25 máj 20, 19:25:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 963340 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3930 Dátum: 12 márc 09, 16:48:33 »

Bevár engem a kis férjecském, nélkülem nem megy a bálra.  Pirul

Akkor jó Seva ha így állunk, úgy értem ha nem kell 6kor kezdeni a 6órás bált...

STM, titkos kéjlak? Wátdöfákk Egy pettől kell megtudom ilyen dolgokat?  Johhny Depi
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3931 Dátum: 12 márc 09, 16:50:23 »

Már miért lenne az enyém? Csak a fény miatt?
Egyébként szerintem semmi sem lehet titkos, ha így világít a sötétben. Kéjlakra meg nincs szükség, úgyis csak az asszonyt vinném oda.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #3932 Dátum: 12 márc 09, 17:28:49 »

Rikan amúgy, cuki az avád és az aláírásod, imádom az Éjfúriát *___*
Jujj köszi, a tied is egészen jó.Pirul

Azért kéne valaki, aki nagyjából vezeti a bált, hogy ne csak úgy a látatlanba történjen minden mindenki kedve szerint.ikszdé (Szerepesen fogalmazva egy mesélő talán~. Azt hiszem fórum szerepeken így hívják őket, de nem tuti, olyat régóta nem játszok. Meg talán valami olyan, hogy min. hány sort kell írni egy "reagálás"(hozzászólás)ban. De ezek lehet, hogy csak szerintem kellenek.ikszdé)
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3933 Dátum: 12 márc 09, 17:30:36 »

Hát, ha mégis kellenek, akkor szerintem az Seva-hime legyen, mint a bál szervezője.^^
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3934 Dátum: 12 márc 09, 17:39:59 »

Szerintem ez heo valami titkos kéjlakja.  Nevet

Amúgy a trollkastély ilyen, bár nem régóta van így kiemelve a földből, csak biztonsági óvintézkedés.  Nem lógok itt sokat, de azért nem rossz.
Most meg innen tolom, kicsit lepukkant, de nem az a fajta vagyok, ai karban tartja a hétvégi házat, a net meg be van kötve, szóval minden fasza.
Ezt mindig csíptem, de nem néztem rá pár emberöltőig, és lenyúlták valami emberek, aztán mutogatják azóta a turistáknak.   Gyáááá

Az az utolsó az nagyon jól néz ki. Nevet (Sry az offért.)
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #3935 Dátum: 12 márc 09, 17:45:03 »

Hű de lemaradtam. :O
Vajon a mi családunknak is van kastélya? ikszdé Anya sose beszél róla. Apa se... eddig csak a villánkról van, amiben lakunk, ahol 3 napi hideg élelem kell, míg eljutok a szobámból a fürdőbe.
Hát elég sok tervezési probléma lehet a kastélyotokkal, ha olyan messze van a szobádtól a fürdő. ikszdé Nálunk minden hálóhoz jár egy saját fürdőszoba. Ez természetes. Kúl

Tényleg a mi kis családunk ugye kőgazdag? ikszdé Ugye jobb villánk van, mint Ciccéknek? ikszdé
Az előbb volt bemutatva és képekkel illusztrálva a sok kastélyunk. smirksweat Persze van még ezeken kívül is. Figyelj néha, lusta lány. Nevet

Seva nem akartam beidézni a hosszú hsz-ed de nekem is tetszik az ötlet. Pontosan El is kezdem keresni a csodás ruhámat, hogy ne akkor kelljen. ^^ *-*

Riku-chi hogy állsz amúgy a rajzzal? (Amúgy igen, a lányaim kihozzák belőlem a szeretetet, te meg az agresszív állatot ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 17:45:35 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3936 Dátum: 12 márc 09, 17:50:44 »

Ha már ez a téma.. én mit hozok ki belőled, Baachin?  Ördögi
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3937 Dátum: 12 márc 09, 17:54:18 »

