24 nov 16, 00:03:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813578 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2760 Dátum: 12 feb 29, 16:37:56 »

Hát én nem értek a hörcsögbébikhez, de mi baj lehet abból, hogy adsz nekik? Gondolkozik Adj aztán vagy isznak vagy nem.

Anyaállatot szerintem max egy férfi mond egy nőre. ikszdé Mint az asszonyállat. Hümm-hümm
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #2761 Dátum: 12 feb 29, 16:42:25 »

Hát voltaképp nincs most normális házuk, egy nagyobb fajta dobozkában laknak, amíg nem veszünk tyúkhálót a tengerimalac ketrecre. Sajna nem találom a régi, törpehöris itatónak a tapadókorongját, mert azzal rá tudnám tenni a házikójukra. Szóval: emiatt kérdeztem. :/ Félek, hogy esetleg elpusztul a fivérpárom. :S

Az asszonyállatot szerintem is inkább gyakran használják. Nyelvesít Na de ez, hogy anyaállat... Nem tudok rá mit mondani. Nevet

Amúgy... Szarvashús? Hmm? Én is bízom benne, hogy nem Flexee volt! o.o Remélem, az egyik unrokona volt... >.< Vagy-vagy a Twilightból elfogott szarvaska. xDxD
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2762 Dátum: 12 feb 29, 16:43:54 »

Elég sok viccet ismerek, de miről szó van, nem hiszem ^^ Leírná valaki? Nevet
Kattints IDE és fény derül a titok nyitjára.

Valaki véletlen nem tudja, hogy a törpehörcsibébiknek kell-e vizet adni vagy sem? Mert egyes honlapok szerint kell, mások meg azt írják, elég a gyümi... Most akkor miii...? Neeem
Imádom a meggylekvárt, meg a meggyszörpöt.
Nem kell nekik víz, a sima hörcsögnek sem kell, de minden nap adj nekik valami friss zöldséget, gyümölcsöt.
Egyébként, ha vizet adsz nekik az olyan legyen amit kisbabák is ihatnak, mert a klóros csapvíz nem tesz nekik jót.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #2763 Dátum: 12 feb 29, 16:47:42 »

Nekem a meggyszörp már sok, évekig azt ittam. :3 A meggylekvár amúgy házikészítésű, szóval... omnomnom...! :333

Akkor rendben, megnyugodtam. Mosolyog Tejfölt is adok nekik, mert akitől vettem őket, tenyésztő, azt mondta, szeretik. Nagyon édesen zabbantják. ^^
Almát tudok nekik adni mindennap, viszont a répahéjat nem szívlelik. >.<
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2764 Dátum: 12 feb 29, 16:48:51 »

Amúgy... Szarvashús? Hmm? Én is bízom benne, hogy nem Flexee volt! o.o Remélem, az egyik unrokona volt... >.< Vagy-vagy a Twilightból elfogott szarvaska. xDxD
De ugye ez a szarvas nem vega mint abban a "csodás" történetben mindenki?Nevet Nem olvastam eme könyvet. Én is remélem, majd ha hazatér megkérdezem hogy mindene meg van-e (Már megint ilyet kell kérdeznem valakitől a fórumon...-.-) Mert nagyon-nagyon finom volt.

Nincs valami hörcsögös tuti oldal? Az ilyeneket biztos leírják, bárcsak tudnék segíteni, de ahogy a férjem írta a gyümölcs lehet elég nekik.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 16:49:46 írta Minagi » Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #2765 Dátum: 12 feb 29, 16:54:25 »

Én olvastam, mind a négyet, láttam az eddigi összes filmet, de komolyan mondom, már okádok az egésztől. Nevet Csak Anyum kedvéért nézem meg, vele. :]
Emlékszem, a harmadik részt még Ayseeval láttam moziba és szétröhögtük a fejünket az egészen. xD
Biztosan megvan, csak nem ő volt, sensei! ^^ :333

Hát egy oldal szerint elég a gyümö, a tenyészetes csajszinál meg azt olvastam, kell. Ezért kérdeztem. :3
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2766 Dátum: 12 feb 29, 17:03:25 »

Ez a video kész xD
Én olvastam mind a négyet, meg láttam is párat, de én azt modnom (a könyvre) hogy egész jó, csak szerintem iszonyúan túl van hypeolva az egész :'S
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2767 Dátum: 12 feb 29, 17:05:53 »

