a hajam! Huuh csak a zselé égett le róla. Szóval... HOL VAN AZ A SÁRKÁNY?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:02:15 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4270 Dátum: 12 márc 10, 21:01:28 » |
|
Na szóval perceken belül kezdetét veszi a viadal. Szabályok: minden megengedett,de csak úgy hogy a sárkánynak ne legyen baja. Győzelemnek az számít ha két vállra fekteted a sárkányt. Mindenki fáradjon át az arénába! Italokról a szolgálók gondoskodnak ott is. Két díszpáholy van, az egyikben Rita és Hiei a másikban pedig Dani és én ülünk. A többieknek is kényelmes helyek jutnak. A komornyik már lefeküdt. Ami a szépségversenyt illeti, már lehet venni a virágcsokrokat ill borokat. Ezekkel kell szavazni, remélem mindenki emlékszik még. ^^ Én arra gondotlam, hogy mindenki aki jelentkezik írjon pü-t. És a neveket felírom papírra és egy sapkából húzok majd. Csak hogyan bizonyítom, hogy nem csaltam. Vagy inkább mindenki írja meg, hogy kire szavaz. A férjem meghallván Mini szavait kétségbeesetten felkiált és a szívéhez kap. Nagyon jó a harci ruha! *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4271 Dátum: 12 márc 10, 21:04:25 » |
|
Hajrá, Chron! Remélem, neked és szegény picurnak sem esik baja. Gyorsan foglalok helyet az első sorba! Háttérzene lehetne a Nickelback- Saturday Night's Alright for Fighting. De ide mégis vmi komolyabb szám kellene..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 21:05:59 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4272 Dátum: 12 márc 10, 21:05:16 » |
|
Nyugi asszony, csak számon kérte rajtam a hagymás bab hatását. Én is várom, de hát nem jön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4273 Dátum: 12 márc 10, 21:06:08 » |
|
MIvel Hiei nics itt, a tanítványának, szal nekem kell képviselnem Hmm.. jó ez a páholy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4274 Dátum: 12 márc 10, 21:07:21 » |
|
Díszpáholy. *-* Megtiszteltetés Lady Sevanna. A komornyik nem lefeküdt hanem megfeküdt. STM gyomrát. Sevaaaa szabad kettőre szavazni? Mert én haniit és Minit is jelölni akarom, mert mindkét lányom olyan tökéletes. Sok sikert ChroN... Asszem. Saba-chan hess onnan! Az apád helye. Ő is itt van csak nem kommentál. De figyelni figyel. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|