hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2145 Dátum: 12 feb 25, 21:29:06 » |
|
Igen, épp ezért van nálunk mindig olyan jó buli, Hellchan.  Mina-saan, még mindig apácát akartok belőlem csinálni? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2146 Dátum: 12 feb 25, 21:30:47 » |
|
Akkor vallásos goblin-démon leszel, haniim. 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2147 Dátum: 12 feb 25, 21:31:22 » |
|
Nem akarok kötözködni, de Ritli (nem tudom az ide tartozó megfelelő kifejezést... -san?) ígért nekem néhány megfelelő képet, és én elfogadtam az ajánlatát.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2148 Dátum: 12 feb 25, 21:32:47 » |
|
mondjuk én csak bekukucskáltam... a szakállas bácsi nem engedett be  de talán jobb is így 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2149 Dátum: 12 feb 25, 21:33:21 » |
|
Szerintem petnél/szolgánál lényegtelen a kor  Batman komornyikja is egy szottyadt papesz volt nem pedig egy tinifiú.  Igen hanii pont ilyen a kastélyunk *____* tökéletes kép. És házőrző kutyák helyett házőrző fekete sárkányokat tartunk  Örülök, ha ízlik :3 Reméltem, hogy szereted a mályvacukrot (bár azt nem lehet nem szeretni  ) És a mennyben kevés az ismerős arc.  Persze Mini a másik csészével neked szántam.  Nem lehet, hogy az egyik lányomnak csinálok, a másiknak meg nem. ^^ GepgurU: Ritli-sama természetesen.  Ne aggódj nem felejtettem el, de mint írtam nemrég át lettem zavarva asztali gépről netbookra itt meg nem nagyon tudok keresni. Annyit se voltam normális gépnél, hogy a családfát befejezzem.  De még ma este keresek neked remélem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2150 Dátum: 12 feb 25, 21:34:34 » |
|
Az számít valamit, ha a famulus idősebb a gazdájánál?  Szép estét neked is! Nem számít a démoni szolgák általában idősebbek a gazdájuknál, mert a családnak és nem egy konkrét személynek fogadnak hűséget.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2151 Dátum: 12 feb 25, 21:36:12 » |
|
PCGabi, neked Ritli-hime.  Látod Hellchan, és még a férfiaktól is el leszek tiltva.  Milyen goblin az ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2152 Dátum: 12 feb 25, 21:36:30 » |
|
Kallen, Kuro is idősebb Shironál. Szerintem.  Flexi: hogy mire üljön fel?  Ezt még életemben nem hallottam, pedig Szeged itt van egy köpésre. Nekem a tuja egy bokor.  Ha az ember a démonokkal vitázik, ritkán lehet igaza. Többek között egészégügyi okok miatt sem. Ha az otthonotokban sárkányok is vannak, akkor önként jelentkezem hozzátok néhány hetes nyaralásra. *-*  Én is kérek szépen olyan kakaót! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2153 Dátum: 12 feb 25, 21:37:07 » |
|
A csalàdnak van vallàsa. Ki a pap? Szokott valaki néha valaki misét tartani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2154 Dátum: 12 feb 25, 21:37:36 » |
|
Köszönöm. Megjegyzem! A mesterem el lesz tiltva a férfiaktól? Férfiként erre nem tudok rendesen reagálni...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2155 Dátum: 12 feb 25, 21:38:20 » |
|
Miért? Bepróbálkoznál a mesterednél?  Papnak senki sem jelentkezett, túl nagy elkötelezettség. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 21:39:20 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2156 Dátum: 12 feb 25, 21:39:34 » |
|
haniim: Gondolja arra, hogy a te ereidben is démonvér csörgedezik,ne hagyd magad! xD Legvégső esetben GepgurU-t még megronthatod xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2157 Dátum: 12 feb 25, 21:40:07 » |
|
A-chan hát én is furcsán néztem amikor megkérdezte hogy szerintünk mi lehetett az... nekünk itthon 9 tujánk szal rögtön ezek ugrottak be 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2158 Dátum: 12 feb 25, 21:40:23 » |
|
A csalàdnak van vallàsa. Ki a pap? Szokott valaki néha valaki misét tartani?
Olvasd el az első hozzászólást azt meg is tudodXD Éhes vagyok:O
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2159 Dátum: 12 feb 25, 21:40:44 » |
|
A-chan, lehetnél a sárkány-gondviselőnk.  Szanisz, én Aesista vagyok, mint már említettem korábban.  Háát tanítványom, nagyon úgy fest. Nem lehet ám nekem mindenféle "pórnép" ivadékkal pasiznom.  Megrontani? Neeem vagyok én olyan. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|