Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2760 Dátum: 12 feb 29, 16:37:56 » |
|
Hát én nem értek a hörcsögbébikhez, de mi baj lehet abból, hogy adsz nekik? Adj aztán vagy isznak vagy nem. Anyaállatot szerintem max egy férfi mond egy nőre. Mint az asszonyállat.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2761 Dátum: 12 feb 29, 16:42:25 » |
|
Hát voltaképp nincs most normális házuk, egy nagyobb fajta dobozkában laknak, amíg nem veszünk tyúkhálót a tengerimalac ketrecre. Sajna nem találom a régi, törpehöris itatónak a tapadókorongját, mert azzal rá tudnám tenni a házikójukra. Szóval: emiatt kérdeztem. Félek, hogy esetleg elpusztul a fivérpárom. :S Az asszonyállatot szerintem is inkább gyakran használják. Na de ez, hogy anyaállat... Nem tudok rá mit mondani. Amúgy... Szarvashús? Én is bízom benne, hogy nem Flexee volt! o.o Remélem, az egyik unrokona volt... >.< Vagy-vagy a Twilightból elfogott szarvaska. xDxD
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2762 Dátum: 12 feb 29, 16:43:54 » |
|
Elég sok viccet ismerek, de miről szó van, nem hiszem ^^ Leírná valaki? Kattints IDE és fény derül a titok nyitjára. Valaki véletlen nem tudja, hogy a törpehörcsibébiknek kell-e vizet adni vagy sem? Mert egyes honlapok szerint kell, mások meg azt írják, elég a gyümi... Most akkor miii...? Imádom a meggylekvárt, meg a meggyszörpöt. Nem kell nekik víz, a sima hörcsögnek sem kell, de minden nap adj nekik valami friss zöldséget, gyümölcsöt. Egyébként, ha vizet adsz nekik az olyan legyen amit kisbabák is ihatnak, mert a klóros csapvíz nem tesz nekik jót.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2763 Dátum: 12 feb 29, 16:47:42 » |
|
Nekem a meggyszörp már sok, évekig azt ittam. :3 A meggylekvár amúgy házikészítésű, szóval... omnomnom...! :333 Akkor rendben, megnyugodtam. Tejfölt is adok nekik, mert akitől vettem őket, tenyésztő, azt mondta, szeretik. Nagyon édesen zabbantják. ^^ Almát tudok nekik adni mindennap, viszont a répahéjat nem szívlelik. >.<
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2764 Dátum: 12 feb 29, 16:48:51 » |
|
Amúgy... Szarvashús? Én is bízom benne, hogy nem Flexee volt! o.o Remélem, az egyik unrokona volt... >.< Vagy-vagy a Twilightból elfogott szarvaska. xDxD De ugye ez a szarvas nem vega mint abban a "csodás" történetben mindenki? Nem olvastam eme könyvet. Én is remélem, majd ha hazatér megkérdezem hogy mindene meg van-e (Már megint ilyet kell kérdeznem valakitől a fórumon...-.-) Mert nagyon-nagyon finom volt. Nincs valami hörcsögös tuti oldal? Az ilyeneket biztos leírják, bárcsak tudnék segíteni, de ahogy a férjem írta a gyümölcs lehet elég nekik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 16:49:46 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2765 Dátum: 12 feb 29, 16:54:25 » |
|
Én olvastam, mind a négyet, láttam az eddigi összes filmet, de komolyan mondom, már okádok az egésztől. Csak Anyum kedvéért nézem meg, vele. :] Emlékszem, a harmadik részt még Ayseeval láttam moziba és szétröhögtük a fejünket az egészen. xD Biztosan megvan, csak nem ő volt, sensei! ^^ :333 Hát egy oldal szerint elég a gyümö, a tenyészetes csajszinál meg azt olvastam, kell. Ezért kérdeztem. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2766 Dátum: 12 feb 29, 17:03:25 » |
|
Ez a video kész xD Én olvastam mind a négyet, meg láttam is párat, de én azt modnom (a könyvre) hogy egész jó, csak szerintem iszonyúan túl van hypeolva az egész :'S
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2767 Dátum: 12 feb 29, 17:05:53 » |
|