Természetesen a büszkeséget, hogy ilyen gonosz unokám van. Pirul Meg mikor pofátlankodsz a seggelési kényszert. Ördögi Elseggel ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3938 Dátum: 12 márc 09, 17:56:25 »

Höhö  Ördögi  Kúl
Egyénként az esetleges seggelés-adagomat átadom Rikunak, mert ő élvezi is, meg neki már mindegy, hogy egyel több, vagy kevesebb xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3939 Dátum: 12 márc 09, 17:56:48 »

Nah végre nekem is sikerült befutnom. Pirul

Nekem is tetszik a bál efféle lebonyolítása. Pontosan A helyszín is nagyon tetszetős. Nem lesz kicsit furcsa úgy táncolni, hogy megy a kastély a lábunk alatt? x) A sütipusztításban meg én is részt szeretnék venni. Hümm-hümm
Most jut eszembe, hogy még nekem sincs mit felvennem a bálra. Ohh My God Tud valaki egy ötletfoszlányt adni, hogy milyen stílusban érdemes keresgélnem?^^ Pirul

Fiam, ez természetes, hogy a szomszédunkban kaptok egy kastélyt. xD

Jippííí*-* Viszont takarítani nem én fogok. ikszdé Majd felmegyek a felszínre rabszolgákat keresni. :3
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3940 Dátum: 12 márc 09, 18:00:23 »

Höhö  Ördögi  Kúl
Egyénként az esetleges seggelés-adagomat átadom Rikunak, mert ő élvezi is, meg neki már mindegy, hogy egyel több, vagy kevesebb xD
Mostanában Riku nem volt rossz, nem kap seggelést. Mellesleg az nem számít, hogy ki élvezi. Ha te vagy pofátlan te kapod a büntit és kész. Nyelvesít

Kallen estélyi ruhákban, vagy bármi elegánsban ami illik hozzád és jó egy bálra. Mosolyog
Hát a sütipusztítást STM-mel beszéld le, hogy hajlandó-e adni neked. Nevet Lehet ha óvatlanul a közelébe mész miközben majszol elkezd morogni rád vérben forgó szemekkel és ha nem futsz el gyorsan, széttép. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:00:54 írta Ritli » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3941 Dátum: 12 márc 09, 18:01:30 »

Jippííí*-* Viszont takarítani nem én fogok. ikszdé Majd felmegyek a felszínre rabszolgákat keresni. :3
Fejlődsz, macska, feljlődsz xD Aztán a kártevő-sárkány írtással hogy állasz (olyanok mint a nagyok, csak veszélyesebbek és tök rondák)
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3942 Dátum: 12 márc 09, 18:14:03 »

Ma egész nap megfigyeltem egy csapatot. Az, hogy rondák, nem is túlzás, mikor először szembejött velem egy kishíján frászt kaptam. ikszdé Viszont elég infót gyűjtöttem ahhoz, hogy leamortizáljam őket. Kúl Megyek, kicsit gyakorlok, aztán belekezdek a ruhám keresésébe. Pirul
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3943 Dátum: 12 márc 09, 18:15:49 »

AMúgy Ritli-hime, csináltál már nekem sárkány-pitét? Kezdek éhes lenni...

Amúgy nem akartam egyedül megeni az összes sütit. Gondoltam, pára majd esznek mások is, meg lesz más kaja is, amit pusztíthatok.
És nem tépnék szét egy macskát pusztán emiatt, csípem a macskákat. Más lényeket talán, de aki eljön egy iylen körökben tartott bálra, tudjon már vigyázni magára, nem az én dolgom pátyolgatni őket. Igen, hirtelen felindulásból nem széttépni valakit, ha nem tudja megakadályozni, az pátyolgatás.  Pontosan

heo, igen, csak a fény miatt a tiéd kell legyen. Ki más építene/építtetne ilyet errefelé?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:23:11 írta STM » Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3944 Dátum: 12 márc 09, 18:22:00 »

Lille! Még a tegnapira válaszolok:
Megvárlak. Bármennyit képes vagyok várni Mosolyog)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins