M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4185 Dátum: 12 márc 10, 19:05:53 » |
|
Vacsora?! Na, végre, már éhes vagyok. *elkezd kajálni*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 19:06:32 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4186 Dátum: 12 márc 10, 19:06:26 » |
|
*Ritlinek elege van a komornyikból ezért megsüti egy villámmal. Persze nem halálra (legalábbis reméli), nem akarja, hogy Sevanna komornyik nélkül maradjon. * Szerintem Sevannás a ruha. Na jó talán lehetne színesebb, de így is Sevás. :3 *megy és iszik egy pohár pezsgőt* Ja elfelejtettem mondani, Oripika is velem jött, itt ül a vállamon. hanii neked is ugyanannyi esélyed van mint Mininek, mindketten tőlem örököltétek a szépségeteket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 19:07:15 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4187 Dátum: 12 márc 10, 19:07:06 » |
|
Stipi-stopi, enyém a Süti1-ből az első szelet! Versenyezzünk! *-*
Az első szeletet én ettem a nyitótánc alatt. Lassú vagy, Bogi-chan. De a másodikért még versenyezhetsz!^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4188 Dátum: 12 márc 10, 19:07:42 » |
|
Nos, végre nekem is sikerül szóhoz jutnom, mindenki és minden csodaszép, bár természetesen Mini-chanhoz senki sem érhet fel. Viszont most egy kérdéssel fordulok a szervezőhöz. Ama bizonyos virágcsokrok megvásárlására mikor van lehetőség, szeretnék már szavazni a jelöltemre.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4189 Dátum: 12 márc 10, 19:08:07 » |
|
Zizi megvédelek, ne aggódj, láttam rosszabbat mint hogy letépik előttem valaki fejét, de nem lesz ezen a bálon vérontás, így ne aggódj. Köszönöm hanii!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4190 Dátum: 12 márc 10, 19:09:30 » |
|
Látod Kallenem, mégis csak jó, hogy elaludtam.^^" *próbál mentegetőzni, kicsit hátra fordul és egy tökéletes kacsintással köszöni meg névre szólóan a dicséreteket, majd visszafordul menyasszonyához* Na, jelentkezz te is, biztos, hogy nyersz.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4191 Dátum: 12 márc 10, 19:10:39 » |
|
Na lássunk neki! *hangzik el Chron szájából a szó, majd elkezd (némileg kultúrálisan) étkezni,* Minden nagyon finom, mondják meg a szakácsnak, hogy nagyon finom az étel! *Végig néz a mosolygó embereken, majd ránéz Lillére és elmosolyodik, majd iszik egy pohár pezsgőt.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4192 Dátum: 12 márc 10, 19:12:13 » |
|
Öhm.. talán majd legközelebb. menjünk mi is vacsorázni!^^ *belekarol Rinakba és az asztalhoz mennek*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 19:21:06 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4193 Dátum: 12 márc 10, 19:14:29 » |
|
A bál menüje: tárkonyos raguleves , bakonyi sertésszelet, valamint képviselőfánk. Sajnálatos módon a hagymás bab délben elfogyott, ugye mindenki elhozta a gázmaszkját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4194 Dátum: 12 márc 10, 19:17:41 » |
|
Megérkeztem ^^ Még nemt tört ki a háború?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4195 Dátum: 12 márc 10, 19:18:21 » |
|
Az a képviselőfánk nagyon hasonlít a mamáméra. xD Lehet ő csinálta? *Megy vacsorázni, egyedül, nagy magányosan... *
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4196 Dátum: 12 márc 10, 19:18:32 » |
|
*Ritli-sama is elmegy vacsorázni haniival, maga mögött hagyva a földön heverő sült öreget és az üres pezsgős poharat. Aztán azon gondolkozik, hogy hol vannak a tengeri herkentyűk, a grillezett sárkány és a rántott griffhús.* Nincs háború, az ellenséges család tagjai még nem érkeztek meg. Lehet félnek eljönni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4197 Dátum: 12 márc 10, 19:18:59 » |
|
Én nekem most küldetésem van, úgyhogy bocsánat! Sziasztok! Jó bált! És ne feledjétek, ez még nem trollbarlang! *elindul, de a hosszú ruhája miatt eltaknyol és beveri a képét a padlóba* Áucs... Ez fájt. *feltápászkodik* Tehát, csáó! *Elmegy*
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4198 Dátum: 12 márc 10, 19:19:39 » |
|
Valamiféle aperitif van esetleg vagy talán némi ital? Esetleg hallunk-e valamiféle köszöntőt az ünnepelt éltetésének alkalmából? Tényleg, hol az ünnepelt? Csak nem órája van?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4199 Dátum: 12 márc 10, 19:20:17 » |
|
Valószínűleg xD *megszik pár chilis paparazzit* Tényleg, STM adott már tűz-sütit a sárkánynak? Mikor lesz a harc?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|