8 évig volt hörcsögöm. Volt Angóra, Törpe meg sok egyéb is, hidd el nem kell nekik a víz. Viszont a sok tejföl meghajtja őket és akkor nem túl elevenek. Természetesen én is háziról beszéltem, én szedtem hozzá a gyümölcsöt, de rég is ittam utoljára. Flexee elpusztíthatatlan, hála a különleges Shikafuujin vérörökségének amellyel szemtechnika is jár. Különleges képessége a bocikénál is bocibb (Nincs is ilyen szó. ) szem, melynek köszönhetően mindenki hagyja futni, kivéve a vakok. Lányom, örülök, hogy tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2768 Dátum: 12 feb 29, 17:09:42 » |
|
Én jelentem egyik részét se olvastam, filmből csak az 1. részt láttam, azt is a "Miért ne? Úgy is unatkozok..." alapon néztem meg. És hányok tőle. Fujj szánalom. Szeretem a vámpírokat félreértés ne essék. De ezek nem vámpírok. Nemrég még az old school Drakula filmet is megnéztem amiben Lugosi Béla szerepel. Szóval inkább maradok Anna Rice, Darren Shan, stb. vámpír könyveinél. Már hogy ne lenne olyan, hogy a bocikénál is bocibb? Szerintem tök jó, aranyos. Bocikénál is bocibb szem. *_* Bucikénál is bucibb fej. *_*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 17:10:31 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2769 Dátum: 12 feb 29, 17:13:00 » |
|
Arra gondoltam, hogy a magyar nyelvben még sosem hallottam, de köszönöm a biztatást. Bucibb, ez kikészített.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2770 Dátum: 12 feb 29, 17:14:01 » |
|
Sabaku: Szerintem elég lett volna az első rész, könyvben, ugyanígy filmben és csókolom... / Ááá, az a videó. xD Bakter, de régi...! o.O Még piros-fehér-zöld volt az RTL Klub logója. :3 heo: Nos, akkor hallgatok rád, szakértő. ^^ Hát szerintem heti egyszer fogok adni nekik. :] Mi is szedtük ám a gyümit! Mégpedig a kicsiny kertünkből! :3 Nyamiii. :3 Ritli: Már én is hányok... xD Húzás-halasztás az egész meg sorolhatnám... A legjobb búk az a Hush, hush és azon folytatásai. ^^ De az bukott angyalos. Nagyondinokönyv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2771 Dátum: 12 feb 29, 17:16:16 » |
|
ÉN még a filmet se láttam... de mindent, tényleg mindent tudok a filmről és a könyvről, mert a barátnőm nagyon nagy fan volt. De elméletileg ha nála alszom, meg kell néznem egyszerre az összeset. Valahogy nem tudom elképzelni hogy Flexeenek ilyen szeme legyen, pedig nagyon erőlködöm. De tök aranyos tényleg. >_< (Egy volt osztálytársamat hívtuk minidig "Bucinak" o.o) O.O <-- bociszem, Ő.Ő <-- Bocibb szem.(itt még szempillát is lehet rebegtetni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2772 Dátum: 12 feb 29, 17:18:29 » |
|
Bucibb, ez kikészített. Hát tudod. Mikor bucira verik a fejed. Fiacskád biztos tapasztalta már. Temi nem hallottam még erről a könyvről de majd utána nézek. Mini rosszul csinálod. o_o boci szem. O_O bocibb szem. Twillight filmekben a legjobb, hogy a főszereplő csaj végig pokerface-t vág. Színészet nuku :] *lopja Temi smiley-ját*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 17:19:30 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2773 Dátum: 12 feb 29, 17:24:41 » |
|
Temi, én gyümölcsösben szedtem mázsaszámra, de az is mókás lehetett. Szakértő azért nem vagyok, de eléggé sok mindent kitapasztaltam ezzel kapcsolatban. ÉN még a filmet se láttam...
Nem vagy egyedül. Persze, hogy nem tudod elképzelni, pont ez az egész lényege, ettől is olyan különleges. Ritli-sama, tudom miről beszélsz, de akkor is ütött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2774 Dátum: 12 feb 29, 17:29:31 » |
|
Nekem apám egyszer beteg volt, és nagyon unatkozott, és elolvasta az első rész xD De azt mondta, hogy nagyon szevedett közben.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|