Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3570 Dátum: 12 márc 06, 18:42:00 » |
|
Ja, az újba nem vagyok beleírva, mert volt egy másfél éves kihagyásom a fórum életében. ^^;
Pontosan így van, Aysee már évek óta a lányom! :3 Ő van, volt és lesz is mindig. ^^  Szóval gyerekmentes biztosan nem vagyok. :] 
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3571 Dátum: 12 márc 06, 18:45:02 » |
|
Én már rég nem nézem a családfát  úgy is ottvan a signbe ki kicsoda  már ha ottvan  amúgy töltődik fel egy videó a családnak indavideóra x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3572 Dátum: 12 márc 06, 18:45:59 » |
|
Temari már 4 éve az anyám itt.  Bár nekem végülis mindegy, csak nem gyermekmentesek. >< De gyerekmentesek mivel rohadtul nem hajnaldó senki nekem pü-t küldeni róla (hiába írtam le vagy 20szor...).  És addig azok is maradnak mert genyó vagyok. És nagyon jól olvastátok a kezdő hsz-ben. Nem a gyerek választ szülőt bocsesz.  Azért nem úgy van az, hogy bemegy 5 pár az árvaházba és a gyerek kitalálja, hogy kivel megy haza...  Pfff. Szóval eléggé félreértettétek a dolgokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 18:48:07 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3573 Dátum: 12 márc 06, 18:55:44 » |
|
Ritli, nhaaaa! *-* Bociszemek! *.*  Kb. egy hete nem voltam fent rendesen...!  *nemkifogás!kajakra!kenura!* Tessél nekem elnézniii! :3 Beírnád nekem meg Daninak, hogy Aysee a lányunk? Légyszi-légyszi! :] Anno én nem tudom, hogy voltam Aemyvel... Talán szóban kérdeztem meg? Vagy PÜ-ben? Vagy ő kérdezett meg? Anyuuuuuuuuu, segííííts! >.< xD Bár azért akkoriban még nem volt ilyen topic külön, szóval a régi időkben másképp működtek a dolgok...! ... amikor még én fiatal voltam...!  xD Amúgy ez a rendszer nekem jobban bejön, mert anno csak úgy potyogtak ki az emberekből a gyerekek. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 18:56:24 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3574 Dátum: 12 márc 06, 18:59:32 » |
|
Még mindig nem kaptam róla pü-t.  Tudod ez azért szükséges, hogy mikor csinálom a családfát, lássam az üzeneteim közt, hogy kit kell bejelölni rajta, hogyan. És nem kell a topicban visszaolvasnom 20 oldalt, hogy jajj most ki, kinek a kije? Szóval kérem azt az üzit! *ijesztő tekintet* Ha nem kapok nem rakom be a családfába. BOcsi ebből nem engedek...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3575 Dátum: 12 márc 06, 19:03:26 » |
|
Igen, azóta feltalálták a pü-vel való védekezést. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3576 Dátum: 12 márc 06, 19:04:13 » |
|
Húha, jó sok mindenről maradtam le. oO Na de akkor válaszolgatok: Amúgy a borotvált macska-dolgot könnyen ki lehetne deríteni  Kallenre gondoltam, ő úgy is kéznél van.
Valahogy éreztem, hogy rajtam akarod kikísérletezni Sütiszörny.  De nem fogod mert előbb tépem le a vádlijaidat. -.^  Hugom, én drága húgicám... Kallen a lányomat macskának tanítja. -.- Erre menjen hozzá a másik gyekemhez? (semmi bajom veled Kallen, sőt  de akkor is ez a dolog xD) Megjegyzem, a lányod kért fel mesterének, azzal, hogy ki szeretné tanulni a macskaság fortélyait, én meg szívesen elvállaltam.  [Egyébként köszönöm, hogy rendesnek tartasz, Minagi-san.  ] Kallen meg majd megvédi magát, ügyes macska ő.
Mondtam, vádliletépés lesz, ha megpróbálja.^^  Kallen-sama, mindent megtanultam a macskaságról. :3 Valami jutalom?  Örülök, hogy végeztél az elméleti részével. Most jön a gyakorlat: vadászni viszlek az Óriások Földjére. Készen állsz?  Ja igen, a jutalom: választhatsz, melyiket szeretnéd? - 1.) Egy új támadó varázslat
- 2.) Kitűnő atlétikai támadó- illetve védekezőkészség
Bocsi a hosszúságért.^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 19:05:10 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3577 Dátum: 12 márc 06, 19:04:44 » |
|
Tőlem kaptál pü-t, Oma, mégsem írtad be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3578 Dátum: 12 márc 06, 19:10:22 » |
|
Igen, azóta feltalálták a pü-vel való védekezést.  Igen így sok gyerek fennakad a hálón meg egyéb rokoni kapcsolat.  Aki nem küld pü-t nem kerül fel  Ez van. Meg sajna pár embert vissza kell utasítanom, mert lehetetlen rokoni kapcsolatot akarnak kötni.  Azt nem szeretem, de ez van. Igen gman mert még nem szerkesztettem a családfát. Talán ma este megcsinálom, már összegyűlt 1-2 dolog. Vagy maximum holnap délután. Ugye kibírod addig te suhanc? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3579 Dátum: 12 márc 06, 19:13:39 » |
|
Milyen a lehetetlen rokoni kapcsolat? :O Tudoroktól kell példát venni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3580 Dátum: 12 márc 06, 19:14:57 » |
|
Például olyan, hogy valakik testvérek akarnak lenni, de nem közösek a szüleik. Általában ez szokott a gond lenni. Már kaptam ilyen kérést 3 vagy 4 alkalommal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3581 Dátum: 12 márc 06, 19:17:00 » |
|
Tia, a Tudoroknál kire célzol? Remélem nem Anne és George Boleyn-re. Mert hirtelen más nem ugrott be a tesvér, vagy rokoni témával kapcsolatban. (Pedig ezért harapok.  ) Hacsak nem arra céloztál, hogy Boleyn Anna és Howard Katalin unokatestvérek voltak? (De nekik ugye közük sem lehetett egymáshoz. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 19:19:14 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #3582 Dátum: 12 márc 06, 19:17:09 » |
|
Mért, Ace-nek és Luffy-nak (+Sabo) sem közösek a szüleik, úgymond ők döntötték el hogy testvérek.
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3583 Dátum: 12 márc 06, 19:18:21 » |
|
De ez nem olyan család, ahol a semmiből születnek testvérek szülők nélkül. De ez le van írva Hiei hsz-ben. Az első oldalon az "INNEN"-re rákattintasz, ott minden meg van. Kallen, tudom hogy ő kért fel.  Egyébként figyeld meg. Legidősebb gyermekünk tanítványa vagy, egyetlen fiúnk menyasszonya, és legkisebb lányunk mestere... Látom szeretnél hozzánk csatlakozni. O.o Figyellek! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 19:22:08 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3584 Dátum: 12 márc 06, 19:21:51 » |
|
ja ez életszerű család  És azért ez mégi jobb mint a random családtagság (nálam kivéve Masashit, mert ő akkoris tesóm marad, még ha nem is "törvényes"  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|