Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2115 Dátum: 12 feb 25, 20:34:40 » |
|
Én nem foglalkozom közönséges családok széttiprásával abban nincs semmi élvezed;). Közösítsetek kixD Gyűlöljetek mind annál jobban fogom érezni magam. Sört meg nem kell nekem adni elveszemxD
Hmm így vissza olvasva elég nyersen fogalmaztam:( Viszont így gondolomxD Ne legyen igazamxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:36:32 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #2116 Dátum: 12 feb 25, 20:37:44 » |
|
*heo felébredt az álmából és rádöbbent, hogy a világ egyetlen ShikaFuujinja megszökött tőle*
Hiei sama...ha te szereted ha gyűlölnek akkor gyűlölöd ha szeretnek vagy wtf?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2117 Dátum: 12 feb 25, 20:38:26 » |
|
Otousama túlságosan elfoglalt, de mégis megtisztelt bennünket a jelenlétével egy kis időre. Végre Nikkie és Szanisz csatlakozásával nem a mi águnk lesz a legkopárabb. Háhááhá! Ezt úgy, ahogy van, visszaszívtam. azért a kori előny minden hierarchiában legyen már meg. Mit csináljak, ha okaasama a fiatal pasikra bukik? Flexee nem kanászodtál el egy kicsit? Az elején még tisztelettudó voltál. Én is úgy mondom, hogy tőlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2118 Dátum: 12 feb 25, 20:39:37 » |
|
Jut is eszembe Niki rangja a családban PedoXD Köztudottan pedofilxD Nézzétek el nekixD Mi már megszoktukxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2119 Dátum: 12 feb 25, 20:40:37 » |
|
A-chan... sose ítélj első látásra, különben hamar meghalhatsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2120 Dátum: 12 feb 25, 20:42:07 » |
|
Hiei már Seva is pedo. Én vagyok az egyetlen kivétel az ikrek közül úgy látszik.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2121 Dátum: 12 feb 25, 20:42:37 » |
|
*heo felébredt az álmából és rádöbbent, hogy a világ egyetlen ShikaFuujinja megszökött tőle*
Fuss, légy szabad és élj túl egyedül. azért a kori előny minden hierarchiában legyen már meg. Mit csináljak, ha okaasama a fiatal pasikra bukik? Szokd meg, de ti még nagyjából egy idősek is vagytok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2122 Dátum: 12 feb 25, 20:44:07 » |
|
Főleg ezen a helyen. Ha ez a helyzet,Nikki, ajánlok egy avatart, ha Mirát megunnád. ui: csak ketten írtok be elém végül is.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:46:44 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #2123 Dátum: 12 feb 25, 20:49:15 » |
|
Sziasztok! Aemy és G-sama meghozta azt a nehéz döntést, miszerint örökbe fogad engem és nővéremet Nikkiet. Még nem tudják mit vállaltak, 3 lányt kordában tartani nem egyszerű feladat. Meg is lett az eredménye: immáron egy unokával gazdagabbak, legalábbis tudomásuk szerint. Jómagam természetesen egy angyali teremtés volnék, aki sosem követ el semmi rosszat, emellett szüleimtől csodás szépséget, okosságot örököltem de leginkább szerénységet. A testvéreim közül én vagyok a legkisebb, de persze én nem örököltem a pedofil hajlamot. Szóval mindenkinek üdv!
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2124 Dátum: 12 feb 25, 20:50:55 » |
|
A szeretőd a testvéred? Hú kicsit beteg. De üdv itten. Lányom, túl kel élni hogy beírnak eléd, az élet ilyen nehéz, meg kell tanulnod gyorsabban gépelni. Heo, te meg elüldözöd az édes csodaszarvasunkat???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2125 Dátum: 12 feb 25, 20:53:45 » |
|
Túlélem, ha neheen is xD Csak azért teszi, hogy őt követve új földre leljünk Na meg nem mehet el, míg lóg nekem a piával! szerk: Üvd itt Eszti ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:57:26 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2126 Dátum: 12 feb 25, 20:54:21 » |
|
Szia Esztii Nem fog Flexee egyedül élni miután elmenekült végre tőled heo. Hozzám költözik, így több időt fordíthat ördögi tanulmányaira. Már elő is készíttettem számára a vendégszobát. Persze szükséges volt egy kis átrendezés, hogy egy szarvasnak kényelmes legyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:56:08 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2127 Dátum: 12 feb 25, 20:55:38 » |
|
pedig Magyarország tetszetős, nem? xD nojó! irány Anglia!! üdv Esztii chan sensei, ha nem gond akkor meghúzom magam nálad ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2128 Dátum: 12 feb 25, 20:58:14 » |
|
Dehogy kis tanítványom. Itt sokkal jobb helyed lesz. Ha akarsz kapsz folyót is nem úgy mint a gonosz heotól. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2129 Dátum: 12 feb 25, 21:02:42 » |
|
Amíg Ritli ki nem okít, addig nem félek tőled szarvasocska. Amúgy Anglia lenne a pokol legmélyebb bugyra, ahol a Démon Family él? Hmm... Szóval nem. heo, igazad van, mint mindig. Üdv Esztii.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|