Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4170 Dátum: 12 márc 10, 18:50:41 » |
|
Hali! Mi zajlik itt?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4171 Dátum: 12 márc 10, 18:50:51 » |
|
Kikérem magamnak, én is képes vagyok franciául társalogni. Seva, nagyon szép vagy. Én is neveznék eme szépségversenyre, kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4172 Dátum: 12 márc 10, 18:52:02 » |
|
Minasan is jelentkezik? Na nincs semmi esélyem. Itt kedves Zizi, bál van.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4173 Dátum: 12 márc 10, 18:53:07 » |
|
Hali! Mi zajlik itt?
Khm Khm... mintha írtam volna valamit... Kedves voltam és szóltam. Ha gondoljátok elkezdek törölni és írni a listát. Ezt szeretnétek?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4174 Dátum: 12 márc 10, 18:55:27 » |
|
A Szépségversenyre én is jelentkeznék. *-* Úgy néz ki, hha 7-kor van vacsora, akkor mindjárt jöhet a tor!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4175 Dátum: 12 márc 10, 18:55:57 » |
|
*nem ért franciul, ezért elmegy és tölt két pohárba puncsot. Mikor Rikan megszólítja, kedvesen üdvözli és átnyújtja az egyik poharat. Ruháját nézve megdorgálja vőlegényét és megkérdezi, merre járt eddig.* *ő nem jelentkezik a versenyre, mert nincs önbizalma.* ^^"
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4176 Dátum: 12 márc 10, 18:57:07 » |
|
Bogi kawaii *.* hanii köszönöm a dicsértet. :3 Örülök, hogy neveztek. Én nem nevezek, mert háziasszonyként ez nem lenne illendő. Ha van trükkös az tuti nekem jut majd amekkora lúzer vagyok. A vacsoráról férjem fog beszámolni remélem. :3 Egyébként épp az orromat pöckölgeti és kijelentette, hogy ne ért egyet Rita azon kijelentésével miszerint Sevás a ruhám, mert szerinte színesebbnek kéne lennie. A 150 éves komornyik örök hűséget esküdött ezüstömnek és nem akar elmenni onnan. Riku nagyon sármos az öltözéked, úgyhogy én kegyesen nem sértődtem meg. Mini és én laposan nézünk egymásra, mert mindketten tudunk vmit a másikról. hahha Hiei ahelyett, hogy szórakozna dolgozik. Tor nem lesz, nem halt meg senki. Eddig... A gyermekeim átálltak az ógörög nyelvre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4177 Dátum: 12 márc 10, 18:58:48 » |
|
Riku-nee, nagyon jó a ruhád, nekem tetszik. *-* Most pedig jöjjön a vacsora! Mindjárt éhenhalok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4178 Dátum: 12 márc 10, 19:00:02 » |
|
Tor nem lesz, nem halt meg senki. Eddig... Ez a szöveg volt annyira jó, hogy még Aes is felfigyelt rá. Majdnem el is mosolyodik. Utána tölt magának még egy kört.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4179 Dátum: 12 márc 10, 19:00:42 » |
|
Ejjejj Bogi ne követelőzz, addig együnk egy kis sütit szerintem. Az a 3. nekem nagyon tetszik. xD (Amit Ritli linkelt)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4180 Dátum: 12 márc 10, 19:01:30 » |
|
Stipi-stopi, enyém a Süti1-ből az első szelet! Versenyezzünk! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4181 Dátum: 12 márc 10, 19:01:38 » |
|
Mini és én laposan nézünk egymásra, mert mindketten tudunk vmit a másikról. hahha
Még csak most kezdődött el a bál, és máris viszályt akarsz? Hanii, hogy mondhatsz ilyet? te is ugyan olyan szép vagy, azt hittem van önbizalmad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4182 Dátum: 12 márc 10, 19:03:02 » |
|
Kedves Hiei, a világ legerősebb és legcsodásabb démona, már egy hete alig írtam, gondolom természetes, hogy hirtelen össze vagyok zavarodva, igen látom mit írtál mert az előbb olvastam vissza, nem, nem kívánok szerepelni a listádon, mert nem rosszalkodom. Az esetleges szőrhullajtásért (hisz negyedrészt macska vagyok) előre is bocsánatot kérek. Én ebbe a ruhába varázsolom magam, és kezdődhet a bál... *odamegy Minagihoz, mert megijedt Hiei-től, reméli, hogy a lánya előtt nem tépi le a veje tanítványának a fejét xD*
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4183 Dátum: 12 márc 10, 19:04:02 » |
|
Van önbizalmam, csak amikor megláttam a szép ruhád, egyből elbizonytalanodtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4184 Dátum: 12 márc 10, 19:05:40 » |
|
Férjemet vicces arcokkal próbálom győzködni, hogy írja be a vacsorát, de állítja, hogy nincs ötlete. Mindenesetre a vacsora kezdetét veszi. Ez a zene megy közben: http://www.youtube.com/watch?v=HmZxI8tXVu8Sajnos élőben is vacsorázom. Sietek vissza. Addig szórakozzatok jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|