Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3045 Dátum: 12 márc 03, 00:35:12 » |
|
Alapanyag az van, ott füstölök párat abba a bizonyos toronyba, de igazad van, tanultjon csak Putirka
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3046 Dátum: 12 márc 03, 00:35:50 » |
|
Egyénkén örülnék, ha az anyám nem vájkálna a magánéletemben Ez csak most tűnt fel, hogy beszélsz te az anyáddal? Mégis mit képzelsz magadról kisasszony? Meg ne lássam többet vagy egy összeroskadó csillagba zárlak! Tengerre néző apartmant senki nem ígért, ez amolyan tortúra nyaralás, ha túléled, akkor hazamehetsz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3047 Dátum: 12 márc 03, 00:37:31 » |
|
Ja de azt nem mondtam, hogy annyira feledékeny vagyok mint egy aranyhal. Nem szoktuk haniit füstölni! Max ő magát, ha elszúr egy sötét varázslatot. Nem fordul ellened. Meggyőzöm róla, hogy ez jó neked. Elég jól tudok meggyőzni. Főleg anyádat. Hagyd heo most van a lázadó korszakában. Szokj hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3048 Dátum: 12 márc 03, 00:42:20 » |
|
Ez igaz... Tovább fejlesztettem a mondatodat. Megkéne köszönnöd. És csak most veszi észre hogy ilyet írt nekem. Nem akarok lázadó tinit... Olyan furák néha. Lányom, ha Putirnak nem jönne össze akkor jól jön az még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3049 Dátum: 12 márc 03, 00:43:12 » |
|
De igen, ígértek. Még sárkányrepülést is. Meg sütit. Anya meg nem olyan szőke, hogy elhiggye a képtelenségeidet. Ha mégis, akkor majd Tousama észhez téríti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3050 Dátum: 12 márc 03, 00:44:47 » |
|
Én, mint lázadó tini? O: De abban igazad volt, hogy gmannel majd beszélnem kell *sóhaj*...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3051 Dátum: 12 márc 03, 00:45:20 » |
|
A süti a köszöntő ajándék, a sárkányon meg azért fogsz repülni, mert másképpen nem tudsz megszökni.
Sajnos nem hagyhatom elkanászodni, még a végén a fejemre nő a furcsa ötleteivel.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3052 Dátum: 12 márc 03, 00:47:44 » |
|
Igen bántja a gonosz néni. STM van ellenvetésed? Most mit lehet erre mondani? Nekem tulajdonképpen nincs, de nem vettem észre, hogy annyira bántanál. Nem mintha itt tiánál rossz lenne. És amúgy nem csak odamegyek, ahol kaja van. Alapból is csak jó helyekre megyek, és ezek közül azt választom, ahol van valami király. Például király kaja. Mint kakaós perec. Omomomom. Amúgy tia, ha eljössz a nyaralásra, nem kell félni, majd én vigyázok rád. A sárkányrepülést is összehozzuk, sütit meg mint látod, kapsz. Ki is vihetlek, én könnyedén járok ki be bárhol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 00:48:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3053 Dátum: 12 márc 03, 00:48:49 » |
|
Köszönöm lányom. Te is fura voltál lázadó tiniként (nem néha, gyakran), mégis kibírtalak. Igen A-chan ígértünk és meg is tartjuk, de szemtelenkedsz velem. Büntit kell kapnod. Na mindegy anyádra bízom a döntést, ő majd kitalálja mi legyen veled. Apádat meggyőzi Hiei-bácsi. Sabaku-chan szerintem dobjuk be gmant a pincében levő tömlöcök egyikébe egy időre, míg meg nem törik. sötömö: cöhh...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3054 Dátum: 12 márc 03, 00:52:20 » |
|
Valahogy nem éreztem a lelkesedést ebben a köszönömben. Még hogy én? Nem is voltam gyakran fura.... Tudod az a kisérletezős korszakom volt, megesett pár dolog. de normális lettem! Sabaku-chan szerintem dobjuk be gmant a pincében levő tömlöcök egyikébe egy időre, míg meg nem törik. Ez egy kíváló ötlet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3055 Dátum: 12 márc 03, 00:54:59 » |
|
Tény, hogy jó jönne egy unoka, de gman nem nagyon lépett még a tettek mezejére ezen a téren...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3056 Dátum: 12 márc 03, 00:55:42 » |
|
Akkor jobb is, hoigy nem jött hozzám, elág etetni Kallent ^^
Akkor hol marad a vacsorám, Sabaku-sama? Nem szép dolog éheztetni engem. Ritli-sama, mikor csinálsz megint szardellás sütit?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3057 Dátum: 12 márc 03, 00:57:06 » |
|
Cöhh...? MOst miért, nem csináltam semmi rosszat. Még ellenvetésem sem volt, vagy az a baj, hogy azt mondtam, nem bántasz? Oké, a te pozíciódban lehet, hogy ez gáz, vagy nem tudom, de mindegy. Kellett nekem háziasodni, annyi gond jár vele...
A gman-es ötletet támogatom (a tömlöcöset, őt nem jó ötlet még szaporítani is), de tudnotok kell, ő nagyon nehezen törik meg. Ehhez igazítsátok a körülményeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3058 Dátum: 12 márc 03, 00:58:50 » |
|
Oké Kallen, mit kérsz? gman... most meg kéne védenem, de tudjátok mit.....? STM: honnan tudod, próbáltad már? mert akkor részletekeket is mondj ám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:03:05 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3059 Dátum: 12 márc 03, 01:03:21 » |
|
Garnélát, mi mást... Tudsz te, ha akarsz, de akkor miért mentél hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|