Nikkie
|
|
« Válasz #1965 Dátum: 12 feb 25, 14:50:49 » |
|
Későn csatlakoztam, mindennek az az oka. xD Hmm... Akkor majd lehet keresek Lillének és Haniinak férjet, és őket fogadom örökbe. De várjunk csak, a lányok sosem jönnek ki az anyósukkal. o_o Meggondolandó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1966 Dátum: 12 feb 25, 14:54:07 » |
|
Ahhoz még kicsi vagy unokám. Pont úgy viselkedsz mint a Naruto elején Konohamaru. Kis csimbók volt mégis mindig nekiment a hokagénak, mintha le tudná győzni. Van benne valami Niki, de hirtelen nem látok más megoldás. Lehetnél kedves anyós nem pedig egy hárpia. Lehet beválik.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1967 Dátum: 12 feb 25, 14:55:06 » |
|
Bár ezt az anyám még nem tudja.. ő mindenkinek a rémálma. Mármint eddig csak heo-nak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1968 Dátum: 12 feb 25, 15:00:34 » |
|
Azért ez nem igaz, én tiszteletbeli anyámnak tekintem. Családjaitok sorsa csak rajtatok múlik. De például Flexee-nek sincs még családja vagy mondjuk Csibe-t is örökbe lehet fogadni. De ott van még Putir, Zizi, Kallen, et cetera. Meg persze nyilván még rengeteg ember akik egyelőre nem családtagok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 15:03:52 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1969 Dátum: 12 feb 25, 15:01:37 » |
|
Ki mondta, hogy neki akarok menni a közeljövőben? Még nem akarok meghalni xD (most, hogy belegondoltam, ő is a nagyapám :O xD hoppá,jó hasonlat volt ez. Bár nem mintha engem érdekelne valami vidéki pocsolya főnöksége ) Látjátok,milyen jól mentem férjhez,anyós nuku
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 15:06:06 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1970 Dátum: 12 feb 25, 15:02:12 » |
|
Fúú addig elolvastam, hogy már megvagyok rajzolva. Ha esetleg kész a mű kérek püt most itthon megy a szokásos pakolás-veszekedés-mitvegyek fel combo höhh nekem nem kellenek szülők jól megvagyok így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1971 Dátum: 12 feb 25, 15:04:49 » |
|
Hontóóónyi? Amúgy nem is igaaaz. Heo is szeret engem. Minden vágya egy ilyen csodás anyós volt. Igaz heo? *-* Báááár most hogy belegondolok. Lehet miattam nincs még haniinak kérője? Helyes. Szerk: Na látod Mini-chan. :3 Én mondtam. ^^ gmannak sincsenek szülei még. Szerk 2: Hányan akartok még beírni elém büdös kölkök? Flexee nem láttad a rólad készült fotót amit linkeltem? Gondolom nem mert nem tetted szóvá. Akkor jó. Ne is keresd kérlek, jobb ha nem látod.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1972 Dátum: 12 feb 25, 15:06:22 » |
|
Erre már válaszoltam, de látom már olvastad is. Valamint majdnem elfelejtettem, hogy Aemy-ék ága is ott van még és ha jól sejtem akkor ők ugyebár nem az hármas iker pár közvetlen rokona, szóval a vérfertőzés dolog ilyen módon is megoldható.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1973 Dátum: 12 feb 25, 15:07:49 » |
|
Na igen, van egy NAGY család, és mindenki Aemy-hez akar majd beházasodni, hogy ne legyen vérfertőzés.
Sajnálom anyám tévedtem... túl kedves vagy vele. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1974 Dátum: 12 feb 25, 15:07:59 » |
|
Most tuti meg fogja keresni xD Ne is legyenek neki, elég nekem egy pár szülő xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1975 Dátum: 12 feb 25, 15:09:07 » |
|
Flexee nem láttad a rólad készült fotót amit linkeltem? Gondolom nem mert nem tetted szóvá. Akkor jó. Ne is keresd kérlek, jobb ha nem látod. Naaaniii??! O.o jobb lesz ha visszaolvasok SZerk: óó igen, megtaláltam a hszeid között sensei
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 15:12:30 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1976 Dátum: 12 feb 25, 15:23:19 » |
|
És tetszik? Tudom, hogy igeeen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1977 Dátum: 12 feb 25, 15:29:00 » |
|
Nekem sincsenek szüleim. De mivel én Seireteiben lakok, engem a lélekrészecskék alkottak meg maguktól. Mint Anakint a midikloriànok, csak nekem anyàm sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1978 Dátum: 12 feb 25, 15:30:42 » |
|
Uhh, nekem lesznek szüleim, és egy húgom is, ha elfogadják a szülőjelöltek az ajánlatomat. Szanisz, neked a gyerekcsináláson járjon az eszed. Kell valaki, akinek főzhetek esténként kakaót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1979 Dátum: 12 feb 25, 15:32:25 » |
|
Szanisz, ilyen eddig az alaptörténetben sem volt nem? Hoppá, ott azért kicsit befigyel a kapuzárási pánik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|