24 nov 16, 00:10:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 174 175 [176] 177 178 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813596 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
M. Bogi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2625 Dátum: 12 feb 27, 20:35:51 »

Nagyi, ugye én is mehetek? Pirul Csinálsz finom palacsintát, majd segítek neked megcsinálni. Mosolyog
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2626 Dátum: 12 feb 27, 20:38:26 »

Mint mondtam az egész család. Te az unokám vagy szóval a család tagja. Nyelvesít
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Nikkie
VIP

« Válasz #2627 Dátum: 12 feb 27, 20:38:53 »

Okés Bogi, akkor azt használom, bár ettől kicsit úgy érzem, mintha a csajom lenne, nem pedig a lányom. ikszdé

Niki te túl naiv vagy. Itt nincs gyenge láncszem. Bár lehet ha te tanítod legyengül szegény. ikszdé

Így lesz, de teljes mértékben szánt szándékkal fog történni a butítása, a nemzetségünk hatalomra kerülése érdekében. A kislányomból hamarosan hercegnő lesz, és Jiijo hercegnek kitaposom az utat a trónig. ikszdé
Naplózva
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2628 Dátum: 12 feb 27, 20:39:19 »

Az jó. Mosolyog És mikor lesz? Már várom...
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2629 Dátum: 12 feb 27, 20:43:23 »

Így lesz, de teljes mértékben szánt szándékkal fog történni a butítása, a nemzetségünk hatalomra kerülése érdekében. A kislányomból hamarosan hercegnő lesz, és Jiijo hercegnek kitaposom az utat a trónig. ikszdé
Kétlem, hogy az, hogy egy családtagunkat lebutítod növeli az esélyeteket, de sok sikert hozzá. ikszdé Tényleg akkor most Jiijo a fiatok vagy sem? Elfogadta? Gondolkozik Mert üzit nem kaptam róla.

Bogi erről Lady Sevannát kérdezd, ő a szervező. Lesütöttszemek
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Nikkie
VIP

« Válasz #2630 Dátum: 12 feb 27, 20:57:56 »

Nem tudom, az embernek kellene intéznie a dolgot. Egyelőre úgy emlegetem, majd szólok, ha méltó lesz arra, hogy felkerüljön a családfára. ikszdé
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2631 Dátum: 12 feb 27, 21:01:16 »

Kallen akkor cicaképzésed legelső lépcsőfoka, hogy mindig legyél aranyos és éber egyszerre. És amikor elbájoltad az áldozatot csapj le kicsi mancsaiddal. Nem fog rád haragudni, mert túl aranyos vagy ahhoz. Erről a leírásról eszembe jutott amikor angyalunk túrós csuszát lopott.  Sír

Bogi persze jöhetsz te is, mivel a Démon dinasztia dicső tagja vagy. És márc.8-án lesz a bál a Trafikban Pécsen.  Nevet

heo köszi ennek örülök.  Mosolyog Szerencsére mindenki osztja a véleményedet úgyhogy legalább nem látszik rajtunk annyira a nagy korkülönbség.  Pirul

Niki szerintem a Bébé nem jön sajna. Ma este is volt egy nagy szövege. Rá haraptam a számra. Bébé: "Ráharaptál a szádra?" Én: "Igen." Bébé:"Nem baj Zsófi, örülj neki ez azt jelenti, hogy még van fogad és ez a te esetedben már csodás elem."  ikszdé ikszdé ikszdé

CrazyCat-et én Macskockának hívom, de Rita szerint ez fiús.  Nevet

Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2632 Dátum: 12 feb 27, 21:03:11 »

Márc. 08.? Az nekem nem jó, mert osztállyal farsangi bulink lesz. :/ Nem lehetne átenni máshova?

Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #2633 Dátum: 12 feb 27, 21:04:52 »

Remélem, Bébé ezen beszólásait leírjátok és összegyűjtitek. xD Aztán kiadhatnánk, ha már összegyűlik jó pár darab. Nevet Szerintem én csak röhögnék egyhuzamban annak a csajnak a társaságában. xD

Ohh. Szomorú Azért mondd meg neki, hogy örülnék, ha jönne. ^^
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2634 Dátum: 12 feb 27, 21:06:00 »

Kislányom mivel eme dicső dinasztia tagja vagy, sajnálom de el kell várnunk tőled hogy gyere. Egy olyan halandó "ünneplés" meg nem hozzánk illik.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2635 Dátum: 12 feb 27, 21:07:47 »

Nem a Macskocka a fiús, csak mindig Mackócskának olvasom. ikszdé Az pedig fiús.

"örülj neki ez azt jelenti, hogy még van fogad" ikszdé Én is szívesen megismerném BéBét. Nevet

Niki ez nem rossz ötlet. Bébé szöveggyűjtemény. Nevet

Ne írjatok öten elém.
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #2636 Dátum: 12 feb 27, 21:10:48 »

Úh, ez lehetne a címe is. Nevet "BéBé-szöveg gyűjtemény" Milyen frappáns kis szójáték. Rita, minket illetnek a jogok Bébé után. ikszdé
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2637 Dátum: 12 feb 27, 21:14:10 »

Ez egyértelmű. Nevet Az enyém 49%, a tied 49%, BéBéé pedig 2%. Pirul Még így is gazdag lesz ha nagy siker a könyv. *-*
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2638 Dátum: 12 feb 27, 21:15:32 »

De én bulizni akarok az osztállyal. :/ De szeretnék persze veletek is lenni...egy egyszerre hogy kehetek két helyen?
Off.: Ehhez illik egy dal:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XYPG01qXg-o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XYPG01qXg-o</a>
Naplózva

Esztii
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2639 Dátum: 12 feb 27, 21:17:12 »

Ohhh buli lesz? *-* Hát akkor kötelező megjelennem amennyiben hivatalos rá családom... és akkor majd nézelődöm a hercegek között...  ikszdé
Seva nem is öreg... de fiatal se ikszdé na jó, de tényleg nem. Csak kb. 10 évvel idősebb nálam, mégis jól kijövünk.  Pirul

Bogi, átugrasz majd a farsangi buliról a bálra, mikor kezd unalmas lenni. Hidd el akkor itt még javában tart majd még az esemény, úgyhogy ez miatt nem kell aggódnod. :DD Nyelvesít

---
közben már könyvkiadásról beszéltek? :O Szerintem a másik tesó beszólásai se semmik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 21:18:17 írta Esztii » Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Oldalak: 1 ... 174 175 [176] 177 178 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins