A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3195 Dátum: 12 márc 03, 16:04:13 » |
|
Költöztessük a nyaralónkat egy szarvasistálló mellé? Félretesztek nekem egy kis pogit? *-* Ha visszajöttem majd megeszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3196 Dátum: 12 márc 03, 16:22:57 » |
|
A sama az egyetlen tiszteletteljes dolgod. De olyanokat mondasz a tőlem kapott csodás ruhákra, hogy rongyok és nem bánod ha a szarvas rájuk csinál, stb. Gondolom elég egyértelmű miféle gonoszság lett volna. Majd talán legközelebb kifejtem. Ja és A-chan azt írta, hogy a nyaralójuk. Tudom, hogy a nyaralójukat írta, de egy nemesi család nem csak egy hétig használja a nyaralót, hanem akár két évszakon át. Ne haragudj, de felénk a latex testruha egyetlen lélegző nyílással nem olyan csodálatos, akárcsak a sárkánybőr tanga és még sorolhatnám. Sajnos túl egyértelmű... Ritli-sama az a minimum heo amúgy jó lesz kb mikorra lesz kész? Holnap reggel mihelyst felkelsz ott fog csordogálni. Az az istálló egy fullextrás karám, egyébként lenne közöttünk pár hektárnyi föld, szóval ez nem okozna gondot...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3197 Dátum: 12 márc 03, 16:31:29 » |
|
Héhé nem csak latex ruhát, meg sárkánybőr tangát kaptál. Ott vannak azok az elegáns fekete ruhák, csupa finom, minőségi anyagból nem túl díszesek nehogy homonak nézzenek és divatosak is. Azokkal mi van? Hmm? Azért kaptad, hogy ne ezekben a csillámló fehér Elvis ruhákban mászkálj a lányom társaságában. Épp az a jó benne, hogy egyértelmű. Főleg, hogy odaírtam, hogy tudnék gonoszat mondani. Így már nem lehet eltéveszteni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3198 Dátum: 12 márc 03, 16:33:24 » |
|
Igen, ez egy ősi trükk, hogy gonosz lehess, miközben úgy tűnik, mintha nem akarnál az lenni. Szerintem előbb találták fel, mint a tüzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3199 Dátum: 12 márc 03, 16:39:27 » |
|
Lehet, hogy ősi, de épp ezért mindig beválik. Ez a jó a régi trükkökben. Nem mindig jobb az újabb. Ha így lenne téged is lecserélnélek egy kismacskára, mert már elég vén vagy.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3200 Dátum: 12 márc 03, 16:41:27 » |
|
Héhé nem csak latex ruhát, meg sárkánybőr tangát kaptál. Ott vannak azok az elegáns fekete ruhák, csupa finom, minőségi anyagból nem túl díszesek nehogy homonak nézzenek és divatosak is. Azokkal mi van?
Azokat meg sem kaptam, de biztosan szépek lehettek. Nem hordok Elvis ruhákat, maximum Levi's-t, de azt is csak ritkán... Főleg, hogy odaírtad azt is, hogy mi lenne az.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3201 Dátum: 12 márc 03, 16:42:25 » |
|
Amúgy megvannak már azok a karikák? Mert most nézem, hogy már ötmillió óra van, és lassan mennem kéne valamerre.
heo, mért nem hordasz? Az Elvis-ruha tök jól illene hozzád.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 16:43:20 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3202 Dátum: 12 márc 03, 16:53:03 » |
|
Odaírtam? Nekem nem rémlik. De lényegtelen. Lehetetlen, hogy nem kaptad meg, egy dobozban volt a sárkány tangesszal. Lehet Mini kiszelektálta mielőtt megkaptad mert azt akarta, hogy csak azokat a ruhákat hordd mikor vele vagy. Te meg nem tartottad tiszteletben a kívánságát és a szarvasod... Igen megvannak a karikák, csak be kell őket gyújtani, ha készen állsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 16:53:56 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3203 Dátum: 12 márc 03, 16:53:47 » |
|
Elvis-ruha? De csak akkor, ha erős a mellszőrzted. Ez ennél a ruhánál alapkövetelmény.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3204 Dátum: 12 márc 03, 17:02:20 » |
|
heo, mért nem hordasz? Az Elvis-ruha tök jól illene hozzád.
Nem hinném, hogy illene, nem áll jól a fehér. Lehetetlen, hogy nem kaptad meg, egy dobozban volt a sárkány tangesszal.
Doboz? Ez egy papírtasakban volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3205 Dátum: 12 márc 03, 17:08:33 » |
|
Akkor tuti Mini keze van a dologban. Az ő szokása, hogy mindent papírtasakokba pakol... Miben jár a fényhozó ha nem fehér és arany Elvis ruhában? O_o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3206 Dátum: 12 márc 03, 17:11:15 » |
|
Fényben jár, úgynevezett kemény fényben. Lehet, hogy az ő keze van a dologban majd megválaszolja ő ha idetéved.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3207 Dátum: 12 márc 03, 17:31:37 » |
|
Nem vagyok itt és mindent rám kentek. Na szép mondhatom. Én nem pakoltam el semmit az ég világon... Az a doboz az ágy alatt van (doboz, nem tasak, arról leszoktam... nehéz volt de megtörtént:D). Egyszer mikor nagy bulizás után jöttél haza (persze... nélkülem mentél ) véletlenül berúgtad az ágy alá, én meg elfejtettem másnapra. Viszont nem hord ő Elvis ruhát, csak hawaii ingeket. De csak néha.... mikor kertészkedik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 17:37:35 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3208 Dátum: 12 márc 03, 17:33:59 » |
|
Igen és kis homokozó ásóval csinálja a lyukakat a növényeknek amit ültet. azt a műanyag kis gerebjével betemeíti. Ez pont rá jelemző. Sajnos ő sem az eszéről híres:(.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3209 Dátum: 12 márc 03, 17:37:33 » |
|
Majd áthívlak segíteni, ha ilyen nagy a szád. Mikor volt ez a bulis dolog? Emberöltők óta nem mentem el nélküled semmi ilyesmire. De az az ing tőled van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|