8 évig volt hörcsögöm. Volt Angóra, Törpe meg sok egyéb is, hidd el nem kell nekik a víz. Viszont a sok tejföl meghajtja őket és akkor nem túl elevenek.
Természetesen én is háziról beszéltem, én szedtem hozzá a gyümölcsöt, de rég is ittam utoljára.  Hümm-hümm

Flexee elpusztíthatatlan, hála a különleges Shikafuujin vérörökségének amellyel szemtechnika is jár. Különleges képessége a bocikénál is bocibb (Nincs is ilyen szó. ikszdé) szem, melynek köszönhetően mindenki hagyja futni, kivéve a vakok. ikszdé

Lányom, örülök, hogy tetszett. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2768 Dátum: 12 feb 29, 17:09:42 »

Én jelentem egyik részét se olvastam, filmből csak az 1. részt láttam, azt is a "Miért ne? Úgy is unatkozok..." alapon néztem meg. És hányok tőle. ikszdé Fujj szánalom. Szeretem a vámpírokat félreértés ne essék. Pirul De ezek nem vámpírok. Nevet Nemrég még az old school Drakula filmet is megnéztem amiben Lugosi Béla szerepel. Pirul Szóval inkább maradok Anna Rice, Darren Shan, stb. vámpír könyveinél. kacsint

Már hogy ne lenne olyan, hogy a bocikénál is bocibb? Nevet Szerintem tök jó, aranyos. Nevet Bocikénál is bocibb szem. *_* Bucikénál is bucibb fej. *_*
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 17:10:31 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2769 Dátum: 12 feb 29, 17:13:00 »

Arra gondoltam, hogy a magyar nyelvben még sosem hallottam, de köszönöm a biztatást.
Bucibb, ez kikészített. ikszdé
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #2770 Dátum: 12 feb 29, 17:14:01 »

Sabaku: Szerintem elég lett volna az első rész, könyvben, ugyanígy filmben és csókolom... ://
Ááá, az a videó. xD Bakter, de régi...! o.O Még piros-fehér-zöld volt az RTL Klub logója. :3

heo: Nos, akkor hallgatok rád, szakértő. ^^ Hát szerintem heti egyszer fogok adni nekik. :]
Mi is szedtük ám a gyümit! Nevet Mégpedig a kicsiny kertünkből! :3 Nyamiii. Szeretet :3

Ritli: Már én is hányok... xD Húzás-halasztás az egész meg sorolhatnám... Nevet A legjobb búk az a Hush, hush és azon folytatásai. ^^ De az bukott angyalos. Mosolyog Nagyondinokönyv. Pojén
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2771 Dátum: 12 feb 29, 17:16:16 »

ÉN még a filmet se láttam... de mindent, tényleg mindent tudok a filmről és a könyvről, mert a barátnőm nagyon nagy fan volt. De elméletileg ha nála alszom, meg kell néznem egyszerre az összeset.  Wátdöfákk

Valahogy nem tudom elképzelni hogy Flexeenek ilyen szeme legyen, pedig nagyon erőlködöm. Nevet
De tök aranyos tényleg. >_< (Egy volt osztálytársamat hívtuk minidig "Bucinak" o.o)
O.O <-- bociszem, Ő.Ő <-- Bocibb szem.(itt még szempillát is lehet rebegtetni)
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2772 Dátum: 12 feb 29, 17:18:29 »

Bucibb, ez kikészített. ikszdé
Hát tudod. Mikor bucira verik a fejed. ikszdé Fiacskád biztos tapasztalta már. Nevet

Temi nem hallottam még erről a könyvről de majd utána nézek. kacsint

Mini rosszul csinálod. o_o boci szem. O_O bocibb szem. Nevet

Twillight filmekben a legjobb, hogy a főszereplő csaj végig pokerface-t vág. ikszdé Színészet nuku :] *lopja Temi smiley-ját*
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 17:19:30 írta Ritli » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2773 Dátum: 12 feb 29, 17:24:41 »

Temi, én gyümölcsösben szedtem mázsaszámra, de az is mókás lehetett.
Szakértő azért nem vagyok, de eléggé sok mindent kitapasztaltam ezzel kapcsolatban.

ÉN még a filmet se láttam...
Nem vagy egyedül.
Persze, hogy nem tudod elképzelni, pont ez az egész lényege, ettől is olyan különleges.

Ritli-sama, tudom miről beszélsz, de akkor is ütött. Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2774 Dátum: 12 feb 29, 17:29:31 »

Nekem apám egyszer beteg volt, és nagyon unatkozott, és elolvasta az első rész xD De azt mondta, hogy nagyon szevedett közben.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins