Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4245 Dátum: 12 márc 10, 20:36:53 » |
|
Sejtettem, hogy idén is keratívkodsz, nagyi Mindenestre én pustítom tovább a sütit, engem más túl sokat mérgeztél ahoz, hogy bajom legyen ilyentől, szerencsére xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4246 Dátum: 12 márc 10, 20:37:16 » |
|
Én itt vagyok fél füllel-szemmel, csak nyomom az Angry Birds Rio-t, miközben puncsot iszogatok és eszem a maradék vacsit.^^ De a párbajt majd én is megnézem. Meg persze Minagi győzelmét a szépségversenyen.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4247 Dátum: 12 márc 10, 20:38:09 » |
|
Köszönöm Eszti, csodálatos ez a maszk. Nagy hasznát fogom venni az Anya által szervezett álarcosbálokon. :3 Köszönöm Lille. Ha majd végre te is megkapod a sárkányodat, együtt mehetünk velük világkörüli útra. :3 A sör is lehet elegáns ital, de csak akkor, ha a nemesek isszák. Nagyon engedelmes lény ez a kelpie (vagy csak nekem van isteni érzékem hozzá ), máris megengedte, hogy a hátára üljek, mégsem fullasztott vízbe. ^-^ Csak tudnám, hogy kinek szól a dalom. ... engem még a komornyikok sem tisztelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4248 Dátum: 12 márc 10, 20:40:23 » |
|
Ja, most téged ünneplünk? Akk tessék az ecset.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4249 Dátum: 12 márc 10, 20:41:13 » |
|
Még mindig nem adta fel a trotty? Megsütöm megint, és ha továbbra se adja fel, beárulom Hiei-samának. Ráadásul félrelökte Anna-himét aki olyan szépen énekelt. De addig jó, míg nem ezt a számot rakja be és úgy ropja nekem: http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk Szerk: Anna-hime, még jó, hogy engedelmes a kelpie betanítottam kicsit, mielőtt megkaptad, nehogy baj legyen vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:43:31 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4250 Dátum: 12 márc 10, 20:43:36 » |
|
Na ki vállalja be a trükkös sütit? Azt te tudod, hogy kinek szól :3 A komornyik bekattant. 20 perc múlva kezdődik a viadal, melynek részleteit majd Chron ismerteti velünk ha minden igaz. ^^ Hiei-sama épp velem beszélget arról, hogy kiskorában Sztálin kiköpött mása volt. Nem ezt a számot rakta be hanem ezt: http://www.youtube.com/watch?v=gh1IxhPwMb4Egyre durvább a helyzet. A férjemnek kéne közbelépnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4251 Dátum: 12 márc 10, 20:44:19 » |
|
ChroN-san természetesen örömmel táncolok veled. (Tényleg, mióta lettem én Lille-san? ) Remélem, hősiesen megállod a helyed a kis apróság ellen. *.* Sabaku-sama, ha tényleg nekem szántad ezt a varázsecsetet, örömmel fogadom. Igyekszem minél kreatívabban használni. *.* Anya, irányomban legyél egy kissé részrehajló! Vagy esetleg ezt a számot sikerült berakni? http://www.youtube.com/watch?v=e8FR5jk_2CA&feature=related
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:47:54 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4252 Dátum: 12 márc 10, 20:46:35 » |
|
Na ki vállalja be a trükkös sütit? Trükkös süti? Lopod a gombáimat? Így sose lesz meg a 10000. Hogyan fogok így szállni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4253 Dátum: 12 márc 10, 20:48:03 » |
|
A komornyik bekattant. Azon gondolkozok, hogy nem a komornyik ette meg a trükkös sütit véletlenül? Lehet attól kattant meg nem is az eséstől. Bár nem... ha a süti lenne az oka sokkal súlyosabb lenne a helyzet. Mit beszélsz Csizi? Én sütöttem a sütiket és van közéjük rejtve egy trükkös. Úgy be vagy megint állva, hogy azt se tudod mi van körülötted.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4254 Dátum: 12 márc 10, 20:49:37 » |
|
Bocs, Lille, téves riasztás A-chanál úgy is jobb kezekben lesz, nem mintha szüksége lenne rá. Halandó az a lakáj amúgy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:50:15 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4255 Dátum: 12 márc 10, 20:50:56 » |
|
Ez a minimum, hogy san-nak szólít. ·· És persze, hogy részrehajló vagyok irányodban kislányom. :3 Szívem a sütit Rita csinálta. Kiderült, hogy a férjem drogozik úgyhogy kicsit kiakadtam. Nem ő ette meg. Viszont megvan a gyógymód! Megint eldobtam egy banánhéjat és megint elesett és magához tért szerencsére. Gyorsan be is pateroltam a szállására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4256 Dátum: 12 márc 10, 20:51:38 » |
|
Lille, majd megosztozunk rajta. Sabaku, ha Kallent kitanítottad, rajzolok neked valami másik jószágot, aki boldogíthat. Esetleg egy férjet. Amúgy nem kell feltétlenül engem ünnepelni, úgyis a süti a lényeg. Szegény sárkány, előre sajnálom. Az a baj, hogy fogalmam sincs. Elég sokat ittam, amikor azt a dalt írtam... Ritli, ne is figyelj rá... Szokás szerint, a gomba beszél belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4258 Dátum: 12 márc 10, 20:53:51 » |
|
Hagyd, A-chan, itt az eredeti (Lilléé is 'trükkös' kicsi ) xD Most hogy a lakáj elment, szabad a mangó : http://www.youtube.com/watch?v=tULywslo0_Q
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4259 Dátum: 12 márc 10, 20:54:23 » |
|
Még mindig nem adta fel a trotty? Megsütöm megint, és ha továbbra se adja fel, beárulom Hiei-samának. Ráadásul félrelökte Anna-himét aki olyan szépen énekelt. De addig jó, míg nem ezt a számot rakja be és úgy ropja nekem: http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk Megehetem? *_* Meg is van sütve, 1862-es, az jó évjárat, és nem tűnik túl hasznos munkaerőnek. Ki hiányolná? Ráádásul lehet, hogy tele van a trükkös süti hatóanyagával. *_* Meg is keresem, ha már nem zavarkolódik itt, nem ügy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:55:36 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|