Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #3225 Dátum: 12 márc 03, 18:44:15 » |
|
Ahh... Már értem miért volt olyan szag, mikor heo házában jártam. Bezzeg a szekrényt senkinek nincs gusztusa ki vinni? Észre se vettétek, hogy már rég kivittem, sőt még ki is tisztítottam?! Ejj.  Tehát Flexee örülhet.  Én is szeretnék egy kaparófát, és bokszzsákot, de hungarocellből!  A sensei fényruhái olyanok, hogy minél erősebben süt rá a nap annál fényesebb lesz, de általában sötét színű. gman kínzásába örömmel beszállnék, a szörnyűséges énekhangommal elszívnám az agyát. xD Süti?! Én maradok a hamburgernél!  Ui.: Most megyek küldetésem van! Báj báj!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 18:46:12 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3226 Dátum: 12 márc 03, 18:47:37 » |
|
Hellchan: De már nincs több hely.  heo: ezt mondhattad volna korábban is.  Pont a kedvenc színeim (a lila után persze). És eddig még nem szóltak érte... Nade mindegy.. milyen színűek akartok lenni? De a zöld maradhat nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 18:48:33 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3227 Dátum: 12 márc 03, 18:50:25 » |
|
Milyen szorgos ifjú tanonc, a nyalizás nem jön ám be.
Maradhat kék, mit szólsz mondjuk a navy-hez?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3228 Dátum: 12 márc 03, 18:51:32 » |
|
Ilyen? Ez nem is rossz.Okés, javítom kedves sógor. (: 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3229 Dátum: 12 márc 03, 18:55:31 » |
|
Na szép, nincs külön helyem  De megbocsátok, ha nem kék leszek, hanem valami jó kis vörös, vagy ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3230 Dátum: 12 márc 03, 19:00:21 » |
|
Apud most írta, hogy piros se legyen.  Így figyelsz te jóapádra? Engem már lecsaptak volna, ha figyelmen kívül hagynám a mondandójukat.  És ezt úgy mondod, mintha én külön ki lennék emelve neked. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3231 Dátum: 12 márc 03, 19:07:53 » |
|
De nem piros, hanem vörös. Tudod, sötétpiros,mint ami az első hsz-be volt anno. Figyelek rá, a kéket meg is értem, hogy baj, de pirosat én még nem is láttam modi által hazsnálni, de mindegy. És a szivecsédet meg visszatettem, kiszedni is csak azért szedtem ki, mert átalakult négyzetté o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3232 Dátum: 12 márc 03, 19:17:06 » |
|
Akkor, hogy világos legyen, nem szeretném meglátni a blue és red nevű színeket, bármilyen mást használhattok, ameddig olvasható marad.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3233 Dátum: 12 márc 03, 19:19:48 » |
|
Jaj sorry, akkor kiemellek egy ilyennel.  Ez gesztenyebarna. De édesvagy.  Szivecske.  Érdekes amiket én csinálok, azok megvannak akkor, amikor leírom, sőt, még az előnézetben is benne vannak, de amikor elküldöm akkor eltűnnek. O.o Tiszta gáz. Most látszik nektek?: <-- (itt van) Ááá én nem látom. x_x
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 19:20:25 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3234 Dátum: 12 márc 03, 19:25:33 » |
|
Jó ez a barna  Nekem szerencsére elküldi, de pár nap múlva lehet elűtnik majd. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3235 Dátum: 12 márc 03, 19:27:30 » |
|
A tied látom. Hmm milyen furcsán nézel ki, a nagy kékség között egy vörös. x'd És még a Hellchant is le kellett vennem. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3236 Dátum: 12 márc 03, 22:03:34 » |
|
De nem piros, hanem vörös. Tudod, sötétpiros,mint ami az első hsz-be volt anno. Figyelek rá, a kéket meg is értem, hogy baj, de pirosat én még nem is láttam modi által hazsnálni, de mindegy. És a szivecsédet meg visszatettem, kiszedni is csak azért szedtem ki, mert átalakult négyzetté o.O
A piros az admin szín, ritkán kerül használatra, de fel van tartva erre a célra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3237 Dátum: 12 márc 03, 22:10:15 » |
|
Hú, mit kell ahhoz elkövetni hogy piros színt használjanak, pláne egy admin. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #3238 Dátum: 12 márc 03, 22:12:36 » |
|
Meg kell innod Hiei sörét. Annál nagyobbbűn nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki