Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4140 Dátum: 12 márc 10, 18:28:34 » |
|
Ritli-sama leül egy sarokba a csodás ruhájában és nézi ahogy a többiek táncolnak. Mivel Hiei-sama morcos és nem táncoltatja meg. Mondjuk akkor se tenné ha vidám. De Ritli-sama nem bánja, úgyse szeret táncolni. Ruha1, Ruha2, Ruha3. Igaz még nincs itt az ideje de azért bemutatom a süteményeket. Majd később ehettek belőle. Anna hercegnő tortái hazatérésére: Torta1, Torta2. Egyéb torták: Torta1, Torta2. És néhány aprósütike: Süti1, Süti2, Süti3, Süti4. Persze ezeken kívül van még de majd meglátjátok az asztalnál.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4141 Dátum: 12 márc 10, 18:29:57 » |
|
A Süti1 néz ki a legjobban! *-* Megzabálnám!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4143 Dátum: 12 márc 10, 18:31:43 » |
|
hanii, ahogyan leszállsz a sárkányről gyönyörű vagy! *-* Az én ruhám milyen? (vélemény, emberek?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4144 Dátum: 12 márc 10, 18:32:10 » |
|
*könnyed lépéseket tesz, mivel tánctudása nincs az egekben, majd leül egy székre* Igazán szép a bálterem. És ezek a sütik :O A ruhám egyébként: Egy könnyed öltöny
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4145 Dátum: 12 márc 10, 18:33:01 » |
|
*leül ChroN mellé és beszélgetni kezd*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4146 Dátum: 12 márc 10, 18:33:56 » |
|
*kicsit félve, elkezd beszélgetni, de csak a fekete sárkányon jár az esze*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4147 Dátum: 12 márc 10, 18:34:09 » |
|
Bogi te is nagyon szép vagy. *.* (Csak nem tudtam reagálni, hirtelen annyian beírtatok elém xd ) A sütik tényleg guszták. *.* ChroN, nagyon elegáns.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4148 Dátum: 12 márc 10, 18:34:18 » |
|
*megtapsolja a táncolókat* Lady Sevanna, megkérdezhetem, hogy kik jelentkeztek a szépségkirálynő versenyre? Nagyon szép sütiket csináltál, Ritli-sama!** *megkóstol egy kék-fehér sütit* Ja, én ebben a ruhában érkeztem: Ruha.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4149 Dátum: 12 márc 10, 18:34:34 » |
|
hanii jányom nagyon édes a ruhád. A sütikkel óvatosan, ne egyetek meg túl sokat, mert mérges lesz a Sütiszörny és még elszabadul a dühe. *azon gondolkozik, miféle mókás gonoszságot hajthatna végre. Bár itt lenne Csibe a szolga és a lába alá varázsolhatna egy banánhéjat. biztos a többi vendégnek is tetszene.*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4150 Dátum: 12 márc 10, 18:35:00 » |
|
Köszi, hanii. *-* *elnézést kér ChoN-tól, és elmegy üdvözölni haniit egy nagyon nagy öleléssel*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4151 Dátum: 12 márc 10, 18:35:06 » |
|
Csizike Zsófikával táncolva észreveszi, hogy Hiei a bálterem közepére kakkant, ezért illedelmesen megkéri a démonherceget, hogy szóljon Csibe szolgájának, hogy takarítsa fel és legközelebb a mellékhelyiségben végezze nagydolgát. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs "Tetszik" gomb ezen a fórumon a hozzászólásokhoz. Aes
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 18:50:11 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4152 Dátum: 12 márc 10, 18:35:36 » |
|
Anya ne trollkodj, ez egy bál.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4153 Dátum: 12 márc 10, 18:36:03 » |
|
Nos, elkészültünk, úgy gondolom. Férjemmel ha nem gond mi csak ide teleportáltunk, egyéb közlekedési eszközöket most nem szerettünk volna használni. *Bele karol heo-ba és elkezdenek táncolni* Ruhám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4154 Dátum: 12 márc 10, 18:36:17 » |
|
*elkezd beszélgetni haniival* Igencsak beszédes vagyok xD Anya nagyon szép vagy. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|