hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3135 Dátum: 12 márc 03, 13:39:50 » |
|
Hellchan, ezekszerint te hanyagolod el szegény gmant.  Ritli, és ha ledolgozom a zsírt? Felsöprök helyetted. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3136 Dátum: 12 márc 03, 13:40:09 » |
|
Nincsenek vulkánjaim, meg majomkenyérfáim sincsenek. Az a kis gagyi növény volt, amit annak hívnak, de nem az, de már az sincs meg.
gman azzal vádoljaa lányod, hogy elsózza a levest, te ezt tűröd, heo? Azonnal tömlöcbe vele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3137 Dátum: 12 márc 03, 13:42:38 » |
|
Ha egyszer szerelmes, akkor még szép, hogy elsózza. Viszont én vissza nem olvasok a ki nyerne topicban, amiből egyébként van vagy öt. A gyerekről nem tudok nyilatkozni, én szeretnék unokát az asszony nem, úgy látszik a lányom sem akarja elhamarkodni, erről neked kell meggyőzni, légy férfi és állj ki magadért.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3138 Dátum: 12 márc 03, 13:45:31 » |
|
Vagy légy kisfiú, és hisztizz, amíg nem egyezik bele  AMúgy nézzétek, egy kanadai! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3139 Dátum: 12 márc 03, 13:47:17 » |
|
Nincs bajom a sóval, csak ha paradicsomleveben trónol... A többiben igazat adok Apuka. Hogy lehet ignorálni valakit a Fórumon? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3140 Dátum: 12 márc 03, 13:50:36 » |
|
... Nem túl régen befogadtunk egy megsebesült Shikafuujin-t, a gyerekek nagyon szeretik, de, ha egyszer felépül újra el kell majd engednünk, hogy az agancsa közötti minicsillaggal utat mutasson a pokol lélekvadászainak, mielőtt a tiltott Jégerdőbe tévednének.
Beidéztem te lusta állat.  Én nem is voltam sebesült  nincs is csillagom és aztsemvágom mit akarnak a lélekvadászok. a Jégerdő a szomszédban van, az oké .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 13:52:16 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3141 Dátum: 12 márc 03, 13:52:17 » |
|
Paradicsom levest még az életben nem főztem,miről beszélsz? Nem szeretem a paradicsomot. Az elsózás viszont lehet,hogy jogos xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3142 Dátum: 12 márc 03, 13:54:12 » |
|
Hogy lehet ignorálni valakit a Fórumon?  Ugyanúgy kell, mint bárhol máshol. Csak ignorálod, és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3143 Dátum: 12 márc 03, 13:56:14 » |
|
Hogy lehet ignorálni valakit a Fórumon?  Azt csak a fórum angyalai tudhatják vala.  Dehogynem voltál, csak nem emlékszel rá, mert töröltem az emlékeidből. Te mutatsz nekik utat, hogy ne tévedjenek el, egyébként pedig szökött, kóbor lelkekre vadásznak, hogy megkaphassák méltó büntetésüket. Hányszor estél el, hogy nem érted meg azt amit olvasol.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3144 Dátum: 12 márc 03, 13:58:33 » |
|
STM, hogy írtad ezt az üres hsz-t? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3145 Dátum: 12 márc 03, 13:58:49 » |
|
AMúgy nézzétek, egy kanadai!  xD Ez a tényleg ide illik.  Nagyon tetszik " nini egy Kanadai..." Vajon tudja a Gyűlöljük kanadát dalt?  Gman: Itasd le a lányomat, és csinálj gyereket... erőszakos módszer, de ha nagyon akarsz...  De nem adok ötleteket. Szegény pici lányom, örülök hogy még nem akar gyereket!! Még nem áll készen, plusz karriert akart csinálni, csak te elbolondítottad a fejét. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3146 Dátum: 12 márc 03, 13:59:31 » |
|
egy gyönyörű esésemnél fejjel kaptam el a havat, az van videón, de ettől függetlenül jól vagyok  ja és ne turkálj meg törölgess az agyamban mert nem lesz jó vége. Amúgy tök jól vagyok. most jön az a rész, hogy elküldessz hazulról? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3147 Dátum: 12 márc 03, 14:01:29 » |
|
Háát hanii na jó akkor kapsz. De gyakorold a varázslást is. STM nincs majomkenyérfád? Nem lehet...  Szerzel nekem egyet? Q__Q Én se akarod dédunokát úgyhogy ne hamarkodd el a dolgot gman.  Amúgy is csak szenvedne a világ, ha te szaporodnál. Unokám elsózod a leveset??? Nem lehet... Na asszem meg kell tanítsalak főzni. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3148 Dátum: 12 márc 03, 14:03:37 » |
|
Anya, nem már o.O Komolyan azt hiszed, nem tudok egy félhalandót a blícs színvonala alá inni? -_-"  Egyénként meg a gyerek kérjen már meg minket, ne őt. Meg egyébként is, még nem vettem tervbe ezt a lehetőséget. Nekem van pár palántám, szívesen adok. Főzésben meg lehet nem vagyok olyan profi, de a süteménysütési tudásodat örököltem, sőtxD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3149 Dátum: 12 márc 03, 14:06:54 » |
|
STM, hogy írtad ezt az üres hsz-t?  Ennyi, még rendesen ignorálni sem tudsz. A szöveget nem látod, de felfogod, hogy írtam egy hsz-t, úgyhogy engem nem ignorálsz.  Mini-minyon, ha te csak úgy váratlanul meglátnál egy kanadait, nem szólnál róla másoknak? heo, és most, hogy Flexi hiányzik, minden lélekvadász összevissza kóborol, és gőzük sincs, mi van? O_o Majomkenyérfát ha még kell, tudok szerezni. Csak elmegyek Afrikába és elveszek egyet. Szólj ha kell, mert Sabakué esetleg, izé, elszárad, vagy nem elég jó, vagy szét van karmolva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 14:08:25 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|