Sevanna
|
|
« Válasz #2640 Dátum: 12 feb 27, 21:27:16 » |
|
Bébé szöveggyűjtemény LoL tényleg kéne amúgy. Hatalmas szövege van. Ma reggel meg kétértelmű poént nyomott be. Kérdezte, hogy milyen lesz az idő. Én meg tök kómásan elkezdtem mondani, hogy "Ne is kérdezd egy ilyen szegény idős asszonynak..." de nem tudtam, hogy hogyan folytassam. Erre a Bébé ilyet szól: "megárt neki a nedvesség" Áá behaltam. Amúgy a pénzét nem nyúlhatjátok le, ahhoz túl ravasz és gonosz. Nem tudjátok milyen. M. Bogi szerintem cuki, hogy hű vagy az osztályodhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2641 Dátum: 12 feb 27, 21:29:09 » |
|
Höhh, ezt még viszont sosem mondták nekem. De most senki ne haragudjon, de én inkább azt osztályommal lennék. Nem azért, mert titeket nem bírlak, hanem mert pénteken is voltunk az élményfürdőben, és nagyon jól éreztem magam. Így kedvet kaptam, hogy megint legyen egy programom az osztállyal. Tényleg ne haragudjatok.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2642 Dátum: 12 feb 27, 21:43:41 » |
|
Ööö ugye nem hitted azt, hogy ez igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2643 Dátum: 12 feb 27, 21:48:24 » |
|
heo köszi ennek örülök. Szerencsére mindenki osztja a véleményedet úgyhogy legalább nem látszik rajtunk annyira a nagy korkülönbség. Szerintem amúgy sem gond ez a korkülönbség dolog. Ennek több oka is van, bár ez most nem annyira fontos, de, ha gondolod akkor kifejtem. Ha ezzel többen is így vannak, akkor az nem szerencse, hanem valami ami belőled jön.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2644 Dátum: 12 feb 27, 21:48:58 » |
|
Miért ez nem volt igaz? Akkor: *fejbe vágja magát egy kalapáccsal* De hülye vagyok, Úristen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2645 Dátum: 12 feb 27, 21:53:46 » |
|
De édes vagy! Nem, ez nem igazi ne aggódj! Ezért most már kötelező megjelenned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2646 Dátum: 12 feb 27, 21:53:59 » |
|
Bogi. Amúgyis elmennél Pécsre? (Kivéve persze ha esetleg ott laksz, vagy a közelben, ide hozzánk legalábbis autóval 3 óra. xD) Jó neked, hogy szereted az osztályod. ._." Én legszívesebben kihagynám az osztálykirándulásunkat, de persze nem lehet. u_u Amúgy ki ez a Bébé?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2647 Dátum: 12 feb 27, 21:56:21 » |
|
hanii, nekünk autóval sokkal-sokkal több, mint három óra, mivel kb. a város másik végében lakunk. Ja, és jó, hogy kérdezed: az ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2648 Dátum: 12 feb 27, 21:58:26 » |
|
Érdekelne, úgyhogy fejtsd ki. Bár nem mintha magamtól nem tudnám. De érdekel a te véleményed. És amúgy igen, azt hiszem ez valóban belőlem jön. Bogi nagyon cuki vagy. :3 Amúgy szívesen láttalak volna Pécsen. De szüleid néztek volna egyet, ah te közlöd, hogy mész Pécsre egy bálba. Ja a Bébé a húgom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2649 Dátum: 12 feb 27, 21:59:43 » |
|
Sevanna, képzelem a szüleim arcát, képzelem. És mi is a húgod igazi neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2650 Dátum: 12 feb 27, 22:08:35 » |
|
Húgom, látom alkottál xD olyan cuki vagy :3 svégül persze nem aludtam, mert kitusoltam magamból a fáradságot.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2651 Dátum: 12 feb 27, 22:09:14 » |
|
Köszi. ^^ Hát csak...öö izé...jólvanna. Most elhittem, és?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2652 Dátum: 12 feb 27, 22:24:09 » |
|
Nincs gond ezzel, de nagyon aranyos naiv gondolat volt. Rikan egyébként korábban írta Seva hogy ő azt hitte hogy egy montázst csinálsz. Én is azt hittem. Egyébként ne aggódj már eleve aranyos hogy egy ilyen munkát megcsinálsz eme pici családnak, szurkolok, nagyon kíváncsi vagyok rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2653 Dátum: 12 feb 27, 22:25:45 » |
|
Nem tudom én nem hittem azt hogy montázs lesz Ha ezt akart volna csinálni akkor jól meg is szívattam volna mert én több képet küldtem, hogy kb milyen legyen meg tippeket írtam neki, hogy ez ilyen legyen, az meg olyan. Nem akartam egy konkrét karakter lemásoltatni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2654 Dátum: 12 feb 27, 23:18:10 » |
|
Bogi, ne edd magad, én ilyen öreg fejjel is tiszta naív vagyok. márc.8-án szombaton lesz a bál Csak én akadtam fenn a dátumon? :3 Okaasama hogy van ez? :3 Végre én is kapok egy autót! *-* Épp itt volt az ideje, a testvérkéimnek már három is van. A kocsinak esküszöm, jobban örülök, mint az ékszereknek. Azokat lehet, elajándékozom... Ki kér? Aki szeretne magának ruhát terveztetni, az szóljon, a tervezőm elintézi. Utána már csak keríteni kell valakit, aki megvarrja. ^^ Húgocskám! Én is olyan ruhát szeretnék! Mindenkit szeretettel várunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|