25 feb 22, 16:39:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 875882 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2025 Dátum: 12 feb 25, 17:34:42 »

Hát Csizi az kellemetlen. Viszont szerintem Csibe és Chakra eléggé rangidős így nem akarom őket lerakni a "gyerekekhez" szerintem az első "generációban" a helyük. Emellett a második sorban így is kevés a hely, direkt azért tettem őket fel az első sorba, hogy spóroljunk a hellyel. Az, hogy a te beteges fantáziát miket képzel bele nem az én hibám. Nincs köztük az esküvőt jelző csík továbbá mindkettő kék kocka ami férfit jelent. Az első hsz-ben le van fektetve a tény, miszertint csak férfi és nő alkothat itt párt (igen, homofóbok vagyunk Nyelvesít)
Szóval röviden... te bajod.

>>Új családfa<< A továbbiakban a "semmiből" alakuló új párok, már nem kerülnek az első sorba, mert így is fogyatkozik a hely. Amúgy szerintem megint átrendezem a családfát mert megint kezd eluralkodni a káosz. Majd valamikor.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2026 Dátum: 12 feb 25, 17:43:08 »

Mondjuk, ha majd megint átrendezed, mint ahogyan azt említetted is, akkor Chakra-t rakhatod a "nulladik" sorba is meg persze Csibe-t is, ha szeretnéd.

A családfa frissítve, köszönöm a kemény munkádat. Mosolyog
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2027 Dátum: 12 feb 25, 17:47:09 »

Ja tényleg Shiro egy ilyen régies arc.  ikszdé

Szívem, mik ezek a fantáziálások Csibéről és Chakráról?  Ohh My God ikszdé Csapatnyaraláson rajtad kell, hogy tartsam a szemem.  Gondolkozik ikszdé

Amúgy ezüstöm nagyon jó a családfa és nagyon bejön, hogy iylen logikusan van felépítve. Ezt az oldaladat nem ismertem még. :3
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2028 Dátum: 12 feb 25, 18:03:42 »

Ja csak már nagyon zavaros a sok új kapcsolat miatt és összevissza mennek a vonalak. ikszdé Már rajta vagyok a rendezésen, elég sokáig eltart majd, mert úgy akarom, hogy minél kevésbé legyen kavarodós. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #2029 Dátum: 12 feb 25, 18:17:50 »

CrazyCat lànyom bejelentette hogy pasizni akar. Üzenem a szabad pasiknak hogy készülhetnek elbszélgetésre a leendő apóssal Ördögi
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2030 Dátum: 12 feb 25, 18:19:24 »

Dejó anyu, akkor kérek szépen egy exxxtra krémes forrócsokit. =3
Te meg kapsz pudingos piskótát (ha szereted), mert most épp azt csináltam holnapra.^^

Nikkie, nem ismerem Jijo-t, de ha elvisel engem, akkor hozzámegyek. ikszdé Meg persze ha a szüleim és a nővérem beleegyeznek. Pirul Meg persze eddig nem látom, hogy a gyereketek volna. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2031 Dátum: 12 feb 25, 18:20:08 »

én is éhes vagyok nekem is jöhetne már valami >.<# órák óta várok a krémes forrócsokimraa~
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2032 Dátum: 12 feb 25, 18:23:02 »

Meg persze ha a szüleim és a nővérem beleegyeznek. Pirul
Most már tényleg elviszlek a legfelső torony, legfelső szobájába és bezárlak, a kulcsot meg eldobom, még hogy egy férj?  Wátdöfákk
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2033 Dátum: 12 feb 25, 18:23:51 »

*Szarvas a karámban, egyél egy kis zúzmómixet, a krémes dolgok meghajtanak.*
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #2034 Dátum: 12 feb 25, 18:28:00 »

*eszeget*

kösz gazdi Pirul jó látni hogy törődsz a te pici szarvasoddal x3

Mini-chan: lool Nevet

hanii, látod ezért jó ha nincsenek szüleid ikszdé azt veszed el akit te akarsz...csak ez legyen kölcsönös ikszdé
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #2035 Dátum: 12 feb 25, 18:31:43 »

Nem fogok pasizni, nehogy azt hidd. ikszdé Már konkrét élettársam van. Csak nem hivatalosan.  Hümm-hümm

Ui.: Mivel lázadókoromat élem, sajnos lehetnek gondok velem. De ugye... nem érdekelhet... mert lázadok.  Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 18:32:55 írta CrazyCat » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2036 Dátum: 12 feb 25, 18:36:34 »

Flex: milyen perverz zoofil venne el egy szarvast? xD Ezért szívás, ha egy különálló faj vagyxD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #2037 Dátum: 12 feb 25, 18:42:17 »

höhö Nevet reméltem hogy valaki szívesen csatlakozik a fajomhoz...inkább olyanokat várok, akiknek nincs különleges erejük...legalább ez legyen Nevet hmm... meg ha nem vesz el senki, legalább a magam ura vagyok... najó nem heo a gazdimXD de...ilyen egyedülálló mágusszarvast is ritkán látni, én vagyok az egyetlen és ez hatalom wuhahahaa~ Ördögi
ugye sensei?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2038 Dátum: 12 feb 25, 18:44:49 »

De különleges aurám hatására, bármikor újjá születhet emberi lényként és szívesen hozzáadom valakihez. Nevet

Különleges vagy ehhez kétség sem fér, de nincsenek ilyen mágikus képességeid, ezeket csak te képzeled be magadnak, biztos elrontottad a gyomrodat valamivel. Mosolyog
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #2039 Dátum: 12 feb 25, 18:49:38 »

hmm nem igazán ettem mostanában ^^" tudod...gyakrabban adhatnál..mondjuk enni ikszdé meg amúgy is engem Igirisu tanít mágiára, már tudok idézni Russiat, persze nem tolom profi szinten de egy Shikafuujintól ez még elmegy ikszdé

hát nincs kedvem emberré újjászületni, szóval azt lesheted Durci
Naplózva

Oldalak: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins