Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2025 Dátum: 12 feb 25, 17:34:42 » |
|
Hát Csizi az kellemetlen. Viszont szerintem Csibe és Chakra eléggé rangidős így nem akarom őket lerakni a "gyerekekhez" szerintem az első "generációban" a helyük. Emellett a második sorban így is kevés a hely, direkt azért tettem őket fel az első sorba, hogy spóroljunk a hellyel. Az, hogy a te beteges fantáziát miket képzel bele nem az én hibám. Nincs köztük az esküvőt jelző csík továbbá mindkettő kék kocka ami férfit jelent. Az első hsz-ben le van fektetve a tény, miszertint csak férfi és nő alkothat itt párt (igen, homofóbok vagyunk  ) Szóval röviden... te bajod. >>Új családfa<< A továbbiakban a "semmiből" alakuló új párok, már nem kerülnek az első sorba, mert így is fogyatkozik a hely. Amúgy szerintem megint átrendezem a családfát mert megint kezd eluralkodni a káosz. Majd valamikor.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2026 Dátum: 12 feb 25, 17:43:08 » |
|
Mondjuk, ha majd megint átrendezed, mint ahogyan azt említetted is, akkor Chakra-t rakhatod a "nulladik" sorba is meg persze Csibe-t is, ha szeretnéd. A családfa frissítve, köszönöm a kemény munkádat. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2027 Dátum: 12 feb 25, 17:47:09 » |
|
Ja tényleg Shiro egy ilyen régies arc.  Szívem, mik ezek a fantáziálások Csibéről és Chakráról?  Csapatnyaraláson rajtad kell, hogy tartsam a szemem.  Amúgy ezüstöm nagyon jó a családfa és nagyon bejön, hogy iylen logikusan van felépítve. Ezt az oldaladat nem ismertem még. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2028 Dátum: 12 feb 25, 18:03:42 » |
|
Ja csak már nagyon zavaros a sok új kapcsolat miatt és összevissza mennek a vonalak.  Már rajta vagyok a rendezésen, elég sokáig eltart majd, mert úgy akarom, hogy minél kevésbé legyen kavarodós. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2029 Dátum: 12 feb 25, 18:17:50 » |
|
CrazyCat lànyom bejelentette hogy pasizni akar. Üzenem a szabad pasiknak hogy készülhetnek elbszélgetésre a leendő apóssal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2030 Dátum: 12 feb 25, 18:19:24 » |
|
Dejó anyu, akkor kérek szépen egy exxxtra krémes forrócsokit. =3 Te meg kapsz pudingos piskótát (ha szereted), mert most épp azt csináltam holnapra.^^ Nikkie, nem ismerem Jijo-t, de ha elvisel engem, akkor hozzámegyek.  Meg persze ha a szüleim és a nővérem beleegyeznek.  Meg persze eddig nem látom, hogy a gyereketek volna. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2031 Dátum: 12 feb 25, 18:20:08 » |
|
én is éhes vagyok nekem is jöhetne már valami  órák óta várok a krémes forrócsokimraa~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2032 Dátum: 12 feb 25, 18:23:02 » |
|
Meg persze ha a szüleim és a nővérem beleegyeznek. Most már tényleg elviszlek a legfelső torony, legfelső szobájába és bezárlak, a kulcsot meg eldobom, még hogy egy férj? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2033 Dátum: 12 feb 25, 18:23:51 » |
|
*Szarvas a karámban, egyél egy kis zúzmómixet, a krémes dolgok meghajtanak.*
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2034 Dátum: 12 feb 25, 18:28:00 » |
|
*eszeget* kösz gazdi  jó látni hogy törődsz a te pici szarvasoddal x3 Mini-chan: lool  hanii, látod ezért jó ha nincsenek szüleid  azt veszed el akit te akarsz...csak ez legyen kölcsönös 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2035 Dátum: 12 feb 25, 18:31:43 » |
|
Nem fogok pasizni, nehogy azt hidd.  Már konkrét élettársam van. Csak nem hivatalosan.  Ui.: Mivel lázadókoromat élem, sajnos lehetnek gondok velem. De ugye... nem érdekelhet... mert lázadok. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 18:32:55 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2036 Dátum: 12 feb 25, 18:36:34 » |
|
Flex: milyen perverz zoofil venne el egy szarvast? xD Ezért szívás, ha egy különálló faj vagyxD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2037 Dátum: 12 feb 25, 18:42:17 » |
|
höhö  reméltem hogy valaki szívesen csatlakozik a fajomhoz...inkább olyanokat várok, akiknek nincs különleges erejük...legalább ez legyen  hmm... meg ha nem vesz el senki, legalább a magam ura vagyok... najó nem heo a gazdimXD de...ilyen egyedülálló mágusszarvast is ritkán látni, én vagyok az egyetlen és ez hatalom wuhahahaa~  ugye sensei?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2038 Dátum: 12 feb 25, 18:44:49 » |
|
De különleges aurám hatására, bármikor újjá születhet emberi lényként és szívesen hozzáadom valakihez.  Különleges vagy ehhez kétség sem fér, de nincsenek ilyen mágikus képességeid, ezeket csak te képzeled be magadnak, biztos elrontottad a gyomrodat valamivel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2039 Dátum: 12 feb 25, 18:49:38 » |
|
hmm nem igazán ettem mostanában ^^" tudod...gyakrabban adhatnál..mondjuk enni  meg amúgy is engem Igirisu tanít mágiára, már tudok idézni Russiat, persze nem tolom profi szinten de egy Shikafuujintól ez még elmegy  hát nincs kedvem emberré újjászületni, szóval azt lesheted 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|