STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4230 Dátum: 12 márc 10, 20:08:57 » |
|
Mindegy Kallen, nem kell nekem most tej. Nem tehetek róla, hoyg lusta pincérek betornyozták ide. Az asztalon meg poharakba van töltögetve, azt hogy ihatnám meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4231 Dátum: 12 márc 10, 20:10:43 » |
|
8 óra van. Megérkezik Esztii csodás éjkék ruhájában, és leül az egyik asztalhoz. Ritli sütijeib?l megkóstol néhányat, majd nyugtazva, hogy nem mérgez?ek, felkeresi Tia-samat, és átadja neki az ajándékát, egy eredeti velencei maszkot...
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4232 Dátum: 12 márc 10, 20:10:57 » |
|
Ha keresel, pet, találsz is Ide eldugtam pár üveget e mögé a... növény(?) mögé.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4233 Dátum: 12 márc 10, 20:11:45 » |
|
Tia és az új kelpie-je ismerkedik. :3Ez a szám csodálatos, ez tény tia. :3 A filmet is meg akarom nézni végre. 1000 éve nem láttam STM nem tudsz inni pohárból? Változz valami finomabb, emberibb alakba és menni fog. ^^ Eszti nem tudhatod, nem hat egyből. Bár tény, hogy STM a legnagyobb esélyes, hogy megegye a trükkös sütit, hiszen ő eszik a legtöbbet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:13:47 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4234 Dátum: 12 márc 10, 20:14:22 » |
|
Ritli-sama, örömmel közreműködünk kívánsága teljesítésére. Tia, nagyon szép a ruhád. Nem mellesleg gratulálok a kelpiedhez, éljetek meg együtt sok szép napot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:15:37 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4235 Dátum: 12 márc 10, 20:16:18 » |
|
Lille-san, hagy adjam át én is az ajándékom: Egy antik varázsecset, amivel ha festesz az a lapon éltere kel. Szal pl gondolsz egy vízesést, és az akkor ott fog mozogin a papíron, ilyesmi. Engem úgy is kísértésbe visz xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4236 Dátum: 12 márc 10, 20:22:47 » |
|
*odamegy STM-hez és Sabakuhoz* Mikor kezdődik Chron harca a sárkánnyal? :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4237 Dátum: 12 márc 10, 20:25:10 » |
|
Amit abbahgyja a nyálcsorgatást Lille irányába. Jaj, a trükkös süti Tavaly borotvapengék voltak benne, nem? Régi szép idők...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #4238 Dátum: 12 márc 10, 20:25:49 » |
|
Ritli, így van, meg amúgy is csak nem vagyok olyan szerencsétlen, hogy pont a mérgez?t eszem meg. Bár anno megígértem, hogy nevezek a szépségversenyre, mostanra elszállt a bátorságom, így az eseményt csak megfigyelem.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4239 Dátum: 12 márc 10, 20:26:22 » |
|
Hát, eddig ilyen négylábú, állat formában akartam lenni, de... á, jó ez így nekem. Kinek van szüksége pohárra? Csak szétharapom az üvegek végét, és kiiszom őket. A poharak amúgy is pár decisek, most minek szórakozzak velük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4240 Dátum: 12 márc 10, 20:26:41 » |
|
Visszatértem kicsit gyűrött ruhában. A párviadal kilenckor kezdődik, tehát fél óra múlva. Addig szól a zene és mindenki táncol. Bécsi keringőt méghozzá. http://www.youtube.com/watch?v=0B4c7rUTMzAA később érkezőnek is gyönyörű a ruhája. A kelpie tényleg nagyon édes. Szelídnek tűnik. :3 Szerencsére. :3 Mindenki egyre kapatosabb amúgy. A kiskorúaknak nem adunk több piát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4241 Dátum: 12 márc 10, 20:29:00 » |
|
Sevanna-sama megjött közben a... khm... beszélgetéséből Danival. Valószínűleg el is indítja majd a viadalt. *-* Alig várom. :3 Lille-san milyen kívánság? Igen, Saba-chan de most mással készültem. Igazából most nem testre veszélyes a titkos adalék hanem elmére. Vicces lesz, ha valaki megeszi. Seva-chan gyere igyunk egyet. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:30:34 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4242 Dátum: 12 márc 10, 20:31:27 » |
|
Lille-san, felkérhetlek egy táncra? Lehet hogy az utolsó fél órám, szóval ezt szeretném életem szerelmével tölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4243 Dátum: 12 márc 10, 20:33:40 » |
|
Én még tök józan vagyok, eddig csak puncsot ittam meg tejet. Egyébként, hová tűntek a többiek?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4244 Dátum: 12 márc 10, 20:35:37 » |
|
Szíves örömest iszom egyet veled. :3 Közben elkezdődött ez a zene, a dalt Anna hercegnő énekli kinek hangja varázslatos. http://www.youtube.com/watch?v=jytqMcvb5N8&feature=relatedEgészen elérzékenyülve figyelem Lille lányomat és Chront a táncparketten. De a sárkányviadalt már várom. A sütiket most kezdik el felszolgálni úgyhogy senki nincs biztonságban. A sült öreg azaz a 150 éves komornyik félrelökte Annát és berakta ezt a zenét: http://www.youtube.com/watch?v=SBClImpnfAgErre ropja ezüstöm előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|