STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3960 Dátum: 12 márc 09, 19:39:17 » |
|
Hacsak nem valaki partnereként megyek, nem emberi alakban lestek, szoval hülyén néznék ki felöltözve És nem, nem is kuka leszek, hanem nagy szörös fenevad de napszemücegem lesz. Hogy nézjessek igy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #3961 Dátum: 12 márc 09, 19:40:03 » |
|
Sabi ő nem kuka hanem egy patkány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3962 Dátum: 12 márc 09, 19:42:00 » |
|
Kihez beszélsz, Putri-chan? Nem is tudtam, hogy van Sabi nevű felhasználó De a szőrös archoz nem passzol a napszeüveg, cska ha olyan, mint Jangónak. De sárga badass szmáji még lehetsz.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3963 Dátum: 12 márc 09, 20:18:21 » |
|
Melyik doboz? Amit én adtam? Esetleg pókkirálynő? Nem ez egy másik doboz, de úgy látszik, hogy az asszonykám közben elpakolta.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3964 Dátum: 12 márc 09, 20:26:19 » |
|
Leszolhatod a patkányokat, de elöbb itt voltak mint te putri, és tovább is maradnak.
Jó, akkor leszek smile. De a kék bundámhoz amugy menne a szemüveg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3965 Dátum: 12 márc 09, 20:30:02 » |
|
Ha rózsaszínű lenne a bundád akkor lehetnél a Kenó figura is, de, ha befested magad, akkor máris megvan a jelmezed.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3966 Dátum: 12 márc 09, 20:36:26 » |
|
Ez is egy igazán zsír ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3967 Dátum: 12 márc 09, 20:39:02 » |
|
Hát azért próbálj illő lenni és nem egy rózsaszín szőrpamacsként jönni a bálba. Jöhetsz ruha nélkül, bundásan, de legalább egy nyakkendőt vegyél fel.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3968 Dátum: 12 márc 09, 20:40:13 » |
|
Az is van a Kenó figurának, napszemüveg meg kék nyakkendő vagy rosszul emlékszem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3969 Dátum: 12 márc 09, 20:43:06 » |
|
Lol Nyakkendője valóban van. De napszemüvege nincs. Akkor se legyen kenó figura, az gusztustalanul néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3970 Dátum: 12 márc 09, 20:43:54 » |
|
Szerintem megtaláltam a nekem való ruhát: Kép. :3Nagyon tetszik.^^ Ez jó lesz?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3971 Dátum: 12 márc 09, 20:49:36 » |
|
Nekem már több oldallal ezelőtt hanii kiválasztott egy hozzám illő ruhát. ^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3972 Dátum: 12 márc 09, 20:54:39 » |
|
Nekem tökre bejön Kallenchan. ^o^ Én már több ruhát is kiválasztottam (igen, végül öltöztetős játékokból xD ) majd eldöntöm, hogy melyik legyen. Amúgy keresgélés közben olyan cuki képet találtam. =3 http://kepkezelo.com/images/knlcw10nymzo0ez3373v.jpgMeg egy csomó tökjó golbint, amik elkerülték a figyelmem a legutóbbi kutatásom óta. :O Szóval meg van a legközelebbi ava-választékom. Bogichan, tényleg? Melyiket? Ja, meg találtam egy képet arról a várról, amin Seva-himéékkel közösködünk. http://kepkezelo.com/images/jzdw44ruvj74zr1ykhmn.jpgJa, és szerintem törölve lesz az alád, mert túl nagy. Vagy nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 20:57:51 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3973 Dátum: 12 márc 09, 20:57:35 » |
|
öö...várj, nem tudom pontosan melyik oldalon ajánlottad, mindjárt belinkelem.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3974 Dátum: 12 márc 09, 20:58:56 » |
|
Én is kiválasztottam néhány ruhát, de még nem sikerült döntenem közülük. Majd a bál előtt tartok egy utolsó ruhapróbát és rájövök melyik lesz a tökéletes. De az is lehet, hogy viszem mindet és óránként átöltözök a bálban. Kérek Sevannától egy öltözőt. Nekem is tetszik Kallen. Olyan macskás. Ugye ilyen nekomimi formában leszel? Ahhoz nagyon jól illene a ruha. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|