A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3480 Dátum: 12 márc 05, 22:26:36 » |
|
Ácsi.  Nem úgy volt, hogy nem akarsz férjhez menni? Le vagyok maradva.  Mindenesetre örülök nektek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3481 Dátum: 12 márc 05, 22:27:24 » |
|
Fényezem a mesterem, hiszen mindent tőle tanulok  Még várnom kell a szülők beleegyezésére is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3482 Dátum: 12 márc 05, 22:28:06 » |
|
ChroN légy üdvözölve közöttünk.  Csodás lányt választottál.  Én csak azért nem szeretem mert elrabolta a pici lányomat... És mert gyereket akar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3483 Dátum: 12 márc 05, 22:28:51 » |
|
Egyébként a skót szoknya és a szakáll menő. Ugye, hogy ugye! Mondd ChroN-nak, hogy ezentúl ez a módi.  Növesszen szakállat és fel azt a szoknyát!  Gman ügyes és bölcs tanácsokat???? Pfffffffff  Amúgy vigyázz vele Lille hercegnő, ChroN mesterének múltja (és jelene) elég megkérdőjelezhető.  De sok boldogságot azért, ha frigy lesz  Ja és persze üdv néked ChroN. Én vagyok a démonhercegnő, nyugodtan szólíts Ritli-samának. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3484 Dátum: 12 márc 05, 22:29:12 » |
|
heo szóltam férjuramnak, hogy nézzen be és válaszoljon legalább nekem a kérdésedre.  Amúgy szerintem van.  Kislányom gondoltam, hogy oka van annak, amiért nem írtál :3 ChroN: Örömmel látom, hogy igyekszel. És megdöbbentem, hogy ennyi hsz-ed van.  Én azt hittem vmi új tag vagy a fórumon. Sose láttam még a nevedet, bocsi. Na egyre jobb drága férjem közölte, hogy az nem is robottorta. oO" Hanem csoki torta. WTF??? gman mint mester szerintem se jó választás. Influence lost. Mini tök jó, hogy te is felvettél skypeon. :3 *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3485 Dátum: 12 márc 05, 22:30:43 » |
|
Influence lost.
Kockaaa  Kotor 2 addicted. Mégiscsak az én testvérem, még akkor is ha a zeneízlése pocsék. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3486 Dátum: 12 márc 05, 22:31:43 » |
|
Mindegy reméljük engedetlen tanítvány.  (szegény gman már tényleg sajnálom  ) Lehet, hogy Lady Sevanna kocka, de akkor is ő a Biggest Noob of the Universe. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3487 Dátum: 12 márc 05, 22:32:26 » |
|
Mini tök jó, hogy te is felvettél skypeon. :3 *.*
Huh már megijedtem hogy tolakodásnak veszed majd. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3488 Dátum: 12 márc 05, 22:32:50 » |
|
Ritli-sama hszén megint behaltam.  Szeegény gman.  Tia: még én is le vagyok egy kicsit maradva. Utolérem magam kiadós alvással. Apa csokitortájának pedig biztos nagy sikere lesz. A robottorta pedig nagy ötlet volt, mint reklám. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3489 Dátum: 12 márc 05, 22:33:11 » |
|
Ha így vagytok mesteremmel, majd megjavítom, hiszen mindent megteszek, hogy büszke legyen rám  :D ( megjavítom mint Naruto Jiraiyát Deeee én nem szóltam... :| ) Gondolkoztam rajta, hogy skót szoknyát húzok, de nem állna jól rajtam. Amúgy névváltáson mentem át, régen Max néven voltam fenn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3490 Dátum: 12 márc 05, 22:33:27 » |
|
Nem gáz Hellchan, ne is törődj màsok vèlemènyèvel, az a lényeg hogy szereted.  Rikun, amúgy szerintem Kallennel szép pár lennétek. Cicafiú és cicalány. ;D  Sok boldogságot az ifju párnak.  Mostmár lehet szó esküvőről ès búcsúról?  À nagy a forgalooom. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3491 Dátum: 12 márc 05, 22:34:26 » |
|
hanii: már megszoktam xD ChroN: honnan jött a neved?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3492 Dátum: 12 márc 05, 22:36:07 » |
|
Hugom, én drága húgicám... Kallen a lányomat macskának tanítja. -.- Erre menjen hozzá a másik gyekemhez? (semmi bajom veled Kallen, sőt  de akkor is ez a dolog xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3493 Dátum: 12 márc 05, 22:36:23 » |
|
A Max még régen mert menőn hangzott  Aztán a görög istenek nagyon mentek régebben törin, és ugyebár volt Kronosz, Zeusz apja, éshát abból lett Kron, majd Chron. És itt vagyok  De lassan 2-3 éve használom eme csodálatos isteni nevet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3494 Dátum: 12 márc 05, 22:36:42 » |
|
Rakjatok a Lord Dani csokitortájára marcipán fogaskerekeket, vagy rajzoljatok rá cukormázzal és egyből Robottorta lesz, ami ráadásul finom és nem törik bele a fogad.  hanii ez a "az a lényeg hogy szereted" nem volt túl meggyőző az utána levő  -vel.  Cicafiú és Cicalány  Ez tényleg jó. És lenne egy tucat kiscicájuk.  Ez az én lányom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|