24 nov 16, 00:06:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813584 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #3510 Dátum: 12 márc 06, 00:17:40 »

Lehetne, hogy a kiltet ezentúl a nevén nevezzük? Már kezd zavarni, hogy szoknyázzátok.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3511 Dátum: 12 márc 06, 00:19:41 »

Tudom Gaz.. á, ezt nem bírom leírni, Ritleli-hime, szóval tudtam, hogy te írtad, csak inkább levalakiztelek ikszdé

EGyelőúre külső és belső is, nemsokára csak belső.  És amúgy tudom, hogy egy alakváltónak felesleges borotválkoznia, de ez sokkal férfiasabb, mint csak úgy eltüntetni a szakállam.  Szivarozik
Kiltet (tessék) nem hordok, bár biztos abban is férfias lennék, mint Willy a kertész.

És úgy nézek ki, ahogy akarok, hol iylen vagyok, hol oylan, többnyire emberi vagyok, máskor (sokszor) fenevad (én voltam a gévaduani rém is, itt bevallhatom, de az csak pletyka, hogy gyerekeket is öltem, meg az a gagyi sztori a lelöésemről, meg az eltűnt tetemről sem), vagy csak simán valami állat (ritkán, évek óta nem csináltam iylet), vagy egy nagy amorf tömeg gonosz nyúlványokkal, bár az nagyon hülye érzés...  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 00:28:52 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #3512 Dátum: 12 márc 06, 00:24:29 »

Attól, hogy megborotválkozik szereti a higiéniát? Hmm? Hát nemtom ha én szőrős fenevad lennék inkább fürdenék a higiénia érdekében. Hogy néz már ki egy borotvált kutya/macska/mókus/kenguru? Nevet

Óh elnézést nagyságos heo, hogy azt mondom, skót szoknya nem pedig, hogy kilt. Mert úgy, hogy skót szoknya senki se érti miről beszélek illetve megsértem a Kiltesek szövetségét, mert a skót szoknya számukra egy lealacsonyító szó. Mert végülis az nem szoknya, mert férfiak járnak benne, hanem kilt. >.>

Szóval valaki vagyok. :O És nem hívsz gazdádnak? Na mindegy a hime is megteszi. Csak maradjunk a Ritlinél Ritleli helyett. Nyelvesít
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3513 Dátum: 12 márc 06, 00:31:57 »

Igazából gazdit akartam írni, a gazdánál egy fokkal jobb, de ez se ment, túl kevély vagyok hozzá. És tök higiénikus vagyok, egy csomószor szoktam fürdeni.  Durci

Amúgy a borotvált macska-dolgot könnyen ki lehetne deríteni Faceg
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3514 Dátum: 12 márc 06, 00:42:21 »

Óh elnézést nagyságos heo, hogy azt mondom, skót szoknya nem pedig, hogy kilt. Mert úgy, hogy skót szoknya senki se érti miről beszélek illetve megsértem a Kiltesek szövetségét, mert a skót szoknya számukra egy lealacsonyító szó. Mert végülis az nem szoknya, mert férfiak járnak benne, hanem kilt. >.>
Nem vagyok nagyságos és a legkevésbé sem érdekel semmiféle szövetség, ennek ellenére azért csak sokkal rövidebb ezt leírni, de tőlem aztán, ha neked ez ennyire fontos...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3515 Dátum: 12 márc 06, 00:48:24 »

Nekem nem fontos, csak nem értem mi a gond a skót szoknyával. Kiröhög Én írom le. Vagy olvasni is hosszabb? Nevet Meg olyan okoskodóan kötöttél bele, mintha te is kiltet hordanál és ezért sértené az érzéseid a szoknya kifejezés. Hümm-hümm De mindegy.

Én nem mondtam, hogy nem fürdesz STM általában nem vagy büdi. Nevet A gazdi meg teszik. *-* Cukin hangzik. :3
És ne borotválj le egy ártatlan állatot... Várjunk csak én démonhercegnő vagyok... oké menj szerezz egy macskát. ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3516 Dátum: 12 márc 06, 00:58:44 »

Mindig a whiskyre asszociálok, ha meglátom, hogy skót és olyankor nagyon rossz visszaolvasni az egészet újból. Nevet

Az okoskodó az alapstílusom, néha furán veszi ki magát, bocs, ha furcsa voltam.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3517 Dátum: 12 márc 06, 01:00:30 »

Kallenre gondoltam, ő úgy is kéznél van.
De amúgy találtam róla egy régi képet, amin épp a megfigyelő képességét tréningelték.

heo, az okoskodással nincs semmi baj, én is sokat csinálom, és csak az emberek kilencven százalékát idegesítem vele.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3518 Dátum: 12 márc 06, 01:06:41 »

Hehe engem nem zavar az okoskodás, csak visszavágok cserébe a nagyságozós vagy valami hasonló szöveggel. Hümm-hümm Meg néha én is okoskodok. Izé José...

Kallen nekem is eszembe jutott, de nem tudtam eldönteni, hogy jó ötlet e. De nekem végülis mindegy. ikszdé
Ezt a gifet láttam videó alakban. :3 Nagyon cuki a cica. ^^
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3519 Dátum: 12 márc 06, 01:23:29 »

Huhú akkor én jövök. :p Én is szoktam okoskodni.  Pontosan  De én nem megyek senki agyára... Vagy nem mondják el. -.-

Hu szegény, de addig csináld meg amíg Kallen alszik... Mert karmolni fog különben.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 01:31:04 írta Minagi » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3520 Dátum: 12 márc 06, 06:39:15 »

Szóval nem vagyok jó tanár?
Akkor ezt figyeljétek:

ChroN, első lecke:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw</a>

Ja és nyugi, csak gúnyolódással próbálják leplezni az irántam való áhitatukat.
Kivéve Hiei, ő ténylek utál.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3521 Dátum: 12 márc 06, 07:57:33 »

Ő kit nem utál? (persze önnmagán és Ritlin kívül) xD
Kallen meg majd megvédi magát, ügyes macska ő.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #3522 Dátum: 12 márc 06, 08:01:22 »

Hiei Ritlin ès saját magán kívül csak a Heineken sörgyár igazgatóját szereti.
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3523 Dátum: 12 márc 06, 08:09:08 »

Én meg csak okoskodni szoktam.  Nevet Úgyhogy most is azt teszem. Tudtommal teljesen helyes magyarul skót szoknyának hívni a kiltet úgyhogy senki nem mondott hülyeséget. ^^

Látom senkit nem rázott meg a hír, hogy lehet hogy elmarad a bál.  Hmm?
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3524 Dátum: 12 márc 06, 08:35:07 »

Mert nem marad el. ikszdé Itt egyedül én vagyok jogosult bármit is letiltani, és én nem tiltom le. Lesütöttszemek Amúgy igazából azt se tudom miről van szó, de engedélyezem. (Az Istenek már csak ilyenek, nem igazán foglalkoznak a halandók ügyeivel, de azért ők irányítanak.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 233 234 [235] 236 237 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins