Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4215 Dátum: 12 márc 10, 19:47:39 » |
|
*fülig elvörösödik, és mosolyogva mondja haniinak:* Nyugi, csak viccel, én nem jelentkeztem a versenyre.^^ *majd odafordul Rikanhoz* Drágám, látom, még ennél egy kis fánkot.^^ *rápakol hármat a tányérjára*
Tia-san, nagyon szép a ruhád. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4216 Dátum: 12 márc 10, 19:48:45 » |
|
*elegáns szűk két órás késéssel besétál, tetőtől talpig sárosan, lerázza magát, körbenéz, és felméri, mit lehetne enni vagy inni* Ha lenne olyanom, nem adnám holmi sárkánynak. Amúgy bocs, hogy nem segítettem befogni, de gondoltam, egyedül is megoldod, és épp dolgom akadt. Várjunk.. a tejet elfelejtettem, majd jövök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4217 Dátum: 12 márc 10, 19:50:32 » |
|
Hogyhogy még nem találtad meg? Ott van azon az astalon? Milyen sütiszörny vagy te?  Ja, és tej is van asszem, Kallen miatt...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4218 Dátum: 12 márc 10, 19:51:12 » |
|
*Mivel végre megérkezett tia-hime, Ritli ünnepélyesen átadja számára ajándékát. Egy kelpie-t. Pont olyat amilyenre vágyott. :3 És odasúgja neki, "Ne aggódj, anyáddal már lerendeztem, megtarthatod."* STM már bemutattam a süti választékot a bál elején. Nyugodtan egyél belőlük, reméljük, hogy maradt még. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #4219 Dátum: 12 márc 10, 19:53:28 » |
|
Tousan, ezt kérlek ne a vendégek előtt.  Épp ezért megyünk szobára, hogy ne a vendégek előtt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4220 Dátum: 12 márc 10, 19:54:27 » |
|
Van nálad tej?*-* *hirtelen hátra fordul csillogó szemekkel, és a terem másik végében megpillantja Sabaku-sant a sáros Sütiszörnnyel*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4221 Dátum: 12 márc 10, 19:56:06 » |
|
De hozni akartam tiának egy doboz nem tartós tejet ajándékba. Mindegy, akkor megnézem közelebbről azokat a sütiket, majd odaadom valamikor máskor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4222 Dátum: 12 márc 10, 19:57:02 » |
|
Persze, a nemlétező zsebemben. Baka neko-chin!  Ott van a másik sztalon, pár kancsóban, de siess, STM is kiszúrta... 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4223 Dátum: 12 márc 10, 19:58:17 » |
|
STM ha esetleg nem maradt valamelyik sütiből és kérsz ne aggódj, direkt raktam félre neked egy keveset hátha felfalják mind mire jössz.  *jó gazdi  *
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4224 Dátum: 12 márc 10, 19:59:42 » |
|
Nem inkább a többieknek kelltt volna félrerakni, ha STM megenné? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4225 Dátum: 12 márc 10, 20:03:23 » |
|
Köszi Ritli-hime.  Omomom-.. amúgy találtam az asztal alatt egy csomó piát is. Ilyenkor jól jönne, ha lennének kezeim, de sebaj 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4226 Dátum: 12 márc 10, 20:03:51 » |
|
*hirtelen felpattan az asztaltól egy pohárral meg egy sütivel együtt, és már szürcsölgeti is a tejet* Siess Sütiszörny, ha még inni akarsz ezekből. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4227 Dátum: 12 márc 10, 20:04:43 » |
|
Természetesen fordítva is igaz Saba-chan. A lényeg, hogy van félre rakva.  Arra az esetre is, ha netán az összes elfogy az asztalokról. Nem rakhattam mindet ki egyszerre.  *Ritli megkéri a zenekart, hogy játsszák el ezt: http://www.youtube.com/watch?v=ur3LeSA1HtI  * STM nekem is adj a piából! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #4228 Dátum: 12 márc 10, 20:06:18 » |
|
Köszönöm Kallen.  Bár félő, hogy kissé túlzásba vittem a nagyzolást, amikor kiválasztottam. Nem tehetek róla, megfogott a színe.  Ritli-sama, hogyan köszönhetném meg eme nagylelkűségedet?  Fogalmam sem volt, hogy ma este, a három közül, egy vágyam teljesül. Nagyon édes ez a lovacska.  Épp ezért megyünk szobára, hogy ne a vendégek előtt.  Akkor sem lett volna muszáj bejelenteni. Inkább szöktetek volna el titokban.  Ritli, a fejembe láttál ezzel a számmal. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 20:07:04 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4229 Dátum: 12 márc 10, 20:06:52 » |
|
Ritli: Hát nemtom. Én inkább az asztalon lévőből iszom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|