Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3315 Dátum: 12 márc 04, 20:52:43 » |
|
Kallen is kap kaját,meg minden, de már rég ellustult volna ilyen körülmények között xD
Valószínűleg, de lustálkodok én eleget a kandalló előtt. :3 Tényleg, és az én vacsorám hol marad? ő.ő Türelem Kallent terem.  Ez  .
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3316 Dátum: 12 márc 04, 20:54:37 » |
|
Ne' örüljé'!  Az egy dolog, de legalább sokat vadászol a mindenféle démonállatra napközben. Ugye...? .gif) /höhö, én már nem is fárasztom magam guglival xP/
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3317 Dátum: 12 márc 04, 20:55:55 » |
|
Épp most végeztem ki egy úgynevezett Rumos Minagit. Fincsi volt. ^3^
Most komolyan megittál... vagy ettél?  Rikan: Nem kell kedvelni. O.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 20:58:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3318 Dátum: 12 márc 04, 20:57:00 » |
|
Már Flexee istállóját is patkánymentes övezetté varázsoltam [igen, szívesen szarvas  ].  Holnap ugye elmegyünk vadászni? 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3319 Dátum: 12 márc 04, 21:00:45 » |
|
Igen, de majd démon-díóra megyünk, szal vigyázz az irhádra, mert én nem fogok xP Ha gyenge vagy.... 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3320 Dátum: 12 márc 04, 21:04:08 » |
|
Karmaim borotva élesek, egy nyisszantás az artériákra és...  Ja, és ma már majdnem kijött a 2. farkam is.^^ [NEM félreérteni!  ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3321 Dátum: 12 márc 04, 21:05:49 » |
|
Már Flexee istállóját is patkánymentes övezetté varázsoltam [igen, szívesen szarvas  ].  fúú köszi  most ez hogy lesz meg 4 szó... há megvan  nem nem leszek ilyen hülye  én a szarvasos szmájlit találtam de azzal meg is elégedtem x3 szerintem egy cukorfalat  -> :flexee:  Kallen: kösz kihagyom, nem szívesen vadászok fajtársaimra, és semmilyen állatra...kivéve a rovarokat és az ízelt izéket meg a lábnélküli nyálkakupacokat meg az ilyen undorító izéket. menjünk szöcskére vadászni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3322 Dátum: 12 márc 04, 21:07:34 » |
|
Sasukére? Megyek én is, ő kimeríti az undorító izé fogalmát 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:10:02 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3323 Dátum: 12 márc 04, 21:09:14 » |
|
Az az utlsó szmájlimit akar ábrázolni? Google mégsem oylan jó barátod?  Megbánni bűneim? :O Hát erre tanítasz? A sok trollkodást, mészárlást megbánni? Én....?  Az egy olyan smiley ami épp bemelegít ahhoz hogy péppé verjen te baka lány. Mondjuk a te legyőzésedhez nem kell bemelegítenem, akkor is meg tudom tenni mikor felriadok az álmomból.  Azokat a bűnöket nem kell megbánnod buta kislány. Csak azt, ahogy öreganyáddal beszélsz. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3324 Dátum: 12 márc 04, 21:10:29 » |
|
Mit hagysz ki?  Lemaradtam.  Rovarokra vadászás? Hát, köszi a meghívást, de én inkább nagyobb szörnyekkel játszadoznék.  Sasuke esetében viszont meggondolom magam. >:3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3325 Dátum: 12 márc 04, 21:13:00 » |
|
nem ez a bemelegítéses szmájli?--->  Az elfogadom hogy (még) erősebb vagy nálam, de azt kikérem magamnak, hogy nem kell bemelegítened sem  Szerinted ma miért nem voltam egsz nap?  Jó macska, a Sasuke féle férgeket írtani kell, mint a patkányokat az alagsorban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3326 Dátum: 12 márc 04, 21:13:17 » |
|
hmm szörnyek még oké, de az állatokat inkább hagyjuk  hagyjátok szegény hülye Sasukét  én bírom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3327 Dátum: 12 márc 04, 21:14:24 » |
|
Bírod?  Akkor lehet elkérem Aestől azt a bizonyos szarvaspöri-receptet xD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3328 Dátum: 12 márc 04, 21:16:14 » |
|
nem ez a bemelegítéses szmájli?--->  Szerinted ma miért nem voltam egsz nap?  De ez is az, de a másik menőbb volt. Nem tudom. Putirral enyelegtél?  Vagy a macskaalmot pucoltad? Vagy gmant verted? 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3329 Dátum: 12 márc 04, 21:18:46 » |
|
~ Almot? Kallen szobatiszta, na meg csak néha engedem be, mert ridegtartás powaaa. xD Bár a kandalló elé esténként bejöhet ~ Gmant? Csak ostorral.  Igazság szerint edzettem, aminek eredményeképpen még mindig elvernél, de csak bemelegítéssel, Obaasama 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 21:20:50 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|