Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4110 Dátum: 12 márc 10, 16:53:30 » |
|
Jaja én megmondtam. Nemcsak macskás nyanya de még idő ura is.  Ha nem bírjátok el a sárkányt szóljatok és elportálom.  De ketten csak elegek vagytok... 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4111 Dátum: 12 márc 10, 16:56:19 » |
|
Itt vagyok ^^ Nekem mindegyhogy visszük: felkapjuk a vállunkra, vagy teleportáljuk. Meg ugye neked van valami féreglyukas cucod is, nem?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4112 Dátum: 12 márc 10, 17:00:02 » |
|
Én vagyok ez alap.  Proust könyve tulajdonképpen rólam szól.  Nem kell cipelni azt a sárkányt.  Tud repülni, nem? Csak oda kell csalogatni. És ez is Chron feladata lesz, önmagának kell a végzete elébe mennie. Plusz ez ügyességet is igényel ugye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4113 Dátum: 12 márc 10, 17:07:39 » |
|
Egy csokis kutyakeksszel az arénába csalogatjuk.  Persze Seva mit akarsz még szegény gyerektől? A kerted ne ássa fel?  Szerk: Várjunk... a csokis kutyakeksz nem működne...  STM megenné idő előtt. De legalább mégjobban feldühítené a sárkányt... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 17:10:58 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4114 Dátum: 12 márc 10, 17:11:25 » |
|
Ne adj neki ötleteket, nagyi. Én meg igenis le akarom vadászni azt a sárkányt, úgy is izomlázam van az ujjamban, és rá kell dolgozni. Chron meg elég, ha legyőzni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4115 Dátum: 12 márc 10, 17:13:02 » |
|
Jó de vigyázz, nehogy megsebezd nagyon, vagy ilyesmi. Legyen ereje teljében nagyjából mikor ChroNnal kell küzdenie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4116 Dátum: 12 márc 10, 17:18:59 » |
|
Mondtam már, hogy garantálom a sértetlenségét, majd figyelek arra is, hogy STM ne vigye túlzásba. Szállítását meg majd eldöntjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4117 Dátum: 12 márc 10, 17:24:06 » |
|
Ezüstöm jó ötlet.  Úgyis elég gyomos a kert. Fél óra múlva kezdődik. *.* Remélem mindenki öltözködik már. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #4118 Dátum: 12 márc 10, 17:37:16 » |
|
Na meg van a váltóruhám is a harcra  És el tudnám én csalogatni ha kéne. Ellőném a White Dragon Spiritet, meglátná bennem a fehér sárkányt, és jönne is utánam  De így jobb hogyha nem én csalogatom idáig. Mert nembiztos hogy az arénába tudnám csalogatni. Kertásásban meg még úgyse próbáltattak meg xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 17:39:42 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4119 Dátum: 12 márc 10, 17:48:45 » |
|
Bál lesz? Szeretem a fórumos bálokat... tönkretenni. De mivel ez nem Trollbarlang, lehet jobb volna kihagynom. ChroN csinálj galibát helyettem! Szürcsöld a levest, vagy hasonló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4120 Dátum: 12 márc 10, 17:53:28 » |
|
Leves szürcsölés?  Hmm már csak pár perc ideje felölteni a ruhám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4121 Dátum: 12 márc 10, 17:53:49 » |
|
Tudtomml nem lesz leves  Csak halak, vadak és szárnyasok. Úgy néz ki, egyedül kell elhoznom a sárkányt, sütiszörny nincs sehol 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4122 Dátum: 12 márc 10, 18:00:15 » |
|
Na, 6 óra van lassan indulok azt hiszem, már indítom a sárkányt.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4123 Dátum: 12 márc 10, 18:00:22 » |
|
Előkészítettem a süteményeket. Saba-chan segítsek? Vagy menni fog egyedül? (szerintem fog, elég ügyes jány vagy) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4124 Dátum: 12 márc 10, 18:04:20 » |
|
Ne sértegess már, nagyi -_-" Ha kell, elhozom én az összeset xD Na de sárkány tálalva. Illetve az aránénában van, megkötve, sértetlenül, és nagyon dühösen. Végül magam után hűztam, a teleporációtól valszeg rosszul lett volna... /:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|