hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1950 Dátum: 12 feb 25, 14:02:21 » |
|
Mégis azt mondtad, hogy milyen cuki volt az avámban a goblingirl.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1951 Dátum: 12 feb 25, 14:18:26 » |
|
Gyereket hogy kell csinálni ebben a topikban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1952 Dátum: 12 feb 25, 14:20:25 » |
|
Hát úgy, hogy keresel valakit akit szívesen gyermekednek fogadnál Akár családfán belül valakit akinek nincsenek szülei, akár kívül. És felkéred gyermekednek.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1953 Dátum: 12 feb 25, 14:21:07 » |
|
Most a méhecske és a virág dolgára gondolsz, vagy a családfára? Akkor kérj föl valakit kölöknek ^^ Vagy majd fölkér valaki. ui: Baachan képes, és beír elém :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:21:52 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1954 Dátum: 12 feb 25, 14:21:32 » |
|
Örökbe fogadsz valakit vagy ők írnak rád, hogy szeretnének a te gyereked lenni és ha beleegyezel, akkor máris azok. Persze nem feltétlen, hogy tagok legyenek szóval bármilyen külsőst befogadhatsz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1955 Dátum: 12 feb 25, 14:25:31 » |
|
ui: Baachan képes, és beír elém :O
Természetesen. Direkt kiszámoltam, hogy mikor írsz és jól beírtam eléd. Háhá!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1956 Dátum: 12 feb 25, 14:26:34 » |
|
22 évesen "talán" tisztában vagyok a dolgok biológiai részével. Azért is írtam oda, hogy ebben a topikban. Okés, akkor esetleg aki árva, és kedve lenne hozzá, azt szívesen örökbe fogadnánk Szanisszal. Ha nem, én választok majd. Viszont mivel Ritli és Seva az ikreim, így lett egy csomó unokahúgom és unokaöcsém, igaz? *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1957 Dátum: 12 feb 25, 14:27:43 » |
|
Nikkie.*.* Nekem a nagynénim vagy.^^ Azt hiszem. Ugye ezt most jól mondtam?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1958 Dátum: 12 feb 25, 14:30:45 » |
|
Hát Niki a topicon belül csak elméletben vagyunk ikrek. Kivettem közülünk a rokoni szálat, mert ha testvérek maradnánk az egész családfában mindenki rokon lenne. Tehát pl Seva gyereke nem vehetne el senkit a te utódaid közül. Így a házasságok érdekében csak tiszteletbeli ikrek vagyunk. De van egy csomó tiszteletbeli unokahúgod meg mindened Szerk: Ja meg a másik ok az, hogy a topic szabályai szerint szülők nélkül nem lehetünk testvérek. >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:32:01 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1959 Dátum: 12 feb 25, 14:36:45 » |
|
Persze, kend rám. Csakis az én hibám, hogy nem lehettek igazi ikrek, ki másé lehetne? Mondjuk igazából módosíthatjuk ezt a részt, hogy ne álljon fent a probléma. Én árva vagyok, de sajnos vissza kell, hogy utasítsam az ajánlatot.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1960 Dátum: 12 feb 25, 14:40:27 » |
|
És már ősanya sem lehetek. :'( Ajaj... Na de valahogy csak megemésztem. Lille és Hanii sehogy nem lehetnek a rokonaim? Valahogy legyenek, azt akarom, hogy közöm legyen hozzájuk. Kösz heo, pedig rád férne egy Nikkie-féle nevelés, úgy érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1961 Dátum: 12 feb 25, 14:40:27 » |
|
heo az mellékes. Ha emlékszel az alap családfára, ott Seva és én tesók voltunk és beraktam egy anonim anyát és apát hozzánk. De egyrészt nem akartam kivételezni, másrészt tényleg nem akartam, hogy az legyen, hogy mindnyájunknak van egy halom gyereke és nem tudnak megházasodni mert unokatestvérek vagy másod unokatestvérek. De persze ha Niki és Seva másképp gondolja és mindenképp szeretnének ikrek lenni akkor megváltoztathatom a dolgot, nem fogom egyedül eldönteni ha hárman vagyunk. Szerk: Lille és hanii... esetleg lehetne két fiad és összeházasítjuk őket. Vaaagy lehetsz a keresztanyjuk (ja várj az haniinak már van)... vaagy a mesterük nem, mert már mindkettőnek van. Lehetsz a szolgájuk Vagy ők a tied. Nemtom. Valahogy meg lehet oldani
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:42:56 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1962 Dátum: 12 feb 25, 14:42:50 » |
|
Nem kell, lélekben úgyis ikrek vagyunk. Nehogy miattam legyen itt vérfertőzés. ._.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1963 Dátum: 12 feb 25, 14:44:50 » |
|
Na beírtál miközben módosítottam a hsz-em. Olvasd el. Igen én se akarok vérfertőzést, ez itt nem a trónok harca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1964 Dátum: 12 feb 25, 14:46:17 » |
|
Másodunokatestvérek már házasodhatnak elvileg, nem? Obaachan:még szép hogy nem az, mindenki tudja, hogy jelenleg Hiei-jiié a trón xD már amíg le nem taszítom róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:47:59 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|