Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3330 Dátum: 12 márc 04, 21:20:44 » |
|
Csak akkor bántok állatokat, ha nagyon muszáj. Nyugi, téged nem foglak. [ vagy mégis? ] hagyjátok szegény hülye Sasukét Te akartál szöcskére vadászni..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3331 Dátum: 12 márc 04, 21:21:37 » |
|
Bírod? Akkor lehet elkérem Aestől azt a bizonyos szarvaspöri-receptet xD höhö próbálkozz csak ha más nem elkapni úgy sem tudsz, még az emberi alakomban is hihetelenül gyors vagyok, bár a ShikaFuujin mode-ot jobban kedvelem na de majd a trollbarlangban majd akkor megnézzük ki hogy szerepel "tudja, hogy még alig van esélye de menőzik "Kallen: lol nem hittem hogy ez jön le nekem Sasuke az Szászke vagy Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3332 Dátum: 12 márc 04, 21:25:34 » |
|
Szóval azt állítod, hogy bemelegítés nélkül legyőznél Saba-chi? Hmmm... Pedig az utolsó tippem az volt, hogy végre kimostad azt a gatyát amit legutóbb bepiszkítottál mikor azt hitted, hogy legyőzhetsz. De azért büszke vagyok rád, hogy utálod Sasukét. STM!!! Hol a sörööööööm?!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3333 Dátum: 12 márc 04, 21:27:37 » |
|
Ezt: tudja, hogy még alig van esélye de menőzik " ugye te sem gondoltad komolyan? ^^ xD Ritli nagyi tényleg beteg, vagy nagyon álmos lehet, mert én soha nem horok gatyát /szoknya powaa/. Az nem Rikué volt véletlenül? Mik derülnek ki a tulajdon öcsémről... Sasukét utálni meg alap dolog
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:29:55 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3334 Dátum: 12 márc 04, 21:29:39 » |
|
óóó felmoslak mint a koszos padlót Sabakuu amúgy meg mennem kell csocsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3335 Dátum: 12 márc 04, 21:30:55 » |
|
Ez a köztünk lévő különbeség: mikor te a padlót mosod, én közben szürcsölöm a limonádét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:33:46 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3336 Dátum: 12 márc 04, 21:35:40 » |
|
Ritli nagyi tényleg beteg, vagy nagyon álmos lehet, mert én soha nem horok gatyát /szoknya powaa/. Az nem Rikué volt véletlenül? Mik derülnek ki a tulajdon öcsémről... Az óta nem hordasz nadrágot. Akkora volt számodra a megrázkódtatás, hogy soha többé nem vettél fel gatyát. Arról nem is beszélve, hogy a sokktól kitörölted a saját emlékeidet az esetről. Szegény lány... A Shikafuujint meg ne becsüld le, az én tanítványom és erős. Azt mondjuk nem tudom melyikőtök erősebb. Csapjatok össze és kiderül. Ne csak a szátok járjon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:36:30 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3337 Dátum: 12 márc 04, 21:36:14 » |
|
Most komolyan megittál... vagy ettél? Miért? Te is rumos vagy? :O Egy rokonodat ettem meg, de még másik kettő várja kegyetlen sorsát a hűtőmben. Szegények kicsit megsínylették az utazást, itt-ott lejött róluk a rózsaszín máz. Nem baj, attól az ízük ugyan olyan finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3338 Dátum: 12 márc 04, 21:38:04 » |
|
A saját emlékeimet kitörölni....? Tényleg, mikor volt ez az állítólagaos 'eset' xD Na meg ha kitöröltem az emlékeim, akkor miért nem hordok gatyát? Ugye nem keversz Rikuval? Mert arra én is emlékszem, meg hogy elég sok idő volt megszokni, hogy szoknyát hord xD A-cahn: anya nem rumos, hanem édes
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:38:48 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3339 Dátum: 12 márc 04, 21:39:58 » |
|
Mert az beleégett az agyadba, hogy a gatya valamiért rossz. Lol Most, hogy így mondod lehet tényleg Rikuval keverlek. :'D Meg mini is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:40:32 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3340 Dátum: 12 márc 04, 21:41:30 » |
|
A gatya jó, de nem hordom, mert akadályoz a mozgásban Mondtam én, hogy ő az... de ne bántsuk szegényt, jó gyerek ő ettől függetenül ^^ Na meg ő is a nemes démoni vérből származik, csak nem vész el... Vagy lehet az is közrejátszik, hogy a kistesó a nagyot szereti utánozni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:42:33 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3341 Dátum: 12 márc 04, 21:45:25 » |
|
A-cahn: anya nem rumos, hanem édes Oh Köszönöm lányom, ezekből a mondatokból látom, hogy engem tényleg szeretsz. Anyám, nem is vagyok olyan mini. tia: Tejóég... Te kannibál... eszed a rokonaimat, sőt előtte lefagyasztod őket. Félek elmenni a bálodra a végén engem eszel meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:46:25 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3342 Dátum: 12 márc 04, 21:47:52 » |
|
Attól nem kell félned végig ott leszek veled és nem engedem, hogy bajod essen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3343 Dátum: 12 márc 04, 21:53:35 » |
|
Csak nem eszem meg azokat, akik eljönnek a bálomra. Nem? Tényleg... A bál főszervezőjéről hallott valaki valamit? Talán Tousama megszöktette...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3344 Dátum: 12 márc 04, 21:56:43 » |
|
Lehet, hogy megnyerte a pályázatot (Szurkolok érte.) és éppen azzal foglalatoskodik. Mondjuk volt ma ebben a topicban, de lehet, hogy feladta a téma követését egy időre és inkább pihen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|