CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3915 Dátum: 12 márc 09, 15:36:17 » |
|
Hű de lemaradtam. :O Vajon a mi családunknak is van kastélya?  Anya sose beszél róla. Apa se... eddig csak a villánkról van, amiben lakunk, ahol 3 napi hideg élelem kell, míg eljutok a szobámból a fürdőbe. Anyuu, nyugtass meg, hogy nekünk is vannak palotáink, meg ilyesmik. Rikan amúgy, cuki az avád és az aláírásod, imádom az Éjfúriát *___*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3916 Dátum: 12 márc 09, 15:37:51 » |
|
Sziasztok! ^^ Tényleg a mi kis családunk ugye kőgazdag?  Ugye jobb villánk van, mint Ciccéknek? 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3917 Dátum: 12 márc 09, 15:38:16 » |
|
Hát akkor egyre gondoltunk, kedves unokaöcsém.  Cicc, tuti nektek is van. Csak a tietek nem sötét és forró, mint a mienk. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3918 Dátum: 12 márc 09, 15:39:44 » |
|
Bogi, ne álmodozz! A mi villánk már csak attól is jobb a tiétektől, mert én lakom benne. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3919 Dátum: 12 márc 09, 15:40:31 » |
|
Most nagyot csalódtam benned, Cicc.  Azthittem te nem vagy nagyképű, de tévedtem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3920 Dátum: 12 márc 09, 15:45:23 » |
|
*Magához húzza Bogit, és megölelgeti* Ugyan-ugyan, ne csalódj bennem.  Csak... csak fontos érték vagyok, s ezért mondtam. :O Persze megcáfolhatod, ha nem így van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3921 Dátum: 12 márc 09, 15:46:58 » |
|
Ezüstöm ilyen kastélyunk is van.  Meg én is alapból úgy gondoltam, hogy nektek is több van. :3 Elvégre a gyerekekre is gondolnunk kell. Ha Lille lányom frigyre lép Chronnal akkor pl egyet át kell majd adnom nekik, hogy származássához méltóan élhessen tovább. A természetét ismerve vmi erdőben megbújó titokzatos kastély kéne neki.  Szerintem ha lesz esküvő veszünk egy újat. Férjem véleményét is kikérem. :3 A személyes kedvencem amúgy ez a kastélyunk: http://www.socketsite.com/Le%20Petit%20Trianon%202.jpg *___* Marie-Antoinette kedvence volt. :3 Mondjuk hazafias szempontból kevésbé kedvelem, de mindegy. Ami a szerepjátékosdit illeti ebben a topicban kéne szerintem is. Majd visszakeresek a hsz-eim között, hogy pontosan hogyan is lesz a bál menete. Ha jól emlékszem ötkor vagy hatkor kezdődik. Na akkor kezdenénk mi is. Mindenki leírhatná, hogy milyen ruhában van, hogyan érkezett ilyesmi. Én meg a nyitótáncról írok pár szót meg beteszem a zenéjét. És akkor így lehetne felépíteni az egészet. De így bárkivel történhet vmi vagy ilyesmi szóval nem akarom ilyen tök szigorúra venni, mert nem én vagyok a topic atyja meg ha vkinek nincs ehhez kedve azért az se legyen kizárva. Várom a véleményeket, hogy szerintetek ez így jó-e? Mini próbálj meg sietni. :3 Amíg nem vagy addig a férjecskéd írhatna rólad is. :3 Esetleg beszéljétek meg hogy mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3922 Dátum: 12 márc 09, 15:48:09 » |
|
Cicc, nem vonom kérdőre, soha.   Remélem nekünk ilyen van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3923 Dátum: 12 márc 09, 15:54:57 » |
|
Seva, szerintem jó ötlet, ha már bál akkor legyen "valós". Csak kérdés hogy itt tudnak-e lenni sokan, na meg eleve az ünnepelt vagy bál hercegnő itt lesz-e. O.o
Próbálok sietni, de ha úgy is 5-6 körül kezdődik, szerintem a közepére ide érek, addig heo tartja helyettem is a frontot.... remélem. ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3924 Dátum: 12 márc 09, 16:02:29 » |
|
Bogi ez nem kastély.  Nekünk a hétvégi házunk a kiskertben pont ilyen.  Mini örülök, hogy tetszik az ötlet, rád számítottam. :3 Hát igen ez valóban jó kérdés. :S Annát nem láttam MSN-en meg FB-n sem. Ha lesz este akkor megkérdezem. Amúgy nem kell azért ilyen szigorúra venni. Végülis este 10-kor is beírhatjuk, hogy öt óra van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3925 Dátum: 12 márc 09, 16:05:59 » |
|
Ejj nem tetszik annyira az a ház. Az enyém otthonosabb, és nem holmi klóros izé van a egy medencében, hanem van egy patakom  *átváltozik szarvassá majd belegázol a patakba és iszik*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3926 Dátum: 12 márc 09, 16:06:09 » |
|
Nem baj, nekem ez bőven elég, és kész.  Nem kell dicsekedni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3927 Dátum: 12 márc 09, 16:11:31 » |
|
nem én vagyok a topic atyja meg ha vkinek nincs ehhez kedve azért az se legyen kizárva. Várom a véleményeket, hogy szerintetek ez így jó-e?
Mini próbálj meg sietni. :3 Amíg nem vagy addig a férjecskéd írhatna rólad is. :3 Esetleg beszéljétek meg hogy mit.
Mint a topic atyja, minden ilyesmihez garantálok neked jogot. Majd megpróbálunk valamit, de lehet, hogy elegánsan késni fogunk mindketten.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3928 Dátum: 12 márc 09, 16:14:13 » |
|
http://cghub.com/images/view/136748/Ez a kastély egész jó, mm a kertje. Átfesteni meg át lehet 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3929 Dátum: 12 márc 09, 16:34:24 » |
|
Szerintem ez heo valami titkos kéjlakja.  Amúgy a trollkastély ilyen, bár nem régóta van így kiemelve a földből, csak biztonsági óvintézkedés. Nem lógok itt sokat, de azért nem rossz. Most meg innen tolom, kicsit lepukkant, de nem az a fajta vagyok, ai karban tartja a hétvégi házat, a net meg be van kötve, szóval minden fasza. Ezt mindig csíptem, de nem néztem rá pár emberöltőig, és lenyúlták valami emberek, aztán mutogatják azóta a turistáknak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|