Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3585 Dátum: 12 márc 06, 19:25:07 » |
|
Mért, Ace-nek és Luffy-nak (+Sabo) sem közösek a szüleik, úgymond ők döntötték el hogy testvérek.
Amint látod az aláírásomban, nekem is vannak testvéreim. Niki és Seva. A családfában mégse vagyunk azok. Ace Sabo meg Luffy viszont animében vannak és ők is csak idézőjelben testvérek Olyan itt is lehet, ha akartok de családfában "hivatalosan" olyan nincs. A valóságban se lehet valaki hivatalosan a testvéred akit felszedsz az utcán. ^^'
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 19:25:58 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3586 Dátum: 12 márc 06, 19:34:50 » |
|
Lille~ Úgy általában értettem, nem gondoltam konkrétabban senkire sem. Értem Ritli, köszönöm. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3587 Dátum: 12 márc 06, 20:29:44 » |
|
Na jólvan kis családom, íme a bámulatos Flexee küldetés közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3588 Dátum: 12 márc 06, 20:32:35 » |
|
Hehe szép pofára esés volt, gratulálok tanítványom. Hány métert csúsztál a hóban? Amúgy az eleje jó volt, azt hittem szépen végigcsúszol. De mégse
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3589 Dátum: 12 márc 06, 20:35:43 » |
|
kesztyű nem volt rajtam, ennek ellenére elkaptam a havat, ami lassított áá a ShikaFuujin legfőbb erénye a túlélőképessége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3590 Dátum: 12 márc 06, 20:39:05 » |
|
Hogy felpattant, mintha mi sem történt volna. Egyébként tetszik a hangod.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3591 Dátum: 12 márc 06, 20:42:40 » |
|
A hangját? A csuszásáét? Mert nem nagyon hallani csak rettentő halkan valami susorgást mikor kiabálja a választ. Meg a kameragörlét, de kétlem, hogy Flexee magát kamerázta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3592 Dátum: 12 márc 06, 20:44:44 » |
|
Hehh én még arra is képes lennék, de most kivételesen más kamerázott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3593 Dátum: 12 márc 06, 20:45:40 » |
|
Hehe, szegénykém, durva egy pofára esés volt. Nem is nézel ki szarvasnak!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3594 Dátum: 12 márc 06, 20:48:58 » |
|
Shikafuujin~ repülési kísérlet 1 - többé-kevésbé sikeres... Ügyes vagy Flexee (jó lehetett kesztyű nélkül ) heonak ultra király hallása van, azt is észleli, amit egy démon füle nem. Azért nem néz ki szarvasnak, mert épp az emberi alakjában van. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3595 Dátum: 12 márc 06, 20:50:03 » |
|
Hehe, szegénykém, durva egy pofára esés volt. Nem is nézel ki szarvasnak!!! ejjnye már mondtam én hogy 3 alak közül vagyok képes választani. ember, ShikaFuujin, vagy szarvas. a sisak kötezező volt, ezért az emberi alakomat öltöttem magamra, ahogy az iskolában vagy egyéb nyilvános helyeken
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 20:51:36 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3596 Dátum: 12 márc 06, 20:52:03 » |
|
Nem , nem a esésre gondoltam. De fejhallgató van rajtam és simán lehetett hallani. tia, még szép.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3597 Dátum: 12 márc 06, 20:53:37 » |
|
mellesleg eléggé fájt, mert a hó jeges volt már uccsó nap maradtak kis hegek is amúgy ha gondoljátok rakhatok fel kiskori képet, (mert épp van a gépemen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3598 Dátum: 12 márc 06, 20:55:44 » |
|
Aham, én megnézném őket az Én topicban. Jólvanna, bocsánat mindig elfelejtem hogy te egy csodaszarvas vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3599 Dátum: 12 márc 06, 20:56:31 » |
|
Flexee, ez szép esés volt... elég sokat csúsztál Amikor én is anno sítáborban voltam, tulajdonképpen ugyanilyen esést produkáltam, sílécek elhagyva, síbotok elhagyva, gyalogolhattam vissza értük. Szóval együtt érzek. De tényleg lehetett hallani a hangját, azt mondta, hogy "Megvagyok!" Fülhallgató powaaa. xD
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
|