heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2130 Dátum: 12 feb 25, 21:05:41 » |
|
Heo, te meg elüldözöd az édes csodaszarvasunkat???
Dehogy, ő akar szökni, hát elengedem, mert aki igazán szeret az úgyis visszatér. Nem vagyok gonosz, ezt kikérem magamnak.  Anna, azért ne essünk túlzásokba. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2131 Dátum: 12 feb 25, 21:08:39 » |
|
A pokol legmélyebb bugyra ahol élünk az a pokol legmélyebb bugyra.  Na jó igazából nem. Nincsenek bugyrok, ezt csak az emberek találták ki. Egyszerűen csak egy hatalmas alvilági kastélyban élünk. Igaza mint mindig?  Valóban ne essünk túlzásba. Csak ritkán van igaza. Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon....... ritkán. ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2132 Dátum: 12 feb 25, 21:08:58 » |
|
Szijja Esztii. =3  A démon family nagyon jó helyen lakik. Meg vagyok elégedve a fűtéssel. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2133 Dátum: 12 feb 25, 21:10:11 » |
|
a pokol olyan mint egy afterparty  csak nézzetek Hieiékre  heo: egyszer visszafogok, szökni is csak a szájkosármiatt tettem  egy csodaszarvast nem lehet csak úgy megkötni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2134 Dátum: 12 feb 25, 21:10:31 » |
|
Csibe azt se láttad, hogy vki azt akarta, hogy te legyél Niki gyereke. Amúgy szerintem tök mindegy, hogy ki hány éves. Ez egy poénkodás elvégre, itt nem számítanak a korok. Tök fura, hogy milyen sokan használják itt az idősebb TŐLEM kifejezést. Én itt hallottam először ilyet.  Mifelénk úgy mondják, hogy idősebb NÁLAM. De húgom mondta, hogy Mo. egy részén használják úgy mint ti.  Ez nagyon különleges szerintem.  Hát figyelj azért Hiei rávilágított már, hogy régebben azért komolyabban vettük a dolgot, olyannyira, hogy rengeteg embert ismertem meg általa és nem csak én, hanem mások is és azért pár kivétellel többé kevésbé a korok is jól be voltak lőve, szóval poénnak poén, de ha jól csináljuk haszna is van.  Mellesleg megnyugtatlak, hogy errefelé is az idősebb "NÁLAM" szóhasználat az elterjedt, szóval nem tudom merre lehet ez másképp. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2135 Dátum: 12 feb 25, 21:13:35 » |
|
Szolgálati Közlemény! Nagy örömmel nyugtázom, ahogyan bővül a család, szinte már meglepő mértékben, DE mindenkit megkérek, hogy az amúgy is leterhelt Ritli-sama számára is közöljetek minden újonnan virágba borult kapcsolatfűzért egy P.Ü. keretében.
Utóirat: Ezt minden érintetnek üzenem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2136 Dátum: 12 feb 25, 21:18:37 » |
|
Viszont ami nekem az afterparty az nektek a pokolxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2137 Dátum: 12 feb 25, 21:19:01 » |
|
Nálunk úgy is mondják, hogy nálam meg úgy is hogy tőlem.  Én azt használom ami épp az eszembe jut.  De talán inkább a nálamot. Amúgy szerintem itt is jól be vannak lőve a korok. Legalábbis egy olyan dolog nem jut eszembe, ahol a mester vagy a szülő fiatalabb lenne.  Ugye hanii, hogy jó hely? Olyan feelinges és mindig meleg van.  Ja és itt a forró csokid amit ígértem: hanii pokolian forró csokija Tettem bele neked mályvacukrot is 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 21:22:47 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2138 Dátum: 12 feb 25, 21:23:14 » |
|
Ha pokol olyan mint egy afterparty, akkor jó sok a pia. Nem is értem a halandókat, miért próbálnak jók lenni. A mennyben minden alkoholmentes 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2139 Dátum: 12 feb 25, 21:24:19 » |
|
chöhh nekem még maradt zuzmóchipsem  én a nálamat használom  amúgy...szegeden asszem a metrót vagy buszt (nem emlékszem) tujának hívják  vagy legalábbis hívták, mert az angoltanárunk oda járt egyetemre és azt mondták neki hogy üljön fel a tujára  Sabaku: és mindig májkonzerv van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2140 Dátum: 12 feb 25, 21:25:30 » |
|
Oldal-termelésben jók vagytok, nem mondom  amúgy 'estét mindenkinek :3 Én a "NÁLAM"-ot és a "TŐLEM"-et is használom, csak más-más megfogalmazásban. ... Legalábbis egy olyan dolog nem jut eszembe, ahol a mester vagy a szülő fiatalabb lenne.  ... Az számít valamit, ha a famulus idősebb a gazdájánál?  De jól néz ki az a forrócsoki** hmm talán le kéne kúsznom a konyhába csinálni egyet.. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2141 Dátum: 12 feb 25, 21:26:48 » |
|
Igen, nagyon jó hely.^^ De én most attól függetlenül, hogy hol van, ilyennek képzelem el. ^^ Húú, köszi a forrócsokit, nagyon guszta!!  *.* <3Kallencica, tetszik az új avád. =3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 21:27:29 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2142 Dátum: 12 feb 25, 21:26:55 » |
|
A szarvasoknak, Flex? xD Na meg a mennyben nincs semmi jó zene. Az összes jó zenész a pokolra jutott. xD Jó kép, goblinugi, de pont nem látszanak a hátsóudvarban lévő, karóratűzött csilámpónifejek /: Kallen: már miért lenne baj?  Avád meg wooow :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 21:30:04 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2143 Dátum: 12 feb 25, 21:27:50 » |
|
Épp bnőm pasijának kéne segítenem skypeon felkészülni egy angol állásinterjúra erre kiderült, hogy le se írta, hogy mit akar mondani.  Úgyhogy most várhatok. A pedofil témát inkább hanyagoljuk...  Afterparty, ne is mondd Hiei tök régen voltam már vmi zúzós buliban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2144 Dátum: 12 feb 25, 21:28:29 » |
|
Honnan tudod lányom? Csak nem felmentél te oda? Mit csináltál?
Anyám, én is kaphatok? annyira ínycsiklandozóan néz ki.
Hanii, nem, ez csak az a torony ahova be fogunk zárni!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|