Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3210 Dátum: 12 márc 03, 17:40:26 » |
|
Nem tudom, mikor anyám küldte a csomagot.  Kérdezd meg! Hiei, tőled kapta azt az ásót, miattad használja csak.  Jah... nem is tudom miért vettem meg. -.-' Pocsékul áll rajtad, nem vagy egy Magnum.  majd keresek valami mást. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3211 Dátum: 12 márc 03, 17:41:00 » |
|
Tegnap este is maláj részegen nyomtad az ipert egy pesti sztriptiz bárban. Nem becsüld le egy démon ifomrációs hálozatát. Mit csinálsz te a kölyköm háta mögött? VAn pofád más lányokkal etyepetyélni?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3212 Dátum: 12 márc 03, 17:45:29 » |
|
Persze, én nyomtam úgy az ipart, hát ki más. Nem én ültem itt reggel hatig, á dehogy. A háta mögött sok dolgot szoktam csinálni, például átölelem. Eszembe sem jutna ilyet tenni, a lányod tudása több ezerével felér. Nem vagyok én Károly herceg, hogy a Gundel étteremből kijárjak a tescos májkrémre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 17:48:48 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3213 Dátum: 12 márc 03, 18:03:09 » |
|
Na tessék részegen berúgja az ágy alá aztán játssza itt a hülyét... Bocsi Mini, hogy rád fogtam.  Tegnap éjjel tuti egy droid ült itt heo helyett, Hiei-sama információi mindig helyesek. Mikor volt ez a bulis dolog? Emberöltők óta nem mentem el nélküled semmi ilyesmire.
Olyan részeg voltál, hogy nem is emlékszel. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3214 Dátum: 12 márc 03, 18:09:00 » |
|
Megnéztem a dobozban lévő ruhákat. Armani nem csinál poliésztert, de azért köszönöm kedvességed. Lehet, hogy most ül itt egy droid és régen Mini-nél vagyok, bwhaha! Nem is voltam részeg, nekem nem árt az alkohol. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3215 Dátum: 12 márc 03, 18:11:22 » |
|
Akkor minek iszod, úgy nincs is semmi értelme xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3216 Dátum: 12 márc 03, 18:11:55 » |
|
Dehogynem árt. Kioltja azt a mennyei fényed.  Az nem poliészter te Bamba Béla tanulj meg olvasni.  Vagy már megint rossz ruhákat nézel? 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3217 Dátum: 12 márc 03, 18:12:28 » |
|
És Hiei honnan tudja, hogy heo ott volt? Fogadjunk ő már törzsvendég. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3218 Dátum: 12 márc 03, 18:17:11 » |
|
Nem látom, mit küldtél egyáltalán? >_< Ha nem részeg voltál akkor miért voltál olyan ... fura, mint aki részeg? xD De hiszek neked... Hanii, apánk szeme mindent lát, de nem hiszem hogy most pontos volt... biztos bele ment valami. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3219 Dátum: 12 márc 03, 18:25:11 » |
|
Goblinom, miért unokagyereknek vagyok kiírva nálad?  Én az unokahúgod vagyok, ha jól tudom (és biztos jobban, mint te xD) A másik: egy becenévnek nem rövidebbnek kéne lennie az eredetinál? Sabaku-->6 betű, Hellchan-->8 betű xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3220 Dátum: 12 márc 03, 18:25:39 » |
|
Szilvi, mert szomjas vagyok.
Dehogy oltja, az alkohol elég a többi meg elpárolog. Mondjuk nincs is mennyei fényem, nem tudom ez honnan jött... Nem tudom van itt vagy hat doboz, majd meglesem a többit is.
Álmos voltam, két napja nem aludtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3221 Dátum: 12 márc 03, 18:31:54 » |
|
De rövidebb, mivel Hell. Csak a chan-nal jobban hangzik. (: Azért unokagyereknek vagy kiírva, mert együtt írtalak ki Rikuval, aki ugyanis fiú, ezért nem írhatom hogy unokahúgaim, másrészt eredetileg unokaizét akartam írni, de azt olyan izének tartottam, szóval aztán unokatesót akartam írni, de rájöttem hogy az más, tehát végül ennél maradtam. Ha nem tetszik valami akkor be lehet fogni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3222 Dátum: 12 márc 03, 18:34:40 » |
|
Én viszont megkérnélek rá, hogy ne használd a kék szint, az maradjon meg a moderátoroknak, sőt a piros is. Légyszíves változtasd meg a színét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3223 Dátum: 12 márc 03, 18:35:32 » |
|
Mindig túlhajszolod magad a semmiért. -.-  Lányom, alkoholt nem azért kell inni hogy lerészegedj. >_< Az egyik dobozban a báli ruhánknak kéne lennie, nem-e? Azért nem mentem el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3224 Dátum: 12 márc 03, 18:38:34 » |
|
Nem kell feltétlenül lerészegedni, de az is egy jó dolog  sonka: mi az, hogy Rikannal együtt írsz ki?  Nekem kijár egy külön hely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|