Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 12 feb 25, 19:46:15 » |
|
hanii tegnap azt mondtad hogy két napig nem baztatsz ezzel xD vagy tegnap előtt?
Én csak 1 hete kérlek meg arra folyamatosan, hogy ne titulálj minden hozzám intézett hozzászólásban buzinak. Szóval tojj a fejére és adj neki hanii! Flexi: Jó, mondom semmi baj. Én is fiúnak néztelek téged először. Meg utána is sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 12 feb 25, 19:47:42 » |
|
Meg nem ám egy frissen regelt ember ide jön és lesz az apám...
na hát ezt megnézném Heo: azt hittem a sírját [/color] Az csak a legvégső lehetőség. Na pizsamafaun most már tényleg, szájkosarat kap. h-hé! én előbb készítelek ki baka!! méghogy szájkosár? megeszem reggelire ecsém Rikan: az nem is baj, amúgy is fiúsan viselkedtem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 12 feb 25, 19:52:12 » |
|
Otoosan: úgy értem, hogy a teste csak a fizikai terhelést bírhatja, nem?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 12 feb 25, 19:55:28 » |
|
Aho faun, te nem győzhetsz! Leányom, ez nem teljesen igaz, hiába vannak hihetetlen mentális képességeid, ha a tested nem bírja energiával és kimerül, akkor belehalsz a használatukba.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 12 feb 25, 19:56:43 » |
|
Tehát Zizinek hihetetlen mentális képességei vannak?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 12 feb 25, 19:58:23 » |
|
ghmmghgmh mghmhghmhg mghghgmfrhgfmg!!! *letépi a szájkosarat* teee jegyezzed meg már hogy velem nem bánhatsz így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 12 feb 25, 19:58:33 » |
|
Elképzeltem egy hihetetlen mentális képességekkel rendelkező Magdi-anyust folyómedret ásni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 12 feb 25, 19:59:40 » |
|
Putir: Hagyd békén a fiamat, a saját mestered fiád b*szogatod, biztos jó ez neked? Heo: Mit is írhatnék erre. Igaz is anya, ha valahogy eltűnne az a burok képzelem mi történne. Ettől félek, túl tökéletes vagy! Ne hallgass apádra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 12 feb 25, 20:00:21 » |
|
Hiei baszki, te töröd a magyart? Esztiivel tesók lennénk, és Aemy-t és Gábort kértük fel szülôknek, ôk pedig tôlem is idôsebbek. Szanisztól sem válok el, mert a fiatalabbakra bukom a való életben is. Azt meg nem tudom, hogy CrazyCat hány éves...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 12 feb 25, 20:02:47 » |
|
... ôk pedig tôlem is idôsebbek.
Ezt úgy mondtad, mintha valami 100 éves nénike lennél. xD Amúgy Cicc is 14-15 éves.^^ Zizi és a mentális képesség... Ez olyan jól hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 12 feb 25, 20:04:37 » |
|
wáhh valami takarja a holdat de nagyon szép tök jól látszik... Vénusz-Jupiter-Hold együttállás van most olvasom valaki nézi még? szupermentamagdianyuuuss~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 12 feb 25, 20:08:16 » |
|
Na, nézem én is,jó, hogy nem vagyok vérfarkas hajlamú xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 12 feb 25, 20:10:24 » |
|
Csibe ha olvasnád a témát tudnád, hogy ügyelünk a vérfertőzésre. Az átláthatóság jelenleg elég kicsi De készül az összeszedettebb verzió a családfából, ami nem lesz ilyen zavaros. Sajna bizonyos időnként ezt meg kell csinálni különben nagyon zavaros lesz. Szóval mit is olvastál végig a topicban? Igggen állítólag már Jiijo elfogadta, hogy a manóm legyen *_* Dájó Jóvanna, nyilván nem olvastam végig a 140-oldalt, annyira mazohista én se vagyok, de visszamentem pár oldalt. És ne kötekedjél velem Ritli-samaaa, mert megkérem a gazdámat, hogy neveljen meg. Niki, nem cáfolsz rá magadra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 12 feb 25, 20:11:06 » |
|
Tehát Zizinek hihetetlen mentális képességei vannak? Ahogy látom több, mint neked. Lányom mit nem értesz azon, hogy megedzem a testét, hogy amikor a tudásomat átadom neki mint tanítványomnak képes legyen kezelni azt a mentális sokkot. Nem születhet mindenki az én véremmel, úgy, mint te. Heo: Mit is írhatnék erre. Azt amit a szíved diktál... :izéöö: (Tarzan. ) *Megköti a szarvast a kert végében, méghozzá a nászajándékba kapott letépethetetlen láncokkal amelyeket a pokol tüzeiben kovácsoltak.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:12:26 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 12 feb 25, 20:13:11 » |
|
heo: b_zdmeg egyszer úgy is kijutok *nagyon koncentrál, hogy mentőtervet találjon ki*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|