24 nov 16, 04:29:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 168 169 [170] 171 172 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814897 alkalommal)
0 Felhasználó és 141 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #2535 Dátum: 12 feb 27, 00:46:34 »

Fél tőle, hogy nem tudja élethűen tettetni mennyire is fáj neki. Sajnos még nem olyan jó színész és a fájdalmat sem ismeri igazán.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2536 Dátum: 12 feb 27, 00:55:25 »

Juj a végén olyan klubbokba fog járni ahol megérezheti a fájdalmat és még szexuálisan élvezné is... Szerencse
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2537 Dátum: 12 feb 27, 00:58:46 »

heo: erre csak egy dolgot mondhatok. Blablalbalbalbalalbalblablalba.... Szivarozik

Mini: te beteg állat, miket képzelegsz össze? Ohh My God
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2538 Dátum: 12 feb 27, 01:01:08 »

Aggodó anyaként nem lehet hogy ilyen ne jusson az eszembe.  smirksweat vagy kicisit túlreagáltam a dolgot?
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2539 Dátum: 12 feb 27, 01:02:37 »

Meglehetősen. ikszdé Megértem, hogy egyből a legrosszabbra gondolsz de azért ne ilyen abszurdumra. Aztán mondjuk ki tudja... lehet hogy megeshet, de reméljük, hogy nem. smirksweat
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2540 Dátum: 12 feb 27, 01:06:57 »

Végülis figyelj, tőled verést kap, tőlem verést kap, növére mivel az öccse (és gonosz is a kicsi Sabaku) veri... Lehet egy életre elég verést adunk neki de lehet hogy már az életeleme lesz hogy verjék.  Ohh My God 
De nagyon remélem ez csak az éjszakai aggodó gondolkodásom ez és hogy értelmes gyerek lesz a nevelésünkkel, plusz a te segítsêgeddel.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2541 Dátum: 12 feb 27, 01:13:00 »

Szegény pára már kezdem sajnálni Nevet
Ha elkezdené élvezni a verést majd addig verjük míg el nem felejti ezt a hülyeséget. Ördögi
Vagy alkalmazzuk a fantasztikus emléktörlő mágiámat. (serpenyővel fejbekoppintjuk)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2542 Dátum: 12 feb 27, 01:14:36 »

heo: erre csak egy dolgot mondhatok. Blablalbalbalbalalbalblablalba.... Szivarozik
Ez az, megint ki lettem semmizve érvek nélkül, na nem is baj, úgy sem győzhetek. Nevet

Azért vannak itt titkolt vágyak mindenkiben erre a szado hajlamra.

Ritli-sama, jutottál valamire családfa ügyben végül?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2543 Dátum: 12 feb 27, 01:20:30 »

Szado hajlamunk van, nem mazo. Nevet

Igen megcsináltam nagyjából csak már lusta voltam elmentegetni őket meg feltölteni. De holnap megkapod.

Miért neked hol voltak érveid? Nevet Az előbb még egy cicafiad volt, aztán hirtelen elkezdtek nőni a medvecsumái aztán meg már ő volt a farkasjeti aki nem érez fájdalmat és sebezhetetlen. Nem láttam benne logikát, úgyhogy ennyivel lerendeztem. Nevet
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2544 Dátum: 12 feb 27, 01:31:40 »

Miért én nem azt írtam?

Ráér igazából bármikor, csak azt hittem átsiklottam felette.

Szóval ez lett volna a rövid megfogalmazása annak, hogy hülye vagyok. Nos lehet, viszont a zombi medve nem zárja ki, hogy Teddiursa legyen és egy zombi nem is érez fájdalmat. Mindegy úgyis baromság az egész. Jó éjt!
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #2545 Dátum: 12 feb 27, 07:37:02 »

Úristen.ikszdé

Nagyi seggelésétől csak a hátsó felem lesz cseppet piros, de az átmeneti állapot. Ha anya ver meg akkor biztos, hogy nem marad olyan sok folt, ha Onee-chan akkor nem tudok nyilatkozni, ez igen sűrűn változó statisztikai adat. ikszdé

És mindenkit biztosíthatok arról is, hogy nem (annyira) vagyok csillámló szivárvány cicafiú krumplis zombimedve. És a fájdalmat is érzem, talán. Esetleg... Hümm-hümm
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #2546 Dátum: 12 feb 27, 08:33:53 »

Atyám, micsoda szadó család ez itt.  Pojén
Feljövök mit olvasok: verés, verés, szidás, oltás...  Nyelvesít

Majdnem belefulladtam a joghurtomba a röhögéstől...  ikszdé
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #2547 Dátum: 12 feb 27, 09:23:18 »

Mi legalàbb nem vejük a gyereket. Csak az asszony engem...korbàccsal. De csak keddenként meg ünnepnapokon.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2548 Dátum: 12 feb 27, 09:31:10 »

Kell is a nevelés az férfinak ikszdé

Am az én családom már jórészt kipusztult a fórumról ikszdé már csak pár eltávolodott családtag maradt itt számomra. Nevet Igaz Aemy? Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2549 Dátum: 12 feb 27, 12:01:25 »

Jaja ez így van. A nőknek nem csak a porontyokat kell nevelni hanem a férjeket is... minden munka ránk hárul,  nincs egy nyugodt percünk mindig kell valakinek adni egy nyaklevest... Neeem Már a kezünk is megfájdul a sok ütéstől. Azt hiszitek mi ezt élvezzük? Szomorú Talán... Ördögi
Naplózva

Oldalak: 1 ... 168 169 [170] 171 172 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins