hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1935 Dátum: 12 feb 25, 12:53:39 » |
|
Mázlid van, mert tanulok japánul. Hát, más kocka gnómot nem találtam. De majd akkor anyu keres neked egyet, ő jó az ilyesmiben.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1936 Dátum: 12 feb 25, 12:59:22 » |
|
Akkor remélem nem ölsz meg, vagy nem beszélsz Google Fordító szinten... Nem baj, kivárom azt! Vagy az eddigiek közül választok egyet és megtanulom a képméretező használatát, úgy hogy ne legyen rondább a kép. És ha beszélsz japánul az aláírásomban a neved mögötti zárókeretes (? xD) részt fordítsd le!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1937 Dátum: 12 feb 25, 13:04:11 » |
|
Na mi történt itt? Ha elmentem a konyhába kaját csinálni teleírtatok 20 oldalt, most megnéztem egy egész anime részt és alig van valami. T_T Hát Nagyi nem tudom, hogy tetszik-e majd az ábrázolásod, de számítsd bele, hogy nem vagyok művész, még.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1938 Dátum: 12 feb 25, 13:06:57 » |
|
Új BRS-t nézted meg? Nézd csak, tanítványom, mennyi jó gnómot találtam neked. Ez a valami tiszta gman nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1939 Dátum: 12 feb 25, 13:10:22 » |
|
Riku-chi ezt vegyem úgy, hogy vacak lettem? Amúgy igen valóban hasonlít kicsit gman-ra. De inkább amit tegnap linkeltem. Nem tudom Rikan én jobban örülök, hogy nincs őrültek háza. Persze lehetne kicsit nagyobb a forgalom, de inkább ez mint az a tumultus. Így legalább nyugodtan tudok olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1940 Dátum: 12 feb 25, 13:12:42 » |
|
Na jólvan, már le lehet szállni a szerencsétlenről xD Ne sértegesd a férjem, mert már engem sértesz meg vele, és ha én bepöccenek.... Purti-chan
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1941 Dátum: 12 feb 25, 13:27:19 » |
|
Jó olyan szinten még nem beszélek japánul. xD Ne fordíttass le velem mindent. Dee, lehet, hogy inkább gman.. De Ritliénél jobbat nehezen lehet találni, szóval nem is próbálkozok vele.^^ Hellchanom, én már befejeztem a férjed piszkálását.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1942 Dátum: 12 feb 25, 13:36:59 » |
|
Gomene Sabi. Amúgy mért írtad oda hogy chan? Nem vagyok Jackie Chan rokona... xD(vagy mégis?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1943 Dátum: 12 feb 25, 13:38:19 » |
|
Új BRS-t nézted meg? Mi mást? Tiszta komoly volt. Utolsó percek után 2 percig néma csendben ültem.O.o Csak én nem szeretem itt a gólem-troll-izé dolgokat? Nagyi: Inkább azt mondom, hogy én mindent megpróbáltam a lehető legjobb rajzolás eléréséhez, de nem vagyok még olyan szinten. Azért tényleg beleadtam amit tudtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 13:39:43 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1944 Dátum: 12 feb 25, 13:42:23 » |
|
Gólem? Az se rossz, de az valami más, nem? Az ilyen kőizé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1945 Dátum: 12 feb 25, 13:43:31 » |
|
Van agyagból ,vérből meg vasból asszem. Ja ezek a D2-sök. Rikan én csak is este 7 után nézem meg ,de már várom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 13:44:11 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1946 Dátum: 12 feb 25, 13:48:21 » |
|
Riku ebben az esetben megbocsátok. Biztos remek lesz. Én is megnézem majd a BRS-t, de én nem nagyon várom. Hát hanii attól függ. Lehet kőizé is. "Jön a gólem! O_O" De régi
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1947 Dátum: 12 feb 25, 13:50:35 » |
|
Hát, ha nem vagy a rokona, szóba se állok veled többé xD Csak nem képzeled, hogy szóba állok mindenféle pórnéppel... Szerintem is jobb,hogy nem írnak be eléd hatan ^^ Ha már gólem,kitehetnéd Oonokit is xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1948 Dátum: 12 feb 25, 13:56:15 » |
|
Van is mit várnod putri, szerintem eddigi legjobb rész, minden összejött szegény Kotori-Asobi-sannak. De ez már off. Na, azért csak tudod mire gondolok hanii. Goblin vagy mi a tököm, de mellékes mert én semmi ilyesmit nem bírok. Az baj lenne, ha egy kicsit ilyen firkás stílusú maradna a rajz? Mert úgy nekem jobban tetszik de inkább megkérdezem. Elém még így is képesek voltatok beírni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 13:58:39 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1949 Dátum: 12 feb 25, 14:02:01 » |
|
Nem tudom milyen az a firkás stílusú, de ha szerinted úgy néz ki jobban, legyen olyan. Te vagy az alkotó, te döntöd el milyen legyen, nem mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|