24 nov 16, 00:17:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813611 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
A-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3060 Dátum: 12 márc 03, 01:04:50 »

De miért akarnék megszökni, ha vigyáznak rám, sárkányon is repülhetek és kapok sütit? Hmm? Hülye azért nem vagyok.

Nem is szemtelenkedek, csak a szüleim őszinteségre neveltek. Lesütöttszemek Rögtön a férjedet küldöd rá Tousama-ra. Csak nem félsz tőle? :3

Nálunk van néhány királyi dolog, nemesi származásunkból adódóan. Hümm-hümm

Most sajnáljam gman-t? Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #3061 Dátum: 12 márc 03, 01:09:04 »

Persze Kallen te kedves cica vagy, csinálok neked.

STM: nem nem azért. Az egész mondandódért. Nevet Bocs de sikerült azt hiszem a legproblémásabb gazdit kifognod. Nyelvesít Ha nem teszik el lehet hagyni. Durci
Amúgy én az utolsó tömlöcre szavazok ahol a legzordabbak a körülmények. Enni nem nagyon kap, majd eszik valami rágcsálót amit talál odalent, ha sikerül elkapnia. Esetleg néha napján egy kis víz  meg száraz kenyér. Aztán jó lenne alkalmazni rajta bizonyos időközönként kínzóeszközöket. Egész szép gyűjteményem van belőlük, lehet válogatni. Lesütöttszemek És addig tartjuk odalent amíg szükséges. Ráérünk.

A-chan: én félni apádtól? Nevet Ne légy nevetséges. ikszdé Csak gondoltam megalázó lenne számára ha egy nő zúzná péppé.
Királyi dolog nálunk is van jó sok, de nem fogok versenyezni stm kegyeiért úgy döntöttem. Nyelvesít Nem vagyok holmi közönséges valaki, hanem a démonherceg felesége. Ha máshova akar menni, menjen csak. Durci
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:09:43 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3062 Dátum: 12 márc 03, 01:13:39 »

Túlzásank tartom  Gondolkozik
Én egy sima szobára gondoltam,egy üveg borral meg egy géppel. A borhoz nincs dugóhúzú, a gépen  megWindows van, de hiánzik a billentyűzetről a Ctrl-Alt-Delete szentháromság Faceg
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3063 Dátum: 12 márc 03, 01:14:53 »

De pont ezaz, nem akarlak elhagyni, nem is kell versengeni a kegyeimért, csak nem vagyok az a tipikus pet. Szabadon járkálok, azt teszem amt akarok, másokhoz is eljárok, lakom ahol akarok, végülis, van saját otthonom is, és azt sem tervezem teljesen felszámolni, de ha így nem felel meg, kitagadhatsz ha akarsz. Mondjuk nem örülnék neki.
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3064 Dátum: 12 márc 03, 01:18:56 »

Garnélát, mi mást...

Ott a pont. Füligérafeje

Ha gmant mégis a tömlöcbe vetnétek csak szólok, hogy az egész pincerendszert rágcsálómentes övezetté tettem, mert unatkoztam.··

Köszönöm, Ritli-sama.**
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3065 Dátum: 12 márc 03, 01:20:21 »

Nem áll szándékomban kitagadni. Megfelel nekem így. De ha elárulsz... utolér a haragom, bármilyen gyorsan is futsz. Lesütöttszemek

Most miért mondod, hogy túlzás Sabaku-chaaaaaaaaaaan. Pedig már előkészítettem mindent. Neeem
Amúgy a tied se rossz ölted de a bor nem lesz jó. Max eltöri az üveget és felnyalogatja a földről, kinézem belőle. A gép pedig... hmm... De akkor valami nagyon szétzilált gép legyen ami mindig lefagy meg minden. Gondolkozik

Kallen akkor még rágcsáló SE jut neki. Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3066 Dátum: 12 márc 03, 01:21:01 »

Szegény papa... Lesütöttszemek Most elképzeltem, hogy megbéklyózza szeretett neje ikertestvérének férjét. A hatalmas szíve szakadt bele. Sír

Én sem miatta mondtam, csak magától járt a kezem. És ha már volt olyan kedves, hogy felajánlotta nekem a pokol-béli segítségét, akkor gondoltam, hogy én is viszonzom neki egy itteni nyaralással. Lesütöttszemek Ti is jöhettek, ha akartok...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3067 Dátum: 12 márc 03, 01:22:05 »

