Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 12 feb 25, 19:34:44 » |
|
Nem lány név csak "elég lányos".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2071 Dátum: 12 feb 25, 19:35:11 » |
|
Gratulálok, hogy csak ezen tudsz lovagolni napok óta putri. Le lehet szállni arról, hogy buzinak állítasz be mindenki előtt "poénból" holott csak nekem ciki és felbaszom az agyam. Szívből köszönöm. Ennyi, itt most elpattant minden ami el tudott. Igaz is anya, ha valahogy eltűnne az a burok képzelem mi történne. Flexi: Becsinálok, pedig anno még DT-ben is volt erről szó és pont te hitted rólam, hogy csaj vagyok. Ez komoly. Mindegy, mindenki felejt, úgy látszik még a szarvasok is.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 12 feb 25, 19:35:43 » |
|
heo gonosz vagy. Tanítanod kéne Zizit nem elvégeztetni vele a te dolgodat. Erőnléti és megalapozó edzés, hogy a teste képes legyen elviselni a szellemi megterhelést. Heo: azt hittem a sírját [/color] Az csak a legvégső lehetőség. Ne tökölj már Apa, csak bérelj fel pár munkást és kész probléma megoldva. Amúgy az, hogy lehet, hogy egy magamfajta fiatalembernek nincs felesége? Nincs az az erő ami arra kényszeríthet, hogy ilyesmire pénzt áldozzak, kivéve talán Mini-chan. Fiam ez csak rajtad múlik, ha kell valaki, akkor ragadd meg két kézzel és mondd el, hogy mit akarsz. Én nem fordultam ellened, csak tisztában vagyok az erőddel, amivel úgy tűnik te nem igazán. Na jól van, ezt még elnézem neked, de csak, mert annyira szeretlek. Na pizsamafaun most már tényleg, szájkosarat kap. Most adtam fel, hogy válaszolgassak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 12 feb 25, 19:36:30 » |
|
Niki hogy lesz Dani gyereke mikor idősebb nála? Eszti nem tudom mennyi idős. Szal ő még lehet, de Niki nézzen egy nálánál idősebb szülőt. Az is elég lol lenne, ha a tanítvány lenne 30 ével idősebb a mesternél nem, hogy a 32 éves Bettit szüli a 18 éves IvánxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 12 feb 25, 19:37:03 » |
|
Putir, pont te kritizálod? Aemy, akkor mostmár te is az ősanyák közé tartozol?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 12 feb 25, 19:38:07 » |
|
Bocsánatot kértem tőle P.Ü.-be. Hanii én csak elírtam a nevemet azért ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 12 feb 25, 19:38:38 » |
|
" teste képes legyen elviselni a szellemi megterhelést" Zizi már nagyon jól nyomhatja,ha erre is képes lesz xD
szerk: Pitor, ugye? :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 19:39:23 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2078 Dátum: 12 feb 25, 19:39:09 » |
|
Tudom, ezt már mondtad. Putrit akartál írni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2079 Dátum: 12 feb 25, 19:39:17 » |
|
Akkor találja ki jobban mond meg nekixD Nem gondolod, hogy Luke tanítja a 800 éves Yodát igaz?xD Niki naiv mint mindigxD Tudom, hogy ez játék, de azért komolytalanság se legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 12 feb 25, 19:39:50 » |
|
hanii tegnap azt mondtad hogy két napig nem baztatsz ezzel xD vagy tegnap előtt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #2081 Dátum: 12 feb 25, 19:40:38 » |
|
Flexi: Becsinálok, pedig anno még DT-ben is volt erről szó és pont te hitted rólam, hogy csaj vagyok. Ez komoly. Mindegy, mindenki felejt, úgy látszik még a szarvasok is. mi-mi?? ez komoly?? najó akkor pontosítok. azóta nem hiszlek csajnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2082 Dátum: 12 feb 25, 19:40:53 » |
|
A tanítvàny csak névleges rang, vagy van valami màs dolga is?
Elméletileg a fórum dolgairól kellene kiokítani, hogy melyik TAG-et, hogy használja meg hasonlók. " teste képes legyen elviselni a szellemi megterhelést" Zizi már nagyon jól nyomhatja,ha erre is képes lesz xD
Még nem bírja pont ezért kell ásnia, hogy felépítse a szükséges kondíciót. Hiei-nek igaza van, azért a kori előny minden hierarchiában legyen már meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 19:42:39 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 12 feb 25, 19:41:41 » |
|
Meg nem ám egy frissen regelt ember ide jön és lesz az apám... mikor mióta az eszemet tudom fórumozó vagyokxD Elvesztené a topic a lényegét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2084 Dátum: 12 feb 25, 19:42:23 » |
|
Mi?? Az már volt vagy 3 napja. De amúgy miért is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|