heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2535 Dátum: 12 feb 27, 00:46:34 » |
|
Fél tőle, hogy nem tudja élethűen tettetni mennyire is fáj neki. Sajnos még nem olyan jó színész és a fájdalmat sem ismeri igazán.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2536 Dátum: 12 feb 27, 00:55:25 » |
|
Juj a végén olyan klubbokba fog járni ahol megérezheti a fájdalmat és még szexuálisan élvezné is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2537 Dátum: 12 feb 27, 00:58:46 » |
|
heo: erre csak egy dolgot mondhatok. Blablalbalbalbalalbalblablalba.... Mini: te beteg állat, miket képzelegsz össze?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2538 Dátum: 12 feb 27, 01:01:08 » |
|
Aggodó anyaként nem lehet hogy ilyen ne jusson az eszembe. vagy kicisit túlreagáltam a dolgot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2539 Dátum: 12 feb 27, 01:02:37 » |
|
Meglehetősen. Megértem, hogy egyből a legrosszabbra gondolsz de azért ne ilyen abszurdumra. Aztán mondjuk ki tudja... lehet hogy megeshet, de reméljük, hogy nem.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2540 Dátum: 12 feb 27, 01:06:57 » |
|
Végülis figyelj, tőled verést kap, tőlem verést kap, növére mivel az öccse (és gonosz is a kicsi Sabaku) veri... Lehet egy életre elég verést adunk neki de lehet hogy már az életeleme lesz hogy verjék. De nagyon remélem ez csak az éjszakai aggodó gondolkodásom ez és hogy értelmes gyerek lesz a nevelésünkkel, plusz a te segítsêgeddel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2541 Dátum: 12 feb 27, 01:13:00 » |
|
Szegény pára már kezdem sajnálni Ha elkezdené élvezni a verést majd addig verjük míg el nem felejti ezt a hülyeséget. Vagy alkalmazzuk a fantasztikus emléktörlő mágiámat. (serpenyővel fejbekoppintjuk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2542 Dátum: 12 feb 27, 01:14:36 » |
|
heo: erre csak egy dolgot mondhatok. Blablalbalbalbalalbalblablalba.... Ez az, megint ki lettem semmizve érvek nélkül, na nem is baj, úgy sem győzhetek. Azért vannak itt titkolt vágyak mindenkiben erre a szado hajlamra. Ritli-sama, jutottál valamire családfa ügyben végül?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2543 Dátum: 12 feb 27, 01:20:30 » |
|
Szado hajlamunk van, nem mazo. Igen megcsináltam nagyjából csak már lusta voltam elmentegetni őket meg feltölteni. De holnap megkapod. Miért neked hol voltak érveid? Az előbb még egy cicafiad volt, aztán hirtelen elkezdtek nőni a medvecsumái aztán meg már ő volt a farkasjeti aki nem érez fájdalmat és sebezhetetlen. Nem láttam benne logikát, úgyhogy ennyivel lerendeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2544 Dátum: 12 feb 27, 01:31:40 » |
|
Miért én nem azt írtam?
Ráér igazából bármikor, csak azt hittem átsiklottam felette.
Szóval ez lett volna a rövid megfogalmazása annak, hogy hülye vagyok. Nos lehet, viszont a zombi medve nem zárja ki, hogy Teddiursa legyen és egy zombi nem is érez fájdalmat. Mindegy úgyis baromság az egész. Jó éjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2545 Dátum: 12 feb 27, 07:37:02 » |
|
Úristen. Nagyi seggelésétől csak a hátsó felem lesz cseppet piros, de az átmeneti állapot. Ha anya ver meg akkor biztos, hogy nem marad olyan sok folt, ha Onee-chan akkor nem tudok nyilatkozni, ez igen sűrűn változó statisztikai adat. És mindenkit biztosíthatok arról is, hogy nem (annyira) vagyok csillámló szivárvány cicafiú krumplis zombimedve. És a fájdalmat is érzem, talán. Esetleg...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2547 Dátum: 12 feb 27, 09:23:18 » |
|
Mi legalàbb nem vejük a gyereket. Csak az asszony engem...korbàccsal. De csak keddenként meg ünnepnapokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2548 Dátum: 12 feb 27, 09:31:10 » |
|
Kell is a nevelés az férfinak Am az én családom már jórészt kipusztult a fórumról már csak pár eltávolodott családtag maradt itt számomra. Igaz Aemy?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2549 Dátum: 12 feb 27, 12:01:25 » |
|
Jaja ez így van. A nőknek nem csak a porontyokat kell nevelni hanem a férjeket is... minden munka ránk hárul, nincs egy nyugodt percünk mindig kell valakinek adni egy nyaklevest... Már a kezünk is megfájdul a sok ütéstől. Azt hiszitek mi ezt élvezzük? Talán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|