Jó cica ^^
*odadja a garnélát*

Egyéb ötletek? STM, te mire gondoltál ez "A gman-es ötletet támogatom (a tömlöcöset, őt nem jó ötlet még szaporítani is), de tudnotok kell, ő nagyon nehezen törik meg. Ehhez igazítsátok a körülményeket. " alatt?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3068 Dátum: 12 márc 03, 01:24:33 »

Hát, olyasmire, mint amit Ritli mondott. Ha az ő kínzóeszközeit/módszereit hazsnáljátok, az elég lesz, de nem tudom menyni idő alatt. És ne legyen az a cella nagyobb mondjuk egy közepes szekrénynél. Ablak nem kell rá, én az ajtót sem erőltetném, max. kibontjátok a falat, ha kell. AZ étel felesleges luxus, kibírja anélkül is, ha inni akar, akkor meg gyűjtse össze a párát, vagy valami, és kell egy tv, amin napi huszonnégy órában jetixes NAruto megy, meg néha az, ahogy én eszem a sütit, és jól elvagyok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:27:14 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3069 Dátum: 12 márc 03, 01:26:34 »

Nem rossz, terv STM, látom te nagyon otthon vagy e témában xD
Nincs sok időm, szal... halljuk Ritli obaa tervét, ha túl hosszadalmas, max maradok a saját módszereimnél  Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 15:39:31 írta Sabaku » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3070 Dátum: 12 márc 03, 01:27:06 »

Szegény... Ezek után rá fog eszmélni hova is házasodott be.  Pojén
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3071 Dátum: 12 márc 03, 01:27:54 »

Ha már te is megsajnálod, az jelent valamit o.O
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3072 Dátum: 12 márc 03, 01:28:49 »

Kallen akkor még rágcsáló SE jut neki. Nevet

Amúgy sem fogná meg őket, ahhoz túl gyorsak és rafináltak a kis dögök. smirksweat

Nyáu, köszönöm =3 *elegánsan falatozni kezd*

hogy én is viszonzom neki egy itteni nyaralással. Lesütöttszemek Ti is jöhettek, ha akartok...

Ez amolyan Pet-nyaralás lenne? :3
víí 666 hsz >:3
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:30:20 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3073 Dátum: 12 márc 03, 01:32:02 »

Hehe gratulálok, most már szintet léptél, igazi démoni ciculi lettél.

Lányom igazi sajnálatot nem érzek iránta, nem érdemli meg. -.-
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:33:18 írta Minagi » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3074 Dátum: 12 márc 03, 01:33:05 »

A-chan én akkor megyek hozzátok amikor akarok, anyád szabad bejárást adott. Sőt kaptam tőle kulcsot is a bejárati ajtóhoz, hogy bemehessek ha netán nem vagytok otthon az egyik vendégszobátok nekem van fenntartva. Pirul

XDXD sötömö most, hogy mondod igazad van, az a tömlöc túl nagy neki. Ohh My God Hú meg kell kérnem az egyik szolgát, hogy húzzon fel egy falat odalent a terem lekicsinyítése céljából. Gondolkozik

Tervem? Ohh My God Az előbb nagyjából leírtam. Először felhúzunk egy falat, hogy kisebb legyen a cella aztán behajítjuk gmant. Mivel Kallen levadászta a patkányokat ezért kell neki adnunk enni valamit. Nemtom talán a kutya maradékát megkaphatja... Gondolkozik De nem túl gyakran mert a végén még nem gyengül le eléggé. Aztán olyan két naponta kínzásban részesítjük a felszerelésemmel. Van elég szóval tudjuk váltogatni a dolgokat, hogy ne legyen egyhangú. Esetleg néha odapiríthatunk neki egy kis tűzzel. De legyen odalent jó hideg. Vagy rohasztó hőség. Az amelyiket kevésbé bírja. Esetleg valamilyen elmére ható varázslatokat is bevethetünk, hogy kimossuk az agyát de nem tudom ez mennyire hat rá. Gondolkozik Egy idő után biztos fel fogja adni bár szerintem elég gyorsan elege lesz. Meg esetleg gyakoribbá tehetjük a kínzást. Ja és ott vannak még a mérgeim és átkaim végső esetben.
De az is eszembe jutott, hogy kötözzük ki valahová és ő lesz Kallen új kaparófája. Hümm-hümm

Amúgy kajak én is sajnálom már szegény gmant. :O Ami elég hihetetlen...
Ja és nem vagyok ám pszichopata, csak úgy tűnik. Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:36:19 írta Ritli » Naplózva

Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins