Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3900 Dátum: 12 márc 09, 14:34:32 » |
|
Hmm ez a kastély is egész kellemesnek látszik. Buy ALL the castles!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 14:36:37 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3901 Dátum: 12 márc 09, 14:42:24 » |
|
Én inkább egyszerűen csak meghódítanám őket, mégiscsak gazdaságosabb lenne nem?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3902 Dátum: 12 márc 09, 14:43:52 » |
|
Nem is kell meghódítani, egy varázsszó az egész.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3903 Dátum: 12 márc 09, 14:46:22 » |
|
Én inkább egyszerűen csak meghódítanám őket, mégiscsak gazdaságosabb lenne nem?
Most hogy így mondod. Kezd kiveszni belőlem a gyűlölet. Össze kell szednem magam...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3904 Dátum: 12 márc 09, 14:53:42 » |
|
Felébredt a háziasszony éned. Ennek ellenére minek neked bármelyik kastély, ha tiéd minden ami az alvilágban van? Ezek a kis vityillók is a tieid a kezdettől fogva, csak a szolgálataikért kiadtad őket a kedvenc játékszereidnek. Ej ej kezd megkopni a memóriája hölgyem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3905 Dátum: 12 márc 09, 15:00:06 » |
|
Nem romlik a memóriája... csak éhes, még nem készítettem neki ebédet és ilyenkor kicsit... zizivé válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3906 Dátum: 12 márc 09, 15:02:13 » |
|
Lehet. Kevés gonoszságot teszek mostanában... Ideje, hogy menjek és keltsek valami káoszt vagy egy szítsak megint egy háborút az emberi világban. Az jó móka lenne. Amúgy a lányaim puhítanak el. Tévedsz nem mind az enyém, nem vagyok bolond. Vannak itt ilyen sehonnai népek is akik azt hiszik, hogy joguk van itt lenni. Nem törődtem eddig velük, volt jobb dolgom is de ideje, hogy kiűzzem őket végre. Jaja éhes is vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3907 Dátum: 12 márc 09, 15:04:37 » |
|
Te készítesz neki ebédet? Csinálj valamit a sárkányhúsból, aztán később meg anyád csinál nekem pitét. Mondjuk, elfelejtettem konkrétan válaszolni a felajánlására, de alap, hogy kérek. Segíthetek kiűzni a sehonnai népeket, ha kapok érte valami király kastélyt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 15:05:17 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3908 Dátum: 12 márc 09, 15:14:53 » |
|
MI? Hogyan puhítunk meg? Hisz ördögien édesek vagyunk. Bár kicsi férjem "jó" hatással van rám... Tudtam én hogy éhes vagy, éreztem, akkor leszel ilyen fura. >_< Mivel ilyen szépen kéred STM, csinálok neki sárkány ragut... oregánóval. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3909 Dátum: 12 márc 09, 15:17:40 » |
|
Na és a bazsalikom? Azt hittem van már kastélyod STM. De ha akarsz, választhatsz egyet a kisebbek közül. Ti puhítotok meg. Az anyai szeretet az oka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3910 Dátum: 12 márc 09, 15:19:22 » |
|
Én meg kihozom belőled a nagymamák dühét, ugye? Kallennel kapunk egy kastélyt mi is ha összeházasodtunk? *-*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3911 Dátum: 12 márc 09, 15:20:03 » |
|
Van már kastélyom trollcsászárként, meg pár a földön is, de itt is akarok egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3912 Dátum: 12 márc 09, 15:22:30 » |
|
Ví, milyen jól összehoztam a cicafiút és a cicalányt. Bazsalikomot tényleg tegyél bele, azt nagyon imádom. ;3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3913 Dátum: 12 márc 09, 15:24:47 » |
|
Teszek én... írni akartam de véletlenül elküldtem. Ha már itt tartunk pont most ültettünk bazsalikomot egy cserépbe... annyira szeretem, az asztalon van. Friss és finom, nyami. Fiam, ez természetes, hogy a szomszédunkban kaptok egy kastélyt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3914 Dátum: 12 márc 09, 15:35:20 » |
|
Ví, milyen jól összehoztam a cicafiút és a cicalányt. Pont pár perccel az előtt, hogy írtad az ötletet küldtem el Kallennek a levelem, szóval azért ez nem teljesen a te érdemed. Köszi Anya! *-*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|