Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3465 Dátum: 12 márc 05, 21:37:07 » |
|
Annak szántam! Látom nem vagy tisztában a fiú-lány gyerekekben. A lányokat félteni kell, a fiúkat a világba engedni. (amit nehezen viselek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3466 Dátum: 12 márc 05, 21:37:30 » |
|
Nem muszáj leszokni a szoknyáról, csak hordjon skót-kockásat Az még férfias. De az a pöttyös nem, amiben járni szokott. Meg a skót szoknyához dukál egy dús szakáll szóval növessz gyorsan Riku. Szerk: Mini én úgy tudtam, hogy a lányokat az apa félti a fiúkat meg az anya. (mert az anya tudja milyen gonoszak a nők, az apa meg hogy milyen gonoszak a férfiak )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 21:38:34 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3467 Dátum: 12 márc 05, 21:41:23 » |
|
Azért azt hittem, tudjátok, hogy jobban tudok vigyázni magamra, mint az öcsikém... aki tényleg visszaadhatná már a pöttyös szoknyámat!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3468 Dátum: 12 márc 05, 21:49:04 » |
|
Féltem is, de nem sokat tehetek ha akar magának egy nőt... Max elkergetem ...kivéve ha heo visszafog. Lányom, te tudsz magadra vigyázni emiatt nem aggódunk (bár én igen, mindennap). Nem hogy csak a vérvonalunk miatt de apám tanít téged egyenlőre így sokat nem kell félteni téged.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 21:50:47 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3469 Dátum: 12 márc 05, 21:50:42 » |
|
Csak be akartam mutatni, hogy ha nagyon próbálkozok, még egy pöttyös szoknyában is jól nézek ki. Ne irigykedjetek már ennyire. De nekem nem kell szakáll, se skót szoknya, meg másmilyen sem. Maradok a saját cuccaimnál.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3470 Dátum: 12 márc 05, 21:56:56 » |
|
Nem kell szakáll? Pedig te lehetnél Szakál Gyepál. Már a Dexter's Lab-ban is megmondták, hogy a szakálltól leszel igazi férfi.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3471 Dátum: 12 márc 05, 22:00:24 » |
|
Utolsó leckeként mondom ezt fiam, ezúttal a szíveddel vadássz, az nem fog átverni téged. Ha megvan a választottad, akkor pedig ne tántorítson el semmi, a többit bízd csak rám.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3472 Dátum: 12 márc 05, 22:05:22 » |
|
Már a Dexter's Lab-ban is megmondták, hogy a szakálltól leszel igazi férfi. Az nem úgy volt, hogy nem a külső, hanem a belső szakáll az, ami számít? A leánybúcsúra mi is megyünk a nagynénéddel, kislányom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3473 Dátum: 12 márc 05, 22:10:24 » |
|
Bocs tényleg a belső szakáll De az is szakáll! Tehát a szakáll fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3474 Dátum: 12 márc 05, 22:12:30 » |
|
Hát nem tudom szerintem nem fognak felvenni sajna. Ezüstöm, Lille hercegnő írt nekem, hogy Chron megkérte a kezét. Feltételeket szabtam, de a kislányom nem válaszolt a levélre úgyhogy nem tudom mi a helyzet. Férjem sem ír sose. Amúgy kiderült, hogy robottortát csinált. oO" Úgyhogy mindenki hozzon protézist a bálra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3475 Dátum: 12 márc 05, 22:14:51 » |
|
Egy kérdésem volna, van a robotban hidraulikus elem? Azért egy kis olajtól mégiscsak jobban csúszik.
Na örömmel látom, hogy ChroN magától is megoldja a helyzetet, így tényleg nem kell neki segítenem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3476 Dátum: 12 márc 05, 22:16:21 » |
|
Anya, válaszoltam volna, ha ChroN is megtette volna. De sajnos nem tudtalak fejleményekről tájékoztatni. Viszont nagyon sajnálom, hogyha tényleg nem vennének fel, megérdemelnéd nagyon. Egyébként a skót szoknya és a szakáll menő. Nekem róluk rögtön William Wallace ugrik be , a filmbeli alias Braveheart vagy Mel Gibson nagyot alakított, de azért a valóság kevésbé volt epic.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3477 Dátum: 12 márc 05, 22:22:19 » |
|
Üdvözletem mindenkinek. Szeretném a legjobb benyomást tenni, hogy elnyerjem a leendő anyósom kegyeit, rajta keresztül pedig a lányáét is. gman-sama szárnya alá fogadott, és tanításait követem, mint a legjobb diák. Remélem befogadtok, próbálok minél gyorsabban beilleszkedni Lille életem, csak azért nem válaszoltam, mert gondoltam, hogy feltörekvésemet észreveszed válaszom nélkül is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3478 Dátum: 12 márc 05, 22:24:08 » |
|
De jó, hála az égnek félreértettem a dolgokat. gman, te pedig ügyes és bölcs tanácsokat adj leendő tanítványodnak.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3479 Dátum: 12 márc 05, 22:25:18 » |
|
"gman-sama szárnya alá fogadott, és tanításait követem, mint a legjobb diák." Ez sztm rossz indítás volt Itt valamiért nem szeretik a férjecskémet.... De üdv itt, sok szerencsét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 22:26:28 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|