Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3930 Dátum: 12 márc 09, 16:48:33 » |
|
Bevár engem a kis férjecském, nélkülem nem megy a bálra.  Akkor jó Seva ha így állunk, úgy értem ha nem kell 6kor kezdeni a 6órás bált... STM, titkos kéjlak?  Egy pettől kell megtudom ilyen dolgokat? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3931 Dátum: 12 márc 09, 16:50:23 » |
|
Már miért lenne az enyém? Csak a fény miatt? Egyébként szerintem semmi sem lehet titkos, ha így világít a sötétben. Kéjlakra meg nincs szükség, úgyis csak az asszonyt vinném oda.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #3932 Dátum: 12 márc 09, 17:28:49 » |
|
Rikan amúgy, cuki az avád és az aláírásod, imádom az Éjfúriát *___*
Jujj köszi, a tied is egészen jó.  Azért kéne valaki, aki nagyjából vezeti a bált, hogy ne csak úgy a látatlanba történjen minden mindenki kedve szerint.  (Szerepesen fogalmazva egy mesélő talán~. Azt hiszem fórum szerepeken így hívják őket, de nem tuti, olyat régóta nem játszok. Meg talán valami olyan, hogy min. hány sort kell írni egy "reagálás"(hozzászólás)ban. De ezek lehet, hogy csak szerintem kellenek.  )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3933 Dátum: 12 márc 09, 17:30:36 » |
|
Hát, ha mégis kellenek, akkor szerintem az Seva-hime legyen, mint a bál szervezője.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3934 Dátum: 12 márc 09, 17:39:59 » |
|
Szerintem ez heo valami titkos kéjlakja.  Amúgy a trollkastély ilyen, bár nem régóta van így kiemelve a földből, csak biztonsági óvintézkedés. Nem lógok itt sokat, de azért nem rossz. Most meg innen tolom, kicsit lepukkant, de nem az a fajta vagyok, ai karban tartja a hétvégi házat, a net meg be van kötve, szóval minden fasza. Ezt mindig csíptem, de nem néztem rá pár emberöltőig, és lenyúlták valami emberek, aztán mutogatják azóta a turistáknak.  Az az utolsó az nagyon jól néz ki.  (Sry az offért.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3935 Dátum: 12 márc 09, 17:45:03 » |
|
Hű de lemaradtam. :O Vajon a mi családunknak is van kastélya?  Anya sose beszél róla. Apa se... eddig csak a villánkról van, amiben lakunk, ahol 3 napi hideg élelem kell, míg eljutok a szobámból a fürdőbe. Hát elég sok tervezési probléma lehet a kastélyotokkal, ha olyan messze van a szobádtól a fürdő.  Nálunk minden hálóhoz jár egy saját fürdőszoba. Ez természetes.  Tényleg a mi kis családunk ugye kőgazdag?  Ugye jobb villánk van, mint Ciccéknek?  Az előbb volt bemutatva és képekkel illusztrálva a sok kastélyunk.  Persze van még ezeken kívül is. Figyelj néha, lusta lány.  Seva nem akartam beidézni a hosszú hsz-ed de nekem is tetszik az ötlet.  El is kezdem keresni a csodás ruhámat, hogy ne akkor kelljen. ^^ *-* Riku-chi hogy állsz amúgy a rajzzal? (Amúgy igen, a lányaim kihozzák belőlem a szeretetet, te meg az agresszív állatot  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 17:45:35 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3936 Dátum: 12 márc 09, 17:50:44 » |
|
Ha már ez a téma.. én mit hozok ki belőled, Baachin? 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3937 Dátum: 12 márc 09, 17:54:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3938 Dátum: 12 márc 09, 17:56:25 » |
|
Höhö  Egyénként az esetleges seggelés-adagomat átadom Rikunak, mert ő élvezi is, meg neki már mindegy, hogy egyel több, vagy kevesebb xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3939 Dátum: 12 márc 09, 17:56:48 » |
|
Nah végre nekem is sikerült befutnom.  Nekem is tetszik a bál efféle lebonyolítása.  A helyszín is nagyon tetszetős. Nem lesz kicsit furcsa úgy táncolni, hogy megy a kastély a lábunk alatt? x) A sütipusztításban meg én is részt szeretnék venni.  Most jut eszembe, hogy még nekem sincs mit felvennem a bálra.  Tud valaki egy ötletfoszlányt adni, hogy milyen stílusban érdemes keresgélnem?^^  Fiam, ez természetes, hogy a szomszédunkban kaptok egy kastélyt. xD
Jippííí*-* Viszont takarítani nem én fogok.  Majd felmegyek a felszínre rabszolgákat keresni. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3940 Dátum: 12 márc 09, 18:00:23 » |
|
Höhö  Egyénként az esetleges seggelés-adagomat átadom Rikunak, mert ő élvezi is, meg neki már mindegy, hogy egyel több, vagy kevesebb xD Mostanában Riku nem volt rossz, nem kap seggelést. Mellesleg az nem számít, hogy ki élvezi. Ha te vagy pofátlan te kapod a büntit és kész.  Kallen estélyi ruhákban, vagy bármi elegánsban ami illik hozzád és jó egy bálra.  Hát a sütipusztítást STM-mel beszéld le, hogy hajlandó-e adni neked.  Lehet ha óvatlanul a közelébe mész miközben majszol elkezd morogni rád vérben forgó szemekkel és ha nem futsz el gyorsan, széttép. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:00:54 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3941 Dátum: 12 márc 09, 18:01:30 » |
|
Jippííí*-* Viszont takarítani nem én fogok.  Majd felmegyek a felszínre rabszolgákat keresni. :3 Fejlődsz, macska, feljlődsz xD Aztán a kártevő-sárkány írtással hogy állasz (olyanok mint a nagyok, csak veszélyesebbek és tök rondák)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3942 Dátum: 12 márc 09, 18:14:03 » |
|
Ma egész nap megfigyeltem egy csapatot. Az, hogy rondák, nem is túlzás, mikor először szembejött velem egy kishíján frászt kaptam.  Viszont elég infót gyűjtöttem ahhoz, hogy leamortizáljam őket.  Megyek, kicsit gyakorlok, aztán belekezdek a ruhám keresésébe. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3943 Dátum: 12 márc 09, 18:15:49 » |
|
AMúgy Ritli-hime, csináltál már nekem sárkány-pitét? Kezdek éhes lenni... Amúgy nem akartam egyedül megeni az összes sütit. Gondoltam, pára majd esznek mások is, meg lesz más kaja is, amit pusztíthatok. És nem tépnék szét egy macskát pusztán emiatt, csípem a macskákat. Más lényeket talán, de aki eljön egy iylen körökben tartott bálra, tudjon már vigyázni magára, nem az én dolgom pátyolgatni őket. Igen, hirtelen felindulásból nem széttépni valakit, ha nem tudja megakadályozni, az pátyolgatás.  heo, igen, csak a fény miatt a tiéd kell legyen. Ki más építene/építtetne ilyet errefelé?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:23:11 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3944 Dátum: 12 márc 09, 18:22:00 » |
|
Lille! Még a tegnapira válaszolok: Megvárlak. Bármennyit képes vagyok várni  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|