Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3735 Dátum: 12 márc 07, 21:52:53 » |
|
Igen lusta vagyok. Mi bajod a Saba-channal? Simán a Sabát nem használnám, csak chan utótaggal mert úgy cukin hangzik. ^^ Süss magadnak, egy muffin fél óra alatt kész van. Gyakran szoktam csinálni mert gyorsan kész, főleg csokisat.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3736 Dátum: 12 márc 07, 21:55:35 » |
|
Nem erre az esetre találta ki a lányod a Hellchant? Az még rövidebb is :'P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 21:56:17 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3737 Dátum: 12 márc 07, 22:00:29 » |
|
Nem tudom, nem hívnám az unokámat Hellchannak. Aranyos név, de egy mama nem mond ilyet. Amúgy is nyugodtan hívhatlak Saba-channak most jut eszembe. A nagyik mindig vacak, cikis néven hívják az undokájukat. Engem is mindig Ritukámnak meg Ritunak hív mamám pedig rohadtul utálom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3738 Dátum: 12 márc 07, 22:02:21 » |
|
De nem olyan cuki, mint a Saba-chan. Szerintem pont ezért böki a csőröd. Nincs hozzávalóm, különben csinálnék. :'D Amúgy én is csokisat szoktam. Engem a nagybátyámék Pannáznak, a mamák meg Ancsikámoznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3739 Dátum: 12 márc 07, 22:06:11 » |
|
Miért? Én is felajánlottam egykor egy csapat vadidegennek, hogy aludjanak nálunk mint tudod. Te is aranyos voltál, hogy akkor gyorsan kapcsoltál és lett hely annyi ember számára. Így bátor is voltál. Bár én ezt nálunk nem merném megcsinálni, meg nincs is annyi hely. Egyébként ez igaz, valamiért a Pesti kényelem könnyebb. Főváros stb, ezért elvárják hogy felutazzanak oda vidékről. Jó nekem könnyű mert a környéken élek, de sokan még Pest közelében sem jártak. Engem a nagyszüleim nem becéznek. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3740 Dátum: 12 márc 07, 22:08:44 » |
|
Milyen nagyszüleid vannak neked??? Ez szörnyű. Nagyszülőnek kritérium, hogy idegesítő néven hívja az unokáit. Talán nagypapáknak nem, de mamáknak mindenképp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3741 Dátum: 12 márc 07, 22:13:28 » |
|
Én Bálint vagyok, szóval Bálintkának hív mamám, vagy "aranyunokám"-nak xDDD Amúgy tényleg jó lenne ha lenne ilyen tali. Megoldanám a helyet is, és ellennénk Anyumék már unják a muffint, mert nővéremmel mindig csinálunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3742 Dátum: 12 márc 07, 22:21:22 » |
|
Én még egy muffint se vagyok képes összehozni. Én sok minden voltam.. Manócska (by egyik mama), Nyuszi (így apa hív/ott), Nyúlanyó (így anya hívott), Bogárka (by egyik papa), Dettus (ezt nagyon utáltam, most meg már megint szeretem xD )... Hívd Hellchant Sabukámnak. :'D Vagy.. mi is az igazi neved, sorry mindig elfelejtem. Tudom szörnyű ember vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3743 Dátum: 12 márc 07, 22:22:02 » |
|
Nem tudom ... majd beszélek a fejükkel hogy nem elég jó nagyszülők. De itthon sok minden vagyok, de ezek nem "cikis nagyszülő becenevek", ezeket szeretem. Muffin nagyon könnyű hanii, egyszer csinálsz onnantól menni fog .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 22:24:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3744 Dátum: 12 márc 07, 22:23:39 » |
|
Én még egy muffint se vagyok képes összehozni. Biztos, hogy tudsz. Csak össze kell keverni a hozzávalókat, aztán belemerni a formákba a tésztát és mehet a sütőbe. Nem nagy tudomány. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3745 Dátum: 12 márc 07, 22:24:55 » |
|
Nálam ami főzés-sütés az mind nagy tudomány. Örülök ha egy bundás kenyeret el tudok készíteni anélkül, hogy felrobbanna a konyha.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3746 Dátum: 12 márc 07, 22:29:43 » |
|
Igen? Te nem Sevanna lánya vagy véletlenül? Elcseréltünk a kórházban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3747 Dátum: 12 márc 07, 22:35:06 » |
|
Anyának nem kell tudnia főzni, mert az ilyesmit a szakácsunk elvégzi helyette. :O Lenne még egy hugicám? *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3748 Dátum: 12 márc 07, 22:57:37 » |
|
Áhh, a pudingos piskóta és salátafélék mennek. De a többi... Nyilván ezt nem töled örököltem.xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3749 Dátum: 12 márc 08, 00:17:36 » |
|
Ismételten megragadom az alkalmat és ezúton is szeretnék... Boldog Nőnapot kívánni minden kedves hölgynek a családon belül! Na és persze szenvedélyekben gazdag estét a párjaiknak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|