Aes Sedai
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 12 feb 29, 15:27:32 » |
|
Egyébként pedig egyre jobban hiányolom a szarvasomat, remélem, hogy jól van az a kis szeleburdi élőlény. Azt már hiába keresed. Baráti üdvözlettel, A vadász.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 12 feb 29, 15:32:37 » |
|
Trófeát sem kapunk? De egy tányér pörivel azért megkínálhattál volna minket
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 12 feb 29, 15:51:47 » |
|
Bááhhh... most értem haza. Szét vagyok fáradva izzadva. Amúgy valóban kezd lassulni a téma már gondolkoztam, hogy mivel dobjam fel de nem jutott eszembe semmi. Aes lelőtte Flexee-t vááá! Szegény tanítványom. Meg kell bosszulnunk heo!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 12 feb 29, 15:56:47 » |
|
Szegény Flexi. Ezentúl már nem leszek Aesista. :S (Najó, ez túl jó vallás, már nem állok át semmi másra. ) Ugye Hellchan, a mai Naruto 10/10. Blícset meg nem olvasok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 12 feb 29, 15:57:05 » |
|
Trófeát sem kapunk? De egy tányér pörivel azért megkínálhattál volna minket Trófa az ágy felett, kaját nem kaptok, mert már mind megettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 12 feb 29, 15:58:36 » |
|
Hát... szép dolog ez, mondhatom Megkajálod a Flex-et, és még nem is adsz belőle. hanii: bár én se olvasnék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 16:13:54 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 12 feb 29, 15:59:33 » |
|
Aes ha már lelőtted a Flexee-t, akkor én azt mondom ne menjen kárba ez az áldozat... tudjátok, lesz az a március 10.-e, meg a bál, és ugye akkor úri vacsora kell, hogy legyen tálalva... --- Közben megetted az egészet Aes???
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 12 feb 29, 16:02:46 » |
|
Cöhh micsoda zabagép. Legalább ajánlotta volna fel szegény Flexee-t nemes célra és osztotta volna meg mindenkivel. Irigy.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 12 feb 29, 16:09:16 » |
|
De izé az, ha valaki szökőnapon születik. 4 évente van hivatalosan szülinapja. Amúgy meg a naptárban 24.-re volt szökőnap írva. Nem értem, ez akkor most hogy működik? Kattints IDE és minden kiderül. Aes lelőtte Flexee-t vááá! Szegény tanítványom. Meg kell bosszulnunk heo! Nincs szükség ilyesmire, az én Shikafuujinomat nem tudja lelőni egy egyszerű vadász. Viszont megint eszembe jutott egy klasszikus vicc a vadászról. (Vadász, vadász, te sz... jársz ide. )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 12 feb 29, 16:12:13 » |
|
Az a vicc az nagyon durva. Amúgy ki mondta, hogy én csak egy sima vadász vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 12 feb 29, 16:13:55 » |
|
Nekem is az egyik kedvencem. Ki nem? Egyébként azon kívül, hogy négy lába van legyen már valami előnye a szarvasnak is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 12 feb 29, 16:14:49 » |
|
Elég sok viccet ismerek, de miről szó van, nem hiszem ^^ Leírná valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 12 feb 29, 16:28:06 » |
|
Miért Aes nem lennél egy sima, hétköznapi vadász, aki kimegy a csodás erdőbe, és lerészegedve próbál eltalálni egy szarvast? Szerk.: Öhm most ettem szarvast húst, ugye nem Flexee volt, vagy valami rokona féle?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 16:33:51 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 12 feb 29, 16:31:21 » |
|
Háááj! ^^ Egy órája estem haza, kedvem túlzottan nem volt főtt ételt enni, így: meggylekváros zsömlét ettem! :3 Szerintetek miféle megfogalmazás az, hogy anyaállat? Mármint, az állatoknál okésnak hangzik, de a valóságban? Engem konkrétan Anyu azért is lelő, ha azt merem mondani neki, hogy Muti. xD Biológián oly' kedves volt osztálytársném, hogy azt mondta, mindenképp így fogja hívni az édesanyját. xD Valaki véletlen nem tudja, hogy a törpehörcsibébiknek kell-e vizet adni vagy sem? Mert egyes honlapok szerint kell, mások meg azt írják, elég a gyümi... Most akkor miii...?
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 12 feb 29, 16:36:07 » |
|
Őszintén szólva nem érek ehez, de tudtommal minden élőlénynek kell víz normális állapotban is. Viszon ez inkább a Duma topicba való
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|