^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3150 Dátum: 12 márc 03, 14:09:41 » |
|
heo, és most, hogy Flexi hiányzik, minden lélekvadász összevissza kóborol, és gőzük sincs, mi van? O_o
Ennyi ezek így jártak ilyen fontos személyiség lennék, de...szerintem heo összekevert valakivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3151 Dátum: 12 márc 03, 14:10:16 » |
|
Nekem hozzatok már egy leopárdot légyszi. *.* Mindigis akartam egyet.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3152 Dátum: 12 márc 03, 14:11:23 » |
|
Hát szép dolog ez, mondhatom, Ritli nagyi... az állatkád kétségbe meri vonni a majomkenyérfáim minőségét? Én nem ám Afrikából lopom őket, a Kis hercegtől kaptam egyet,mos meg már egy fél erdőnyi van, nőnek,mint a gaz.Kallennek meg külön fája van.
hanii: ha akarod szerzek neked:D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3153 Dátum: 12 márc 03, 14:12:46 » |
|
tényleg...ha heo most kidob akkor nem lesz gazdám? ejj.. szabadnak is jó lenni végülis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3154 Dátum: 12 márc 03, 14:13:07 » |
|
Amúgy tök jól vagyok. most jön az a rész, hogy elküldessz hazulról? Az majd akkor lesz, ha valóban felgyógyultál és magadtól vágtatsz el téren és időn át. Dehogy, ha felgyógyul, akkor visszatér a jégerdőbe ahol egyébként él. Majd fénye ragyogása a jégkristályokon újra láthatóvá teszi az egész erdőt és probléma megoldva.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3155 Dátum: 12 márc 03, 14:24:02 » |
|
STM, de, még van erre külön egy Sípom is. Bocsáss meg lányom... kissé ... elkalandoztam! Ne legyen gyereked! Flexee, nem engedem hogy heo kidobjon, úgy a szívemhez nőttel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3156 Dátum: 12 márc 03, 14:27:22 » |
|
hát Minagi, úgy látszik csak sérülteknek van itt helyük na megyek akkor...pedig egész jó volt az ellátás, bár a folyó az nagyon kellett volna most heo szekrényébe kellett mindig ürítenem de megyek mielőtt kitakarítatja velem. *elfut egy messzimesszi galaxisba, majd irányt vált Ritli otthona felé *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3157 Dátum: 12 márc 03, 14:28:53 » |
|
Az nem baj, anyámnál is mindig látlak, de máshova ne menj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3158 Dátum: 12 márc 03, 14:29:57 » |
|
Flexee ha a gonosz csúnya heo kidob én még mindig itt vagyok neked. Ha nem akarsz visszatérni az erdőbe hozzánk költözhetsz. Na látom beírtál elém és el is indultál egyből ide. :3 Helyes. Sajnálom Sabaku nem szabhatom meg mit mond az állatkám túl szabad. De talán majd idővel beidomítom. Amúgy igen STM légyszi hozz nekem egy original afrikai majomkenyérfát. *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3159 Dátum: 12 márc 03, 14:31:57 » |
|
... bár a folyó az nagyon kellett volna most heo szekrényébe kellett mindig ürítenem de megyek mielőtt kitakarítatja velem. Miért amúgy a folyóba ürítettél volna? Nem dobom ki, akkor megy amikor késznek érzi magát, ha örökké marad ám legyen, maximum lehozok egy csillagot az égről és meg van oldva mindenféle probléma.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3160 Dátum: 12 márc 03, 14:32:36 » |
|
Akkor most véglegesen Obaa szarvasa lettél? :O Én a helyedben vigyáznék vele Egyébként meg Kallen nem sérült Remélem is, hogy beidomítod nagyon el van kanászodva.. tényleg, egyébként mi is ő?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3161 Dátum: 12 márc 03, 14:35:50 » |
|
Egy alaktalan fajtalankodó trollbasa vagy mi. Én nem vagyok a gazdája, csak a mestere. Ideköltözik egy időre míg rendbeteszi az életét.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3162 Dátum: 12 márc 03, 14:40:07 » |
|
hát heo ha nincs folyó én sem leszek egy darabig visszatérek hozzád, amint lesz folyód nem kérnék tőled, ha tudnék folyót varázsolni, de egyelőre az idézésekkel bajlódok még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3163 Dátum: 12 márc 03, 14:41:46 » |
|
Vannak szolgáink, miért nem velük csináltatod meg a folyót heo? Nekik ez öröm, nem munka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3164 Dátum: 12 márc 03, 14:43:06 » |
|
Ha az asszony meg tud róla győzni, hogy legyen folyó akkor lesz, ha már a szívébe loptad magad, akkor kuncsorogj nála ilyesmikért. Még le sem tudtam írni már is sikerült. Akkor holnapra a kertben fog folyni a Duna, még megtervezem a mederszabályozást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|