ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #4125 Dátum: 12 márc 10, 18:08:04 » |
|
Mikor kell megküzdenem a sárkánnyal? gman-sama: Most fogok megküzdeni a sárkánnyal. Nem nézed meg hogy teljesítek? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4126 Dátum: 12 márc 10, 18:08:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4127 Dátum: 12 márc 10, 18:10:04 » |
|
Kösz, de most szedtem össze egyet xD Tényeg, az aláírásdoból nem akarsz kiszedni? És szegény tanítványod benne sincs ><
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4128 Dátum: 12 márc 10, 18:15:35 » |
|
Én is már indulásra kész vagyok, már csak Rikant várom. Szerintem a macska alakomban megyek, úgy a leggyorsabb. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4129 Dátum: 12 márc 10, 18:16:33 » |
|
A bál hánykor kezdődik? ^^  Mert már felöltöztem, meg van a smink is meg minden. 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4130 Dátum: 12 márc 10, 18:16:52 » |
|
Én meg nem mentem Pestre, így időben itt lehetek... csak heo készülődik.  Meg még én. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4131 Dátum: 12 márc 10, 18:17:11 » |
|
Na elmúlt hat óra ezennel kezdetét veszi a bál. Remélem mindenki megérkezett. :3 Felharsan a zene: http://www.youtube.com/watch?v=kdwjp8Ifm8IÉs a nyitótáncok el is kezdődnek. Mint mondtam Anna hercegnő nyitja a sort nemes párjával oldalán. Anna hercegnő szépsége Luthienével vetekszik. Ha előkerül akkor a ruháját majd bemutatja ő, ha meg nem akkor kitalálok neki vmit én. :3 Utána jön Loah herceg karján hanii-val a Démon hercegnővel. Utánuk pedig Lille hercegnő és hódolja Chron következik, majd utána sorban a többiek. Hiei Démon nagyúr elfelejtette, hogy a nyitótáncban ő is részt vesz úgyhogy némiképp morcos és villámok csapkodnak körülötte.  Ez kissé rontja a táncterem amúgy káprázatos összképét. A táncterem fel van díszítve úgy, hogy minden sarka másik család stílusához menjen. Az állatokat kint felügyelők várják, akik kényeztetik őket és elegáns karámokban is lehetnek ha fáznak, ha meg nem akkor kint a mezőn. Chron a sárkánnyal szerintem vacsora után küzdj meg. A sárkány nem kap enni, hogy dühösebb legyen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4132 Dátum: 12 márc 10, 18:18:14 » |
|
*táncolgat a zenére*  Csak én érzem úgy, hogy ez kb. olyan lesz, mint a Trollbál? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4133 Dátum: 12 márc 10, 18:20:53 » |
|
Ha igen, akkor maradok.  Am az én sárkányom királyabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4134 Dátum: 12 márc 10, 18:21:44 » |
|
Azért reméljük nem.  *tölt magának puncsot, és nézi a táncot*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4135 Dátum: 12 márc 10, 18:21:51 » |
|
Nem felejtettem el. Spontán figyelmen kívül hagytam mit akarsz. Nem érdekel különösebben. Jó hogy nem majd még te döntöd el mit csinál egy démon herceg. Halandó ként erre még a normálisnál is kevesebb esélyed van.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4136 Dátum: 12 márc 10, 18:22:19 » |
|
Én nem hoztam sárkányt. *meglát egy csokiszökőkutat, és elkezd (kulturáltan) egy pohárral inni belőle*  Riku-nee, majd megint lehet, hogy az lesz itt, mint a Trollbálon. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 18:23:15 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4137 Dátum: 12 márc 10, 18:25:35 » |
|
Trollbál?  Remélem nem olyan lesz. Hiei tök mindegy mit mondasz, most már leírtam a varázspennámmal, hogy táncoltál úgyhogy nem tudod visszacsinálni a múltat. ·· Bogi a legaranyosabb résztvevője eddig a bálnak. :3 Amúgy a nyitótáncnak vége úgyhogy mindenki szépe lassan szétszéled a teremben. A vacsora ideje is közeleg lassan. ^^ Na most mondjátok el a ruhátokat! *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4138 Dátum: 12 márc 10, 18:26:37 » |
|
Én meg a varázs moderátori jogommal kitörlöm a hozzászólástxDDD Akkor mit fogsz csinálni?xDDD Ellenem te sose nyerhetszxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4139 Dátum: 12 márc 10, 18:27:24 » |
|
A legaranyosabb? *-* Mindig is vágytam erre a szerepre!  Ruhám: